Komentari

navijachajduka.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • anonimac ko

    Pozdrav hajdukovcu Armandi !!!

    avatar

    09.12.2017. (09:25)    -   -   -   -  

  • anonimac ko

    Drago mi je kad se piše o mom Hajduku,pogotovo kad to rade veliki hajdukovci kao Armanda !!!!
    Uvijek sam podržavao ovaj blog tako ću i ovog puta.
    Jedino...ovog puta se neću složiti sa ovim konstatacijama,točnije,ne smatram ih odlučujućim za rezultatsko i igračko sramoćenje imena našeg velikog kluba.
    Prvo i najglavnije....Predsjednik kluba Kos "nije pao sa Marsa" na funkciju predsjednika,već je na to mjesto došao...demokratskim vodjenjem našeg kluba koji započima...atmosferom linča protiv tadašnjih čelnika kluba davne 2004. godine,njihovim smjenjivanjem a onda i redosledom koji već svi znamo i u njemu smo učestvovali!
    Taj redosled je zagovaranje kodeksa,maksimalne depolitizacije kluba,biranja čelnika po kodeksu i na natječaj,otkup dionica itd,.itd.
    Dakle.....Kos je legitimno izabran predsjednik,naroda,hajdučkog puka,našeg Hajduka,Torcide sjevera,nadzornog odbara i sve to na najdemokratskiji način na planeti!!!
    Tako da bilo kakvo prozivanje Kosa.....znači prozivanje samih sebe,jer od Hrvoja Maleša pa do Kosa....svi čelnici kluba su birani kako je narod (Torcida i Naš Hajduk) htio!!!
    Tako da sva odgovornost leži na narodu...
    I NAROD NEMA PRAVO KRITIZIRATI LJUDE KOJE JE ON IZABRAO!

    avatar

    09.12.2017. (09:38)    -   -   -   -  

  • anonimac ko

    Kos je došao iz Osijeka da bude predsjednik Hajduka.Nikada nije vodio nijedan klub,nema iskustva,nema ni osjećaja šta znači bidi hajdukovac ...ama baš nikakvog iskustva u vodjenju kluba...pogotovo ne velikog kluba kao što je Hajduka!!!!
    ...I ONDA GA IZABERE NAROD ...TOČNIJE ,NADZORNI ODBOR, KOJEG JE OPET,BIRAO TAJ NAROD...DEMOKRATSKIM PUTEM...GLASANJEM!!!
    Definitivno moje mišljenje u svezi Kosa je:
    Čovjek je dao sve od sebe,svu svoju moć i inteligenciju.Držim da je moralan,pošten,da nije uhljeb itd.itd.
    Finansijski je konsolidirao klub,uveo više reda,što je najvažnije dobro je organizirao nogometnu školu ...i što se meni najviše svidja sa školovanim i kompetentnim trenerima.A kao veliki plus mu je i dovodjenje kondicionog maga...Febrarija!
    E sad...njegov najveći grijeh je što je najavljivao "rezultatski iskorak prve momčadi""" TO JE VEĆ...UTOPIJA!!!!!
    Prije njega...bili smo treći....došli do pred ligu uefa..u play off...i polufinale kupa....
    Gospodo...to je to !!!! To je plafon!!! To je limit i najveće dostignuće našeg kluba u sadašnjim uvjetima stanja u Hrvatskoj,kako općeg u društvu tako i sporta!!!
    Imamo neprikosnovenog Dinama,koji ima svojeg gazdu,koji vodi ligu,nogomet,sport i dobar dio države...okružio se sa "4-5 prstenova" korumpiranih političara...I MOŽEMO PIVAT!!!!! ( i zoru bilu..i uzbuna čuju se sirene...itd.itd.). Imamo i bogatu Miškovićevu Rijeku sa vrhunskim trenerom i puno boljim igračima od naših...tako da je gore navedeni rezultat...3.mjesto..PLAFON!!!!
    I tu je Kos falio...iskoraka u tom smislu nema...i neće ga ni biti!!!
    TOČKA...ENDE...

