Komentari

navijachajduka.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • ?

    I što kad dignu glas? Što će se dogoditi?

    avatar

    20.05.2016. (13:58)    -   -   -   -  

  • MataJC

    Pozdrav Ante
    Imas moj komentar na postu prije.
    Na zalost sami smo si krivi, a najvise oni koji su vikali uprava odlazi.

    HŽV

    avatar

    20.05.2016. (15:29)    -   -   -   -  

  • siroki-brig

    najveći poraz i potonuće Hajduka se tek nazire...

    avatar

    20.05.2016. (20:44)    -   -   -   -  

  • stari

    Ante, ti si janje u stadu vukova, borac protiv vjetrenjaca. Prvo da ti kazem da sam se na vise mista raspita o tebi. I svi koji te poznaju uglas kazu da si ljudina, da si posten, principijelan, da si kicma drustva. Ama bas svi!!! Ka takvog ja te postujem i tekstovi su ti odlicni. Imas jedan big like od mene i u meni imas jednog vjernog pratitelja. S druge strane ostavi se Hajduka jer to je grotlo svega losega i tu je zlo odavno uslo toliko duboko da se nista ne da popraviti.

    avatar

    20.05.2016. (21:06)    -   -   -   -  

  • Žungul

    Stari,svaka čast,u pravu si sve.
    Pozdrav Ante!!!!!!
    Ako ti treba koja stara knjiga o pravom Hajduku ili kakava stara utakmica javise.
    Čisto...radi čuvanja živaca,trebaće ti.

    avatar

    20.05.2016. (21:21)    -   -   -   -  

  • istok

    Ante, možda bi bilo bolje da si sačekao još koji dan. Ovaj tvoj komentar je očito napisan sbrda - sdola, teško je uhvatiti misao - što je pjesnik htio reći.
    Ako sam dobro shvatio bit teksta, tebe je uznemirilo što je Kos radio kod osiječkog tajkuna koji je prijateljj od Karamarka koji je rekao da će vratiti Hajduk gdje pripada!? I sad je problem što Kos i Karamarko znaju istog čovjeka? Da čovjek ne povjeruje!
    Drugo, ne znam zašto se praviš naivan (u stvari, pretpostavljam, ali nije bitno) kad iz takvog poznanstva ti izvlačiš zaključak o utjecaju politike u Hajduka. Po istom kriteriju to se moglo reći i u prethodnom slučaju, samo s drugim predznakom! Ili, ako sam dobro shvatio, onda bi bilo najbolje da predsjenik Hajduka bude netko iz druge države (možda osim Paname) jer u tom slučaju zaista postoji sigurnost da ta osoba neće direktno ili posredstvom dvi, tri, četri, pet (...) osoba poznavati Karamarka ili Milanovića. Glupost! Očekivati u ovako politički ustrojenom društvu od samo 4 milijuna ljudi da će se pojaviti osoba koja nema nikakvih kontakata sa politikom je glupost! I ja imam kontakt s politikom, doduše svake 4 godine, to je problem? Po meni je bitno da predsjednik nije član niti jedne političke stranke.
    Što se tiče one Sanaderove izjave, ti si je očito shvatio kao namjeru političkog poguranca Hajduka. Ali ja sam je shvatio kao političku odluku o prodaji dionica u vlasništvu DUDI-a i grada. A možda se radi o samo jednoj izjavi danoj radi potreba izbora, a koja izjava je nanijela štetu ugledu kluba.
    Što se tiče predsjednika nehajdukovca, nekako mi pada na pamet Maljković, ali ću još jednom ponoviti: Želim mu svu sreću ovog svijeta i uspjeha u poslu! I tu priča počinje i završava, a vrijeme će pokazati.
    Dao sam još neke komentare u prethodnom članku pa ih neću ponavljati.
    HŽV!

    avatar

    20.05.2016. (23:56)    -   -   -   -  

  • Buba

    Buble opet ti sa svojim komentarima. Maske su odavno pale. I di ti je momak spomenija Sanadera u tekstu? Jos kazes da ti je tesko uhvatit misao teksta. Haha. E ko te ne zna

    avatar

    21.05.2016. (11:30)    -   -   -   -  

  • istok

    Bubo, tko(što) je (B)buble?
    Izjava je Karamarkova, ne Sanaderova, moj lapsus u kasni večernji sat.
    I da pojasnim situaciju oko Maljkovića, da ne bi bilo kakvog nesporazuma. Ne kažem da je Kos Maljković niti će za Hajduk imati značenje kakvo je ovaj imao za Plastiku. Želim reći da je bio stranac, ali to ga nije spriječilo da bude uspješan i poštovan. E sad, pitanje je za svakog ponaosob što je to u ovom trenutku uspjeh za Hajduk. Mislim da je dobro da nema nekih bombastičnih obećanja, ali nadam se da je to posljedica (realnog) sagledavanja stvari, a ne prikrivenog nedostatka vjere u vlastitu sposobnost. A sad, tko će kako gledati na problem, to je njegova stvar, ne tražim niti imam pravo tražiti konsenzus...
    HŽV!

    avatar

    21.05.2016. (15:46)    -   -   -   -  

  • maki

    Spavaš Ante...Hajduk puca po šavu...

    avatar

    02.06.2016. (22:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...