Komentari

bellistra.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • lion queen

    Sretna ti Nova godina!

    a nonotu možeš napraviti nosač za vino i pršut, jer ako ima svoje vino, možda ima i svoj pršut... dakle, ni vino ni pršut ne treba stavljati u nosače, a da bi bilo duhovito, možda umjesto vina i pršuta ubaciti u nosače nešto sasvim neočekivano :) možda umjesto vina, bocu energetskog napitka hhehhe ako je nonić aktivan, dobro će mu doći radi povratka energije :)) a umjesto pršuta nataknuti nekakav sir, koji uz pršut odlično paše :))

    avatar

    02.01.2016. (11:37)    -   -   -   -  

  • Zvonka

    uvijek je problem nešto pokloniti nekome tko ima sve.

    želim ti svako dobro u novoj godini !

    avatar

    02.01.2016. (12:09)    -   -   -   -  

  • Mela

    Sretna nova ! Ne pada mi ništa pametno na pamet. Lionica je dala dobar prijedlog.
    Hm, možda uplaćena masaža leđa u nekom beauti salonu. Stavljanje trepavica i noktiju ne dolazi u obzir, al i pedikura bi mogla proć. Uskoro će biti neka naša komedija u kinu, pa možda karta za film. Ili majica ili šalica s natpisom "Još sam mladić!"

    avatar

    02.01.2016. (12:59)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Kišobran sa drškom u obliku boce vina, bukaleta ukrašena na tvoj način, pribor za pisanje i sudoku WC papir, majica sa natpisom ograničenja brzine... inače, ja bih plaćenu kotizaciju za ljubljanski ili plitvički maraton, gojzerice, el. bicikl, penjački pojas i kacigu, a i ono što missice žele. Sretno u Novu!

    avatar

    02.01.2016. (13:07)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Totalni sam tudum za smišljanje originalnih pokona pa ti nažalost, u tom smislu ne mogu pomoći, ali mogu ti zaželjeti Sretnu Novu, kao i sreću u pripremanju idealnog poklona za gospodina od 80...Pozz :-)))

    avatar

    02.01.2016. (14:20)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Od mene ti pomoći nema... :)))

    avatar

    02.01.2016. (17:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...