Komentari

navijachajduka.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Žungul

    SVAKA ČAST !!!!!!

    avatar

    09.02.2016. (20:51)    -   -   -   -  

  • anonimus

    Sve lipo napisano i analizirano. Na kraju ce bit neka visi Pedro (Buric).

    http://www.jutarnji.hr/josko-jelicic--zalim-trenera-burica/1515222 /

    avatar

    12.02.2016. (09:52)    -   -   -   -  

  • istok

    Fali dosljednosti, moj Ante. Lako je pametovati što i kako, ali imam jedno pitanje .Tko je taj koji je odlučio da Balić ne igra u prvoj momčadi? Brbić? Je li ga Brbić stavio na klupu? Vučević? Je li ga Vučević stavio na klupu? Ispada da Balića na klupu nije posjeo Burić. Kako će ga Burić staviti na klupu kad je naš Ante pohvalio Burića. E sad tko je tu nedosljedan? More bit da Balić po Buriću nije zaslužio da bude u prvoj momčadi! Ante, jesi li o tome malo razmislio? A ako jesi, zašto to nisi napisao? Da li iz razloga što se to ne uklapa u tvoju sliku po kojoj su pozitivci Balić i Burić, a negativci Vučević i Brbić? Ante, Ante... Misliš li da se o potrebi prodaje Balića nije konzultirao Burić? Što misliš da im je Burićrekao? Koliko ti Ante svarno znaš o tome što se je sve događalo na relaciji Balić stariji (bitan igrač), Balić mlađi (malo manje bitan igrač), Hajduk? Mislim da ne znaš puno, a da bi se o tim odnosima moglo pisati mnogo, u to sam sasvim siguran.
    I još nešto moj Ante, ne bi vjerovao da se i Dinamu događaju isti "problemi"! Zamisli, bogatom Mamićevom Dinamu!
    Fali dosljednosti, moj Ante! Mijo Caktaš! Što ćemo s njim? Nisi napisao da se radi o svojeglavom momku koji je, mislim, na jedan trening došao u dresu neke druge strane momčadi, ako se dobro sjećam, i koji je imao imao dovoljno nepoštovanja prema Poklepoviću kad mu je uzvratio na jedno njegovo pitanje, a ovaj ostao u čuđenju, iako je to čuđenje u medijima prikazao kao Caktaševu pozitivnu osobinu (drskost)! Misliš li da bi takva osoba pristala na Hajdukove uvjete o povećanju iznosa klauzule ugovora? Teško!
    Fali dosljednosti, moj Ante! Sam si napisao da se u omladinskom pogonu ne nadziru ekstra talenti u idućih 4-5 godina. Kako te onda može boliti što dolazi do mjenjanja projekta "Naša dica" dovođenjem igrača upitne kvalitete?
    Konačno, da se razumijemo, ja se zaista slažem skoro sa svim što si naveo, ali radi cjelovitog sagledavanja stvari, trebalo je imati u vidu i ove moje "male" digresije! A moje pitanje za kraj, glasi: Zašto nisi?
    Inače 22 300, pa neka pati kome smeta! HŽV!

    avatar

    18.02.2016. (19:42)    -   -   -   -  

  • Žungul

    "INAČE"...JOŠ VAŽNIJE..
    ...."INAČE I 11 GODINA BEZ TITULE".....
    JA PATIM I TO ME SMETA!!!!!!...I TO NIJE SVE!!!!!!
    SLIJEDI JOŠ 11... A MOŽDA I VIŠE GODINA BEZ TITULE!!!!!!..ili se varam?
    Ove godine radi cijele ove "propagande" imamo toliko članova(i sam sam član)....ali koliko ćemo ih imati dogodine...kada se ne budu učlanjivalji "marjanke" "malonogometaši"...kvartovi itd.itd.
    I uostalom ...šta znači toliki broj članova?!?!?
    Lova? ...puta 100 kuna....jesmo li zato mnogo bogatiji???
    To ionako ide HNS-u i UEFI na kazne....ili se varam?
    Ne branim Antu...ali stalno skrećemo pozornost sa onog najvažnijeg:
    NEUSPJEŠNOSTI I NEDOSTATKA REZULTATA!!!!!...i tomu nema kraja.

