Komentari

junac.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • lion queen

    iz tvog posta vrvi ja-pa-ja.. a nigdje što cura, bez obzira što si na kraju popustio.. cijelo vrijeme ti trebaš zabušiti vijak jer nešto hoćeš, ti trebaš orezati granu jer uživaš u proljetnim radovima, ti ovo ti ono.. nigdje što cura za to vrijeme želi i o čemu ona mašta..
    za mene je pojam bio imati vikendicu, sjesti ispred nje na ljuljačku okačenu o drvo i čitati knjigu...našla si čovjeka s vikendicom, drvetom i stolom bez ljuljačke... dođemo tamo, ja bih pod drvo s knjigom u ruci, a on bi da skupljam granje, metem lišće, okopavam ruže... sve ono što on voli i u čemu uživa.. a ja bih čitala knjigu dok on to radi, jer mene to ni najmanje ne veseli... i tako... veza nije dugo potrajala... kao da je bio problem da ja čitam knjigu i pravim mu društvo dok se on bavi onim što on voli? a njemu je bio problem što ja ne volim baš to što on voli...
    tako i ti.. ako ti je stalo do cure, radi to sve, ali dopusti njoj da radi ono što nju veseli...ljubav mora biti sloboda! ako nešto namećeš, onda je gušiš.

    avatar

    31.03.2016. (12:23)    -   -   -   -  

  • SarahB.

    Slatko :-) Baš baš.

    avatar

    01.04.2016. (12:46)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Haaaaaa, super! Vidiš što je zdrava veza. Već sam se pribojala da će ti se skroz predati, ali takva bi ti brzo postala dosadna, koja nema svoje- ja.

    avatar

    01.04.2016. (18:08)    -   -   -   -  

  • ponos i predrasude

    na kraju krajeva, tvoje je posa bušiti, a njen je biti lipa. ne moš uopće očekivati od nje sve ovo što si nabroja. mislin stavrno, di nas je dovela ova emancipacija

    avatar

    01.04.2016. (20:24)    -   -   -   -  

  • zen zi

    Ma tko je vidio samo radit
    triba malo i uživat :-))

    avatar

    01.04.2016. (22:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...