Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • odmak

    Ima se što vidjeti.Šteta da je bilo kratko i što ste bili toliko umorni.

    avatar

    15.01.2016. (20:15)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Ona druga fotka je fenomenalna, deset puta sam skrlolala gore-dolje da skužim u čemu je štos...kao da ju zumiraš, jedna od onih optičkih varki, super! :)

    avatar

    15.01.2016. (22:32)    -   -   -   -  

  • travelology

    Cathayem se letila na svom prvom letu do AUS, agentica mi preporučila jer su bili najbolja kompanija u to vrijeme, a htjela sam sigurnost na dugom letu. ALi Hong Kong vidila samo s aerodroma dok sam čekala, izgleda da je 8 sati sasvim dovoljno za taj grad. Ali ovo "Never undervalue the space you've got"... hmmm, grozno... Razumjem taj žalopoj za ekonomsku klasu na duge staze... jednom sam uživala u blagodatima prve klase, na letu iz Shanghaya do Europe, slučajno tamo završila, sve je bilo super s prostorom, hrana uživancija... ali pored mene sjedila trudnica koja je cijelim putem ispuštala plinove (i te kakve jakosti), ... Nadam se da ti prvozakonita nije zatražila razvod jer si javno objavio da hrče....

    avatar

    16.01.2016. (01:44)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Mene je najviše fasciniralo floating village, Aberdeen, boat people, još to nešto što je tada, ostalo od njega.
    Valjda si si uzel suvenira!?
    Ne znam di mi završila od Dragon Air-a, možda i u smeću?
    Lijep postić.

    avatar

    16.01.2016. (11:39)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Imao sam tu sreću da sam mogao na krov hotela. Fantastičan pogled na slijetnu rutu aviona. Ono, pojavi se "iz brda" i naglo poniranje među zgrade i na pistu, naoko jako kratku, a tamo more. Bil sam i u cockpitu Jumba, razgovaral s pilotima. Tada si na zamolbu mogao do njih. Danas ne znam jel bi to išlo. Ma fantazija. Engleska ekipa, ljubazni, ma sve mi objasnili. Udavil sam ih načisto!

    avatar

    16.01.2016. (11:52)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Aaaaaaa, neg sam ja sebi nju našel. Ma bila u solenki.

    avatar

    16.01.2016. (13:03)    -   -   -   -  

  • alexxl

    A ne nekakva Croatia airlines, sa plastičnjakima.

    avatar

    16.01.2016. (13:04)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Evo me ponovo. Jednostavno si mi postom prizvao sjećanja.
    Ja sam imao tu sreću, da sam imao više vremena, a kolega, Njemac, bio je Hongkonški zet, a njegov sin, koji je ljeta provodio kod dede i bake, bio na specijalizaciji u HK, tak daaaa, nema di me nije bilo. Bio sam u NY i dobro zboriš, pičkin dim naspram, Ovoga. Izobilje vlage u zraku, specifični mirisi, dinamika, taj sudar, a i fjužn, toga "istoka", egzotike i zapada, koji je ponovo specifičan zapad, ne naš, neg taj engleski. Prisjećam se tih suludih vožnji taxijem, po lijevoj strani, buseva na kat, otvorenih i svih tih kombinacija. I naravno, tamo sam se prvi puta upoznao sa pojmom Happy ours u birtijama tipa Pub-ova. Ja pivo, Oni pivo........vužgiiiiiiiiii.

    avatar

    16.01.2016. (14:34)    -   -   -   -  

  • NF

    bravo majstore, odličan post i fotke za stvaranje prvog dojma, što komentirati, nije mi se svidio svojevremeno monte carlo, a ni ne volim, bez obzira na stjuardese, letiti, vjerojatno je to veći razlog od love, što npr. nisam bio u bangkoku...

    avatar

    16.01.2016. (23:25)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Točan opis stisnutog .urca kad bi se rado raširioooo, ali mjesta malo u toj Economy class. HK je zapravo zanimljiviji nego se čini, kad se prošeće tamo s nekim manje-više lokalnim.

    avatar

    17.01.2016. (01:27)    -   -   -   -  

  • Odsutnost matične ploče

    Sjećam se jednog članka Vladimira Cvitana u kojem je otprilike rekao da iako netko si može priuštiti vrlo vrijedne i raritetne primjerke nekih proizvoda, pravo ekonomsko stanje uvijek odaje klasa kojom se leti. Dobre fotografije, zanimljiv post. Malo vremena u kombinaciji s puno umora stvara donekle "pomaknutu" percepciju, ali nipošto krivu.

    avatar

    17.01.2016. (01:47)    -   -   -   -  

  • primakka

    u ovom formatu djeluje ko carstvo kula babilonskijeh

    avatar

    17.01.2016. (10:18)    -   -   -   -  

  • Jebi se u guzicu Blog News

    Putuje li Semper?

    avatar

    17.01.2016. (15:21)    -   -   -   -  

  • B-612

    Budući da sam završio niz priča o Nenadu želim ti se na kraju zahvaliti na svraćanju na moj blog i ostavljenom tragu. Btb!

    avatar

    17.01.2016. (21:52)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    svima hvala na komentarima (jedan mi ostaje nedokučiv)!
    @ Alexxl - ovime Te imenujem savjetnikom za buduće destinacije. eto! :-D /sad mi je žao što nisam ranije, spominješ mjesta, koja mi niti Google nije izbacio na brzaka... /

    avatar

    18.01.2016. (08:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...