    avatar

    09.12.2017. (09:53)    -   -   -   -  

  • anonimac ko

    I na kraju....
    Sve ovo šta je nabrojao Ante...neka i bude...
    Ali...zar netko misli da je to razlog šta mi ne znamo igrat...šta smo izgubili 15 utakmica u 95.minuti !?!?...šta gubimo od Rudeža i sličnih...šta moram trpit Hajduka koji ne može stvorit desnog i lijevog beka 10 godina!!!! Šta mi se povraća dok gledam umjetnički nogomet Savasa,Memole,Juranovića,Pešića,Tudora,Šehića,Jandreka i pstalih nogometnih diletanata....
    Šta me suci i dalje kradu....
    Šta ima veze šta je stavio rodjaka sa vanjskog suradnika...ili taj Vukmirica...ili plaćanje agenciji za Borhu!?!?
    Uostalom...kako je on sada lupež...pa nepotizam itd. a izabran ,
    po kodeksu na nademokratskiji način na planeti!!!
    I Maleš je izabran tako...pa ga pustilo niz vodu!!!
    Pa se davala podrška i Brbiću 3 i pol godine....pa ni on ne valja!!!
    Sada Kos...ni on ne valja!!!!!
    NAPOMENA: Sva trojica su došli kao početnici,pojma nemaju...uče se na Hajduku...i kad nešto i nauče....SMIJENI IH SE!!!!
    I tako sutra kad i "tičurina" ode...OPET DOLAZI NOVI...KOJI POJMA NEMA...I UČIĆE SE NA HAJDUKA!!!!!
    I TAKO U KRUG!!!!!
    DEMOKRATSKI..I POŠTENO..PO KODEKSU..I OBRAZU !!!!

    avatar

    09.12.2017. (10:03)    -   -   -   -  

  • anonimac ko

    ŽIVILI!!!!

    avatar

    09.12.2017. (10:03)    -   -   -   -  

  • istok

    Sretno u Novoj...

    S malim vremenskim odmakom nadovezat ću se s komentarom.
    Dakle, ajmo ovako.
    Kaže Ante: "Na žalost ispred nas je očito još jedna rezultatski gledano godina stagnacije i zato se sada traži od odgovornih da odstupe iz svojih udobnih fotelja."
    Prvo, ne slažem se sa tvrdnjom da je ispred nas jedna godina stagnacije. Stagnacija (od lat. stagnare: ne otjecati, zaustaviti se) bi značila nenapredovanje. Ako bi se promatralo samo bodovno stanje, ono je bolje nego lani, a bit će još i bolje. Dakle, nema stagacije. Ako se tome doda konačna otplata duga gradu, onda još manje vidim stagnaciju. Jedino što bode u oči je neželjeno velika prednost Dinama, ali razlog tome nije naša stagnacija jer nje nema, već to što je Dinamo imao još bolji (bodovni) iskorak nego mi, a pri tom treba imati u vidu direktni sudački utjecaj u međusobnom dvoboju u Splitu. A taj isti Dinamo u prošloj godini, ne da u svim ostalim segmentima nije napravio iskorak, nije niti stagnirao, već je nazadovao. O Riječkom rezultatskom nazadovanju, neću trošiti riječi. Što želim reći. Smatram da se o takvim pitanjima kvalitetno i argumentirano može govoriti tek na kraju sezone, ovo su sada samo trendovi.
    Međutim, moram naglasiti važnost nečeg drugog što je u ovoj priči ostalo u drugom planu i to je moja prva ozbiljna zamjerka predsjedniku Kosu. Nedopustivo je da ikome, osim onima koji su ga izabrali i kojima odgovara, daje ikakva obećanja, pogotovo ne ona u sportskom smislu, pa bila i Torcida s druge strane stola. Na taj način se direktno dezavuiraju i zaobilaze mehanizmi koji su teškom mukom i odricanjem uspostavljeni radi čega se može otvoreno postaviti pitanje smisla izbora i ovakvog ustroja kluba. Čudi me kako niti jedan članak ili komentar o tome nisam pročitao, osim pomirljive izjave g. Rilova. Kad sam već kod toga smatram da bi provođenje novih izbora, pa samo i za funkciju predsjednika uprave, ako sam dobro shvatio poruku Torcide, u ovom trenutku i u ovoj fazi, bilo kontraproduktivno.
    Što se tiče pitanja koja spominje Ante, eto prilike da se na nekoj budućoj "ćakuli" malo o tome popriča.
    HŽV!

    avatar

    07.01.2018. (01:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...