Komentari

goransafarek.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Branko Stojković-Štit

    BOLNICU U BJELOVARU JE UNIŠTILA POLITIKA I STAVILA NA MARGINU

    MOŽDA BI DR. KARMELA CAPARIN (HDZ) BIVŠA ZASTUPNICA U SABORU RH., MOGLA DATI ODGOVORITI NA TO PITANJE: GDJE SU NESTALI I ZAVRŠILI SVI POKRADENI MILIJUNI IZ OPĆE BOLNICE U BJELOVARU? .

    Prisjetimo se, prošli tjedan dosadašnji sanacijski upravitelj bjelovarske bolnice Zoran Seleš dao je svoj mandat na raspolaganje, a sada je novo Upravno vijeće Opće bolnice Bjelovar izabralo je novog v.d. ravnatelja.

    Bile su doktorske čistke, i bile su smjene i "pljuštale" su ostavke... Ono što je vrlo zanimljivo - kako u toj posrnuloj bolnici vlada zakon mafijaške "omerte". Ili očito su svi u kriminale umješani.. Čak nitko ništa ne iznosi "tko je kriv" za nastalo teško stanje u bjelovarskom zdravstvu... Karmela Caparin (HDZ), specijalist infektolog u Općoj bolnici u Bjelovaru, gdje je bila i ravnateljica do 2000., i bila predsjednica Zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinska", i vršila druge visoke dužnosti, ona šuti o svim nastalim bolničkim aferama...

    Na današnjoj (04.08.2016.), sjednici jednoglasnom odlukom Upravnog vijeća Opće bolnice Bjelovar imenovan je novi vršitelj dužnosti ravnatelja Opće bolnice Bjelovar dr. med. spec. Allouch Ali.

    Doktor Allouch Alije je i trenutni voditelj Službe kirurških djelatnosti Opće bolnice Bjelovar i dugogodišnji zaposlenik te županijske zdravstvene ustanove.

    Opća bolnica Bjelovar je u velikim problemima. Zoran Seleš je županu BBŽ-a Damiru Bajsu, dao svoju ostavku,..., ali i župan Bajs, bi trebao dati ostavku, jer je sudjelovao svim "crnim zbivanjima" oko bolnice u Bjelovaru.

    ŠTIT - BJELOVAR
    BRANKO STOJKOVIĆ
    0958148290 (Tel/mob.)
    brankostojkovic152@yahoo.com

    Broj članaka: 3236.

    avatar

    09.08.2016. (03:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...