Komentari

oh-man.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • radoznalac

    Teško je ne zapitati se kako rade sok iz lubenice. Ako uzmemo analogiju sa cjediljkom sa limun onda bi cjediljka za lubenicu morala biti proporcionalno nešto veća. Pitam se nadalje što nas sprječava da napravimo sok od lubenice i u našem podneblju? Čini mi se da bi bilo zanimljivo, no nešto me muči- naime sok od lubenice bojim se da bi bio samo crvenkasta voda, treba ga nekako "zagustiti" pulpom od lubenice, a kako se to radi, vjerojatno vam nisu pokazali, ili?

    avatar

    08.12.2015. (22:01)    -   -   -   -  

  • oh,man!

    @radoznalče;
    sok je bio gust, znači pulpa i sve, nije samo vodica, ali niti jedne koštice u njemu...ili je to GMO lubenica bez koštica ili je cjeditelj čarobnjak (nisu nam pokazali, naravno)..........ali, sok je savršenstvo bez mane...još ti ubaci kilu drobljenog leda, nakon više sati hodanja, osvježen takvim slatkim napitkom,padne čovjek u trans.

    avatar

    08.12.2015. (22:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se