    avatar

    18.02.2016. (21:38)    -   -   -   -  

  • Žungul

    Hajduk izgubi od drugoligaša....ali zato raste broj članova...
    Drhtimo od Vinogradara...e, ali zato imamo novog sponzora.
    Dobije nas Dragovoljac 4-2, e ali zato prodajemo od sutra čokoladu Hajduk...
    MI ĆEMO STALNO SKRETATI POZORNOST....SA IGRE I REZULTATA,STALNO ISTIČUĆI DRUGE STVARI I UVIJEK KA IMAMO RAZLOGA ZA ZADOVOLJSTVO....A NEMAMO.

    avatar

    18.02.2016. (23:04)    -   -   -   -  

  • navijachajduka.blog.hr

    Da repliciram malo… Prije svega hvala svima na komentarima. G. istok, uvijek mi je drago vidjeti argumentiranu kritiku na moj osvrt jer svaka prica se moze gledati iz vise kutova…

    Prvo, kazes da nisam napisao kako je Caktas problematican… To je istina. Afera Cips, neposluh prema Poklepovicu, pojavljivanje u tuti Intera cini mi se na humanitarnoj akciji iako su svi bili u odorama Hajduka, sve su to kiksevi bez premaca… Ali ako mene pitas to je vise stvar gluposti i neodgoja nego problematicnosti. A problematican je odnos Hajduka prema istom igracu od pocetka, o cemu nisi bas pisao… Jer kako komentiras cinjenicu da je Caktas bio jedini prvotimac sa ugovorom od 10 000 kn mjesecno plus bonusi?! I tako cetiri godine! Dok su svi ostali imali fiksne ugovore i zagarantirana prilicno velika primanja?! I onda kada se pobunio u novine radi toga, rekli su mu u stilu “lapane imas bonuse”. To ti je isto kao da ti radis u nekoj firmi, dobar si radnik, a jedini od svih radnika imas minimalac plus bonuse, dok svi ostali imaju zagarantirana primanja koje ti ni sa bonusima ne mozes stici. Kako bi se ti osjecao? Vjerojatno kao gov… I jedni je imao takav status samo radi toga sto nije imao svog managera. Tako da nije ni cudo sto se ovako postavio prema Upravi inzistirajuci na fiksnoj odsteti… Toliko o Caktasu.

    O Brbicu… Kapa dole za sve sta je financijski napravio za klub. Racionalizacija poslovanja, sponzori, promjena imidza kluba i jos niz dobrih stvari… Ja mu prvi dizem palac gore! I da se mene pita ja bi ga dozivotno ostavio u klubu, ali kao financijskog direktora, a ne kao predsjednika kluba! Jer predsjednik kluba mora razumjeti nogomet i nogometne procese. Mora razumjeti u sto se treba ulagati. Ne smije zanemariti skolu nogometa (koja je danas opet na iznimno niskim granama), dogovarati suradnju sa nakakvim brazilcima, stalno grijesiti sa odabirom sportskih direktora i sl. Na kraju krajeva, da se mene pita je bi bilo kojem predsjedniku Hajduka dao manju placu, a velike bonuse. Pa neka se nagradi kao pravi manager… A ne ovako 30-ak tisuca kapa misecno, a rezultat kakav bude. Neka radi za manji (za hrvatske prilike realniji) iznos, a neka se nagradi ekstra iznosima (eto mu i milijun kuna za veliki uspjeh) u slucaju da se udje u Ligu UEFA, osvoji kup ili prvenstvo, uz naravno pozitivno poslovanje kluba. Onda bi itekako vodija racuna ne samo o financijama, nego i o sportskom uspjehu koji MORAJU bit usko povezani… Zato Brbic, financije i ostalo veliki plus, sportski dio (veliki) minus.

