Komentari

gtaradi.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Sjedokosi

    ti očito nisi bio Beogradu pa da vidiš što je kontrola. U svakom su putničkom vozilu gradskog prometa.
    Ovi ZETovi su rijetki a bezbraznih putnika na pretek.
    To što povremeno dođeš u Zagreb ili pročitaš u novinama nije ništa. Zašto bih ja koji nemam novaca plaćao kartu a drugi ne?
    U tramvaju je samo vozač, a u velikim , dugim tramvajima događa se svašta jer je preslaba kontrola.

    avatar

    23.11.2015. (11:57)    -   -   -   -  

  • Euro

    te kontrolore poslati u Pariz ili Brisel..

    avatar

    23.11.2015. (12:03)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    Zapravo sam služio vojsku u Beogradu.
    A slažem se da bezobraznih putnika ima, kao što ima i bezobraznih kontrolora.
    No zar nisu napadnuti i prodavači u trgovinama, na benzinskim crpkama, djelatnici mjenjačnica, kladionica, konobari, kondukteri u vlakovima, itd.itd?
    Kako bi to bilo da svima damo oružje?
    A možda bi bilo manje švercera da su karte jeftinije, što bi moglo biti da se smanji broj uhljeba u ZETu u svim onim silnim kancelarijama, recimo!
    Naoružajmo sve, pa da imamo situacije kao u Americi, uzmeš oružje pa odeš malo u kino, šoping centar, školu... pa malo poubijaš iz razonode? Ne treba naoružavat, treba spriječit recimo potrebu za švercanjem!

    avatar

    23.11.2015. (12:06)    -   -   -   -  

  • Proglasi

    Zamisli kad nemaš svoje ime i prezime nego se zoveš puničin zet

    avatar

    23.11.2015. (12:09)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    ISIL ne zna što mu se sprema, ček' dok se naoruža ZET!
    Pa još i punica!

    avatar

    23.11.2015. (12:52)    -   -   -   -  

  • j.

    slažem se s time da je nošenje oružja apsurd, ali sam protiv svakog nasilja; a da ima nasilja putnika prema osoblju Zet-a - ima... zato potpisujem ono što je napisao Sjedokosi...

    avatar

    24.11.2015. (08:41)    -   -   -   -  

  • MAURICE S

    Zamišljam super scenu. Kontrolor stoji kod vozača i puca na srednjoškolca na drugom kraju tramvaja, a ovaj se zaklonio tijelom neke mrtve babe i uzvraća vatru. Putnici polijegali po podu i vrište. To te ja pitam. Evo inspiracije meni za 'SPIG' ...

    avatar

    24.11.2015. (08:47)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Da, ima nasilnih kontrolora, ima i nasilnih putnika. No rješavali li se taj problem ako kontrolor ima revolver? Ne! Naime, kontrolor bi, ako sam dobro upućen, mogao 'potegnuti' revolver (kao šerif na Divljem zapadu) tek ako mu život zbog nasilnog putnika bude ugrožen. A to znači da netko treba najprije na njega 'potegnuti' revolver, pa tko brži. Jer, ako samo 'potegne' bejzbol palicu, a kontrolor na to 'potegne' revolver i upuca vlasnika palice on je prekoračio nužnu obranu. I?

    Naravno, naoružavanje kontrolora, onda povlači za sobom i naoružavanje svih službenika koji bi se mogli naći u sličnoj situaciji, a to onda povlači naoružavanje putnika i svih građana koji bi se mogli naći u sličnim situacijama. Rezultat: Amerika.

    Joooj, vidiš, pa ja sam zaboravio da mi u svemu slijedimo najdemokratskiju zemlju na svijetu koja se zalaže za 'univerzalne vrijednosti' i u kojoj je nošenje i 'potezanje' revolvera svakodnevna pojava zagarantirana ustavnim amandmanom. Zato: svima dajmo revolvere, a može i nešto 'jače'!

    avatar

    24.11.2015. (16:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...