Komentari

belator.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Bergaz

    Ajme majko!

    avatar

    19.11.2015. (21:15)    -   -   -   -  

  • jelen

    Faktičko nepostojanje pravosuđa to učini od društva i države. To je problem. Jedini koji imaju namirena svoja tzv. ljudska prava u ovoj zemlji su kriminalci i nasilinici. Potpuno odsustvo odgovornosti za djela. Zla djela ostaju bez posljedica po zločinca. To je tako. Dokle će biti tako to ćemo se morati zapitati.

    avatar

    19.11.2015. (21:33)    -   -   -   -  

  • durica

    čovječe, strašno!
    mom ujaku, koji predaje solfeggio na glazbenoj školi u Studentskom gradu dogodilo se neki dan da mu je došao učenik na sat, sav isprestravljen, jer, isto su ga napala dva cigića, starija od njega dost, to je dijete od kojih desetak godina, s nožem, al im je uspio zbrisat u školu, no, dugo nije mogao doć k sebi, al, posle su došli roditelji po njega.
    nije fora.
    inače, ja čitav život putujem tom relacijom, od desete godine, i nikada se nisam osjećala nesigurno, dok mi sada, bome i nije svejedno. u svako slučaju svakako treba izbjegavati da klinci sami hodaju, pojedinačno, treba ih učiti da se uvijek drže skupa u grupi, jer takvi vrebaju najslabije i one koji su sami.
    ako već i moraju ići sami, barem da gledaju biti blizu nekih odraslih osoba, ne zalaze u mračne dijelove i to.

    avatar

    19.11.2015. (22:55)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Eto došlo i do nas! Pa bil0 je i vrijeme. Imamo demo(n)kraciju već 25 godina.
    Prije nekih trideset, pa možda i više godina, u naš soliter u posjetu susjedu sa kata došla je jedna mlada amerikanka, naše gore list. Znala je hrvatski dosta dobro, tako da sam mogao s njom razgovarati.

    Sreli smo se jedne zmske noći, negdje oko 20 sati kod ulaznih vratiju u soliter. Oboje smo izlazili vanka. Otvorio sam joj vrata i pustio prvu da prođe.
    "Ne, susjed, izađite prvo vi", rekla je s pomalo uznemirenim pogledom.
    Izašao sam, ona zamnom, odmah iza leđa, i sve nešto merka lijevo desno niz ulice.
    "Pa čega se bojiš", pitam.
    "Pa zar kod vas ne napadaju ovako naveče mlade cure kad noću izlaze iz kuće?" pita.
    Tek kad sam joj rekao da se to kod nas ne događa, izašla je samnom, pa se nakon stotinjak metara sa strahom uputila svom cilju u blizini.
    Eto, kao što nam sve dolazi iz 'civiliziranog' i 'uljudbenog' Zapada, tako nam je stigla i ta 'ljepota'.

    avatar

    19.11.2015. (23:10)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Problem je u suficitu prava, sloboda, razumijevanja i olakotnih okolnosti,

    avatar

    20.11.2015. (07:43)    -   -   -   -  

  • Ti-grica

    nije dobro :-((

    avatar

    20.11.2015. (10:35)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Svako toliko izlaze obavijesti o pokušajima otmice djece ,malo u ovom, malo u onom kvartu....crni kombi, bijeli kombi....živi užas.......
    Ljudi dijele na facebooku informacije i slično. Pokušavam uvjeriti svoju mamu da se vrijeme promijenilo, ne možeš jednostavno pustiti dijete da šalabajza uokolo kao što smo mi nekoć slobodno plahutali. Ona kaže da je to razmaženost, a ja kažem da je nužan 24-satni oprez, i vječiti dogovor, tko je gdje , s kim, kamo se ide...sve, sve se mora znati. Za svaki slučaj.

    avatar

    20.11.2015. (13:39)    -   -   -   -  

  • samo ja

    Zanimljivo je kako ni jedna stranka u svom programu ne dotiče ovaj problem. Po njima to nije problem. A zapravo je krucijalni i jedini problem nefunkcioniranje pravosudnog sustava. A ove budalesine od političara sastanče i laprdaju o agraru, o lokalnoj upravi i samoupravi, o ovome - o onome, što uopće nije nikakav problem, ako se s toga skinu oni koji ga ne cuclaju poput vampira. Političari se ovih dana ponašaju kao pijani milijarderi, dok država tone u nepovrat, oni imaju viška vremena za sastančenje i zgubidanjenje.

    avatar

    20.11.2015. (17:39)    -   -   -   -  

  • White Lilith

    Svatko (pogotovo roditelji mlađahne dječice) strepi nad ovakvim i sličnim vijestima, užasavam se svega toga, a ne znam kako drugačije zaštiti dijete od onih već provjerenih naputaka, razgovora i sl. (uvjek iščekujem kada će se vratiti, čak i kad počmu izlaziti i to onda bude 11,12,2,3,4 i 6 ujutro - ovisno o dobi i prigodi, društvu i mjestu izlaska, al' uvijek - strepim i čekam i pomolim se da bude sve ok!)

    avatar

    20.11.2015. (17:58)    -   -   -   -  

  • Just me

    Šta reć...moja destogodišnja curica je sinoć došla sva prestravljena jer je neki kamion stao pored nje. Trčala je do tramvaja a onda od stanice do doma. Ne znam više kako bih se ponašala a ne mogu dopustiti da mi dijete živi u strahu. Da je sve otišlo k vrapcu...je. Da ćemo morati uzeti stvari u svoje ruke....hoćemo,na žalost!!!!!

    avatar

    20.11.2015. (21:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...