    O Vucevicu… On je jedan od rijetkih koji je kod mene imao veliki kredit na pocetku rada u klubu. Slobodno pogledaj moje prve osvrtaje pa ces vidjeti koliko sam se zauzimao za njega! I sada priznam da sam pogrijesio i to jako jer po meni nije ispunio ocekivanja. Od pozitivnih stvari u zadnje vrijeme mogu mu navesti recimo dovođenje Jeffersona i solidno odrađen prijelazni rok proslog ljeta… Ali generalno, puno je propusta… Nema vizije, dovode se igrači upitnih kvaliteta, bez pravog skautinga. Evo ti i primjer Veleza kojeg su doveli iz Indijske lige. Nije problem di je igrao, niti koliko je kvalitetan igrač (to je u ovom trenutku inonako nemoguce procijeniti), nego način na koji je dosao. A dosao je na preporuku stanovitog bivšeg igrača Imotskog Vidoševića koji ga je preporučio Vučeviću, pa su ga vjerojatno gledali na snimkama i onda su ga uzeli, uz prilično velik ugovor (prica se da ima cca. 100 000 EUR godisnje)… Nemam sto dalje reci…

    Slijedi nastavak kometara...

    avatar

    19.02.2016. (13:32)    -   -   -   -  

  • navijachajduka.blog.hr

    O Buriću i Baliću…

    Burić je za mene nakon 6 mjeseci rada u klubu pozitivna prica. Mozemo mu zamjetit kukavički pristup u utakmici na Poljudu protiv Slovana, moze nas nervirati još puno toga kod njega, ali kad se podvuce crta za mene je za sada apsolutni pozitivac! I u nacinu rada, i u komunikaciji sa igračima i u odnosu prema svima (suci, suparnici, pa i novinari)… Apsolutno osvjezenje nakon svih njegovih prethodnika. E sad jeli “budala” sto sa ovako oslabljenim igračkim kadrom ulazi u drugi dio sezone bez da inzistira na pojačanjima ili će se pokazati da je heroj, ne znam. Sve sto mogu reci jest da cemo to ubrzo vidjeti. Ako cemo realno, prijeti nam raspad sistema, pogotovo ako se Vlasic i Ohandza brzo ne vrate. No Buric preuzima na sebe veliki uteg i uvjerava nas da ce sve biti dobro.

    O tome da se Burica ista pitalo u vezi transfera Balica, mozes misliti sta ga se pitalo! Isto ka sta ga se pitalo za transfer Milovica, ili bi ga se pitalo da se ostvario transfer Kalinica, Susica ili bilo koga drugog igraca da je za njega stigla ponuda. Zar mislis da zaista Buric ima pravo staviti veto na iti jedan transfer?! Ono u stilu da kaze ne smite mi ovoga prodat i sl. Nema sanse da ima! Isto ka sta prije njega nije ima Tudor ili bilo ko drugi! To sta Buric poslije kurtoazno izjavljuje da je dobro i za klub i za igrace da su se prodali jest stvar njegova nastupa i to je to. Ako ti imas saznanje da ja u novijoj povijesti iti jedan trener blokirao neki transfer molim te podijeli tu informaciju sa nama…

    Sto se tice Balica, ne znam u kojem kontekstu si shavtio da je on pozitivan lik, odnosno da sam ga prikazao kao pozitivca?! “Projekt
    Balic” je trebao biti pozitivna prica, a sam Balic kao pojedinac ni po cemu posebno nije pozitivan. To sta sam iskazao razumijevanje za godine u kojima se nalazi, ne znaci da ga podrzavam u nekim losim stvarima i nastupima. Uostalom, klupa na kojoj je sjedio, je po meni sasvim zasluzena. Sto ne znaci da ga se u buducnosti nije moglo vise forsirati. Sto se tice njegovog oca, koje je ekplozivan i pomalo lud, isto tako treba rec da je taj isti otac vec dva puta potpisao ugovor s Hajdukom (prvi put kada je Balic imao 16 godina, a drugi zajedno sa Andrijom kada je napunio 18 godina) i da isti nikada nije trazio nebulozne uvjete i postotke, a mogao je (da je toliko lud koliko ga se zeli prikazati) s obzriom na talent kojeg Andrija ima u svojim nogama. Uostalom ponude Tottenhama i Juventusa su odbijene… E sad, stoji i ono sta ti kazes da je obitelj Balic opterecena kreditom u svicarcima i da je stari radio odredjene pritiske na ljude iz kluba. Ovom prodajom se islo na win-win situaciju, zadovoljiti sve strane i izbjeci eventualni problem u buducnosti…

