Komentari

navijachajduka.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • istok

    Evo kako ja na to gledam.
    Nisam bija ni za smjenu ni protiv smjene Brbića. Zašto? Zato što u ovoj situaciji kakva jest ima razloga pro et contra, kako bi se reklo na hrvatski. Ante, ti si bio za smjenu, pa si se sad malo zapleo u vlastitu mrižu i pokušavaš to opravdati tuđim "promašajima". Ne vidim potrebu takvim snebivanjem. Zašto? Pa zato što ja u startu nisam imao iluzije da NO ima nekog asa u rukavu. To jednostavno nije bilo za očekivati, niti vis a vis (opet malo hrvatskog) samih nadzornika, niti vis a vis samih potencijalnih kandidata. Jedina primjedba za sam način proveđenja ove procedure jest što se doista mogao steći dojam da se radi o velikom bratu, kako bi se reklo na engleskom, što može eliminirati kandidate kojima nije do promocije, a takvi bi trebali biti pravi. Mada, nije pravilo.
    Još nešto! Uvodno sam rekao da nisam ni za ni protiv smjene Brbića. Pojasnit ću zašto! Zato što je Brbićeva zasluga što je Hajduk na putu financijskog oporavka i što bi s njim Hajduk i dalje mirno plovio, ali je i njegova zasluga što je ta plovidba bila toliko mirna da si imao osjećaj da stojimo na mjestu. Ali, nemojmo se zavaravati, jedno deteminira drugo i spominjanje samo zasluga Brbiću je jednako autistično koliko i njegovo kuđenje zbog "loših" rezultata. Stvar je samo u percepciji. A moja percepcija jest da je Brbić mogao i više. Ne u financijskom, nego u igračkom segmentu. E sad, ako imamo u vidu da je financijska strana, koliko toliko "pokrivena" (hvala Brbiću!), onda dolazimo na, za Brbića, jako klizav teren, pa s tog aspekta, ne vidim nikakvu žal što je otišao! Čak mislim, da bilo tko od kandidata, uz uvijek potrebnu kočnicu pri ruci (za razliku od prijašnjih vremena) može napravit dobar posao. Hajduk treba "jakog" čovjeka, a to Brbić nije bio, pa stoga i nemamo što izgubiti...A sad, vrime će pokazati...
    Kako se ono kaže" Kontra mraku, kontra sili, samo hrabro, naprid Bili!"

    avatar

    16.05.2016. (21:00)    -   -   -   -  

  • Žungul

    Pozdrav hajduci!!!!
    ..."nisam bija ni za smjenu ni protiv smjene Brbića"....
    Eto tako Hajduk funkcionira od listopada 2006.!!!!!!!
    Dakle,idemo rušit,smijenit,zamjenu nemamo,ali znamo "da nam treba jak čovjek"(eureka!!!!!),...odgovornost nećemo preuzet....I nećemo se mišat !!!
    Samo ćemo smjenit predsjednika koji je donio 3 titule,u 5 godina!!!!
    SAMO TO!!!!!
    Hvala ti Ante na ovoj prekrasnoj snimci.....vidi se euforija,slavlje,sve u bilo.....radovao sam se na tribini kao malo dijete.....ali...SADA SE SAMO SJEĆAM!!!!!!!
    DOŠLA NAŠA DICA,ODLUČILA SE MALO POIGRAT....I SVE PROPALO!!!!
    I ne samo to....ti imaš puuuuno takvih koji će te uvjeriti da se nisu radovali ovoj tituli!?!?...tvoja snimka demantira,jer je stadion eksplodirao....ali eto..
    Ako kažu da je to "šporka titula",onda dobro!
    SAD JE NAJBITNIJE:
    Zabit se iza škura,gledat,promatrat,pratit situaciju,"odigrat troznak"...na sve opcije..."nisam ni za,ni protiv,a ni uzdržan!!!!"...pa kad rezultati budu kakvi su već punih 11 godina.....
    E ONDA ĆEMO SE JAVIT SA KRITIZIRANJEM!!!!!!!!!
    OVO JE SLIKA DANAŠNJIH LJUDI SA POLJUDSKIH TRIBINA(NE SAMO SA ISTOKA),OVO JE SLIKA VELIKE VEĆINEHAJDUKOVIH NAVIJAČA,I OVO JE SLIKA LJUDI,KOJI VODE HAJDUKA!!!!!!
    Rezultate vidimo.....

