Komentari

gtaradi.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Sjedokosi

    pa ne vozi se Karamarko za Mursko Središće preko Čakovca :)

    avatar

    02.10.2015. (07:56)    -   -   -   -  

  • Euro

    hehe nista novo na Balkanu..

    avatar

    02.10.2015. (08:04)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Danci su taj problem genijalno riješili (kao i sve ostale probleme) - romskim roditeljima su davali veću novčanu nagradu što je dijete dobivlo veće ocijene u školi i davali su dok god dijete ide u školu. Naravno da su se pohlepni roditelji trudili da djeca dobivaju petice i da idu što duže u školu. E, a dok su djeca završila škole, obrazovala se, postali su drugačiji ljudi...i to je to, jednostavno. dugotrajno, doduše, ali uspješno.

    avatar

    02.10.2015. (08:06)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Čestitam ti na ovom postu. I sam sam tako rezmišljao kad sam pročitao one statističke podatke o nesigurnosti u gradovima Hrvatske gdje se ni ne pomišlja reći zašto je to tako. Tipično žutilo!
    A što se tiče prijedloga 1000 eura kao i sva ostala naklapanja Crnog Marka, ništa novo pod kapom nebeskom. Jednako smo to čitali i prije četiri godine u Planu 21, pa nije bilo ništa. Svi ti planovi su ustvari popisi ŽELJA bez jasnih prijedloga ODAKLE SREDSTVA da se te želje i ostvare.

    @suncokretica
    Imaju Danci još finih rješenja. Primjerice: sin ne može od oca poljoprivrednika naslijediti zemlju već je mora od njega otkupiti. Za to može dobiti kredit koji je to povoljniji što je veće škole završio. Naravno poljoprivrednog smjera. Tako je sinu u interesu da se školuje a otac ima garantirani prihod i ne treba mu mirovina.

    avatar

    02.10.2015. (13:13)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    @suncokretica, jadna djeca, iznijela sve na svojim leđima. A kako su se to roditelji trudili da dobiju petice? Mislim, mogli bi podučavat i nerome, kojima to, uza sav trud, baš uvijek ne uspjeva. Što ima svoje razloge, jel ...
    Baš si zamišljam taj razred - svi modri odlikaši ...

    avatar

    02.10.2015. (14:41)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Crni Marko još nije ni postao premijer, eto ga već u sukobu interesa. Što li će tek biti ako zasjedne? Koliko mi je poznato, njegova draga je trudna. :-) Šalu na stranu.
    @Gorkić - rekao si ono što mnogi misle, a ne usude se javno reći. I nije to karakterističnost samo Međimurja, sličnih situacija je u cijeloj Hrvatskoj. Nikada se "na silu" nije ništa provelo, pa tako ni djeca pravila. Treba stvarati uvjete, a ne nove socijalne probleme.

    avatar

    02.10.2015. (15:12)    -   -   -   -  

  • bellarte

    .djeca se uglavnom "prave" iz ljubavi a ne iz interesa kako to hoće uvalit KRADE SE...pardon HDZ!

    avatar

    03.10.2015. (13:19)    -   -   -   -  

  • Blokirani

    Znimljivo je vidjeti kako se pitanjem podmlatka bave sijede glave i nadute trbušine. Da parafrazariam nekog ali u stilu rasprave: "Kad se u balkanskoj krčmi pogase svjetla, onda sijevaju prazni kurčići." ;)

    avatar

    04.10.2015. (19:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...