    No ono sto bi mene kao navijaca zadovoljilo bi bilo recimo da je klub u ovom prijelaznom roku potpisao nove ugovore i sa Balicem i sa Vasicem i to da im je u tim ugovorima zagarantirao top primanja u klubu! To bi bila jasna poruka kako njima tako i svim buducim Vlasicima i Balicima da klub voli, cijeni i zna odgojiti igrace iz svoga dvorista. Ovako je taj novac za njihove imaginarne povisice otisao Velezu… Ako razumijes sto sam figurativno htio reci…

    Sto se tice Mamica i njegovih problema sa mladim igracima, tamo je skroz druga prica. Njemu igraci bjeze iskljucivo zato sto ne zele s njim sklopiti zelenaske ugovore. Da prevedem, oni koji potpisu gradjanske ugovore s njim, imaju mjesta i u Dinamu i u reprezentaciji, a oni koji odbiju, medijski ih se pokusava prikazati kao izdajicama i pohlepnim igracima, iako u sustini samo ne zele potpisati zelenaski ugovor.

    Malo sam razduzija, ali toliko od mene… I kao sto bi Zungul (poseban pozdrav svim navijacima Hajduka van Lijepe nase) rekao mi se u vecini ovih osvrta bavimo svime samo ne sportom. Onog trenutka kada se samo budemo raspravljali o tome ko je bolji igrač, koji sistem treba igrati i sl., to znaci da nam je klub ozdravio i izlijecio se od vecine sitnih interesa i svega negativnog sto se u nasem nogometu vrti…

    HZV!

    avatar

    19.02.2016. (13:41)    -   -   -   -  

  • istok

    Kao što sam i prije naveo, ja se zaista slažem skoro sa svim što je Ante napisao i tu ne vidim problem. Problem vdim što Ante nije uzeo u obzir i one stvari o kojima sam pisao, a trebao je. Želim vjerovati da se radilo o nenamjernom, a ne o namjernom izostavljanju tih "dodatnih" okolnosti. U protivnom, tekst postaje tendeciozan, a to nije dobro! A na takve tekstove ne mogu pristati
    Drugo, nakon svega, možemo se složiti i oko "slučaja Caktaš", "slučaja Balić", i oko Brbića i oko Vučevića s tim da si u svezi Brbića trebao imati u vidu (a što opet nisi napisao) da mi iz, po meni opravdanih razloga, uopće ne znamo koje su bile refererence ostalih kandidata. Dakle, postavlja se pitanje, što ako je Brbić zaista bio najbolji kandidat, odnosno vjerojatno imamo najboljeg mogućeg predsjednika!? I šta ćemo sad? Stvari su još "složenije" ako se onako zdravo-seljačkim razmišljanjem dođe do zaključka da smo ustvari Brbića izabrali MI? Ovdje ću još navesti da mi je bilo nepojmljivo kada sam pročitao na portalu SD da jedan navijač pita za koga će glasati!? Da li je dobio odgovor, ne znam, ali mogu misliti koji je dobio odgovor na tom "bolesnom" portalu. Eto teme na neku drugu priliku!
    Treće, Vučević! Nemam što za dodati, osim što mi nikako nije jasno kako je mogao verbalizirati da će otići ako ode i Brbić? Ta izjava mi je "zasmrdila".
    I da, zaista mislim da se u "slučaju Balić" radilo o odluci sportskog direktora uz prethodno mišljenje trenera.
    I da zaključim, zašto postavljaš pitanje da li je Burić bio "budala" što je odlučio sa ovom momčadi ići u nastavak prvenstva? Pravo je pitanje da li je njegov prethodnik koji je, usput budi rečeno, pred otkazom u Grčkoj, bio i ostao "pametni" egotriper? Mislim da odgovor oboje znamo, samo opet te ja pitam: Zašto ga nisi napisao?
    I još da odgovorim Slaviši, ako se uopće tu može išta odgovoriti: I ja sanjam Žungula, ako me razumiješ!
    HŽV!

    avatar

    20.02.2016. (01:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...