    avatar

    17.05.2016. (22:02)    -   -   -   -  

  • Žungul

    ....sanjao sam užasan san.....
    Za predsjednika Hajduka,došao vojvoda Šešelj.....
    Hajduk ispada u drugu,pa kasnije i treću ligu.....4.momčad Dinama,po imenu Radnik,daje nam 5 komada na Poljudu.....Djuste i kompanija idu kod Žužula,molit za pomoć...i Žužuli nam pomažu sa davanjem 7-8 njihovih rezervista za ostat u 3. ligi......uprava odlučuje da prva momčad igra na pomoćnom....a na glavnom se vrši prenamjena....počinju se sadit krumpiri....
    Probudim se u bunilu.....ovo je zbilja,zbilja ružan san......i to je ono najgore što nam se može dogoditi.....
    SVE OSTALO NAJGORE VEĆ NAM SE DOGODILO!!!!!!
    P.S.Novi predsjednik Hajduka "živi Hajduk" punih...20 dana!!!!!!..naoružao se floskulama tipa treba radit...detektirat problem itd.itd.Nije hajdukovav,ali nije bio ni npr. Ivica Škarić-dinamovac i bivši gradonačelnik.Pomislite...kad se sastane NO I predsjednik Hajduka....nitko ne zna 2 igrača Hajduka....svi zajedno...pomislite koji će to biti skup...antihajdukovaca...i nogometnih analfabeta!!!!!
    A da...ja umalo zaboravio...REZULTAT NIJE BITAN...BITNI SU IDEALI!!!!!...I DA .....KONTRA MRAKU KONTRA SILI!!!!....TUDJE NEĆEMO -SVOJE NE DAMO!!!!...MI MORAMO...MI TREBAMO...ZA KOGA...ZA TITA....ZA KOGA ...ZA NAROD!!!!!..U NADI JE SPAS!!!!
    ŠTO VIŠE PAROLA,FLOSKULA,I LAŽNIH NADANJA BEZ POKRIĆA.....TIM BOLJE ZA DJUSTINE...KOSE.....I OSTALE KOSOVE!!!!!

    avatar

    17.05.2016. (22:15)    -   -   -   -  

  • istok

    E moj Žungul, di si ti otplovija...

    avatar

    19.05.2016. (19:51)    -   -   -   -  

  • MataJC

    Pozdrav Ante

    Tražio si dobio si, nažalost ovo je sve bilo glupo, da si se bar kandidirao za N.O. pa bi imali nesto da valja (valjda onda nebi tražio rušenje Brbića bez pripremljene zamjene).

    Najlogicnije nakon one izjave da ce se uložiti 10-14 mil. kuna bi bilo ponistavanje natjecaja, vracanje Brbica i kolektivna ostavka N.O. i novi izbori za N.O. Da imaju iti malo moralnog i poštenog (a i HAJDUČKOG) u sebi to bi učinili svi članovi N.O. koji su rušili Brbića, a pogotovo Santini (a i Marinov)koji se nije udostojio doći na najvažniju moguću stvar za Hajduka u iduće tri godine.
    Ne samo da su skloni promjeni mišljenja nego su i smiješni, čemu postavljanje Bošnjak koja u klubu nije ništa odradila, ali nije problem što su oni smiješni nego što čine klub koji je postao koliko toliko ozbiljan poslovni subjekt smiješnim i u tom segmentu.
    Što se tiče Bašića to bi bilo priznanje promašaja kod micanja Brbića i zato on nije izabran.
    Kos-u podrška (iako mi jegov izbor nije niti malo po guštu)ali on nema pravo na greške ja više ne želim čekati i to samo zato što su nadzornici učinili ovo što su učinili.
    I za ubuduće osoba koja ne navija za Hajduk i nije Član Hajduka (kroz DPH-bez obzira koji model podržavali ili Naš Hajduk) ne smije biti predsjednik Hajduka kao ni član N.O. kojega biraju navijači.
    Usput evo tek sad izlazi na vidjelo zašto je Tommy inzistirao na trećem članu N.O baš sad jer se vidilo da neće imati snagu da sačuva Brbića pred šarlantanima što trenutni N.O. jest. Oni možda jesu Hajdukovci (iako nisam uvjeren ni u sve njih) ali definitivno o poslu i radu N.O. nemaju pojma.

    ZIVIO

    avatar

    20.05.2016. (11:11)    -   -   -   -  

  • istok

    Komentar:
    1. Suprotno razmišljanju Ante smatram da se ne smije dogoditi da se prije samog natječaja zna tko će biti predsjednik. Postavljam pitanje, tko će se javiti na natječaj, ako se zna da je isti samo „plod“ zakulisne igre. I tko će se javiti na slijedeći natječaj ako je prethodni bio čista formalnost? Time se bitno srozava ugled i bitno smanjuje šansa za dobivanjem kvalitetn(ij)ih kandidata. Smatram da je takvo razmišljanje samo preslik nekih drugih društvenih pojava zbog kojih i jesmo tu di jesmo. Naravno, to ne znači da je zabranjeno ili nemoralno prethodno kontaktiranje sa osobama koje bi bile interesantne, ali nikako se ne smije dogoditi da je odluka donesena i prije samog natječaja jer i sama riječ natječaj valjda nešto znači. Ovdje je svakako bila negativna uloga medija koji radi vlastite čitanosti davaju „ekskluzivne“ informacije, a u stvari poluinformacije, dezinformacije i „procjene“. Stoga jedan savjet prije čitanja: uključiti mozak.
    2. Nema se što komentirati pod toč. 2, jedino što se ova „nejasnoća“ na koju upire Ante može rješiti pitanjem nekoga od članova NO, ali tu ne vidim neku važnost značenja odgovora
    3. Nije normalno da se netko javi na natječaj neke firme i na natječaju on postavlja pitanja, umjesto onoga tko provodi natječaj!? To je zaista čudno kao što je i čudno da kandidat odustaje od kandidature zato što mu se ne daju traženi podaci!? Čudno je i to da kandidat traži da se produlji natječaj! I još se radi o kandidatu koji je očito imao neke preliminarne kontakte sa članovima NO, ako je istina to što piše! Iz ovoga se dade zaključiti, a suprotno mišljenju Ante, da je „problem“ u kandidatu!
    Istina je da je došlo do promjene u razmišljanju članova u pogledu proriteta, ali ja tu, za razliku od Ante, ne vidim značajni problem. Zašto? Pa zato što je novoizabrani predsjednik rekao da i infrastruktura i pojačanja idu zajedno, što je po meni jedino logično i opravdano. Davati isključivu prednost jednom, nauštrb drugog, nije dobro.
    4. Svakako bi bio dobro da netko od kandidata iza sebe ima neko sponzorsko ime. Međutim, kako je naše društvo trgovačko, ne očekujem da će se to dogoditi jer već imamo jednog trgovca.
    5. Mogu ja sada pametovati nakon izbora, ali mislim da je neizbor Bašića pozitivna stvar. Zašto, zato što ne vjerujem tipovima zalizane kose i s naušnicom u uhu. To mi malo upire na neke karakterne crte koje ne bi bile spojive sa ovom funkcijom i pitanje je koliko se takvog čovjeka može ozbiljno shvatiti. Drugo, Bašić se pokazao u svom poslu i zašto mjenjati nešto što funkcionira? Sama „splitska“ OI nije garant ničega, ali je svakako prednost ako su druge predispozicije u egalu.

    Eto toliko o tom! Predsjedniku želim puno uspjeha u radu!

    Hajdučki pozdrav!

    avatar

    20.05.2016. (22:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...