Komentari

plasticno-je-fantasticno.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Čuvarica pinkleca

    Balašević pjeva : netko to od gore vidi sve, a ja kažem : netko od gore čita tvoj blog. Vrlo mudro i za pohvalu, za one koji čitaju i uče. Tebi potvrda da tvoj trud na edukaciji nije uzaludan.
    Bravo, Plastik !

    avatar

    23.07.2015. (10:58)    -   -   -   -  

  • Klik

    To je tvoje "poslanje", očito!
    Da nam je više "takvih"...!

    avatar

    23.07.2015. (11:02)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Očigledno čitaju! I uče.

    avatar

    23.07.2015. (11:47)    -   -   -   -  

  • Mela

    Pohvala. Tko nas čita, tko to zna ? Tvoj blog je profesionalan, poučan i znanstveno potkrijepljen.
    U svakom slučaju u dvoboju 1:0 za Milanovića.

    avatar

    23.07.2015. (13:08)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Ali Zoki nije predsjednica! :)

    avatar

    23.07.2015. (16:25)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Došlo ti kao na volej. Slažem se, poruka i zdravlje.

    avatar

    24.07.2015. (09:33)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Kaj si se to uključio u Zokijevu kampanju?
    Zgrada usred polja bez komunikacija za putnike i avione. Što se ono veli: "Potemkinovo selo." Proći će još najmanjetrii godine da se zgrada zaista pusti u promet.
    Nije Zoki ni do nožnog palca Kolindi. ;)

    Jesi li vidio kako je Zoki otkazao onom ameru, PR-ovcu koga smo svi mi, porezni obveznici (iz državne kasice prasice) za tri mjeseca "savjetovanja" platili 8 miliona kuna? Eto to ti je biznis i pravi (PR) put kojime treba krenuti u drpanju love. I uz put se voziti na jebačinu kod ljubavnice u Rijeku državnim helikopterom. ;)
    Utješno rješenje je pak kod drugarice Opačić, bivše ljubavnice onog ludog doktora četnika iz Knina s početka 90ih. Milanka u svom ministarstvu zapošljava službenog šetača za svog peseka.

    I tako opet dođosmo do plastike jer čuveni Scalibur koga nosi i moja četveronožna ljubimica kada ide na šetnju je od plastike u koju je injektirana kemikalija što odbija buhe, krpelji, parazite i ostalu gamad. Sve u svemu, eto jedne prave i vrlo korisne primjene plastike. ;)

    avatar

    24.07.2015. (09:58)    -   -   -   -  

  • Iskustva jednog seoskog liječnika

    Gospodin, po sredini prve slike, pokazuje avanturistički duh noseći pokrivalo za glavu kao u safariju. Na drugoj slici u grupici desno na slici dvojica nemaju zaštitno pokrivalo za glavu, jedan gologlav, drugi bujne crne kose, ah, nekome je život majka,a nekome maćeha! Ovaj s crnom bujnom kosom, ne želi propustiti istaknuti svoj osebujan stil frizure, a ovaj bez kose poručuje: Ne da mi se nositi kosu kamoli kacigu!
    Inače pohvale autoru, kvalitetan članak!

    avatar

    24.07.2015. (10:03)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Hvala svima na komentarima i pohvalama, a dužan sam ipak dati komentar na dva komentara:
    @Boky - ja iskoristio politiku da bih ukazao na sigurnost i moguća rješenja koje nudi plastika, ali ti sve opet vraćaš na politiku. Stvarno za plastiku nema veze je li ministrica s kime ljubovala i šeta li netko njenog psa. Jedino što bih izdvojio iz tvog komentara jest - je li plastična ogrlica tvog ljubimca učinkovita ili nije.
    @Doktore - svaka čast, dobro oko. I ja sam primijetio ovog safari Francuza, ali onaj čupavi mi je promaknuo. Kada sam mlade inženjere učio sigurnosti na radu onda je među prvim predavanjima bilo o izvorima opasnosti - koji su, kako ih prepoznati pa onda kad znaš što je opasnost, kako se zaštititi. I sebe i svoje suradnike. Pa sam u opasnosti (barem na mom bivšem radnom mjestu) izdvojio: zapaljivi i eksplozivni plin, visoki pritisci, visoke temperature, rotirajuća oprema, rad na visini ... i budale. Od svega zaštite (prvenstveno tehničke) ima, ali od budala nema. Poanta je bila da budala uvijek ima, treba ih znati prepoznati i od njih se čuvati, najbolje pobjeći od njih. Eto, uvijek se nađe neka budala koja pokvari sliku.

    avatar

    24.07.2015. (12:03)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Vjerovao ili ne ali kad je stavim pola godine sam miran. Bo nosi Scalibur ogrlice već četvrtu godinu i od tada niti jednog krpelja a ni buhe. :)
    Na izletima za malenu koristimo plastične posude (jedna za vodu, druga za hranu) ali ne klasične već one na razzlačenje - nakon upotrebe ih ispereš i složiš u disk pa u ruksaku ne zauzimaju gotovo ništa prostora.
    Zapravo, plastika je idealna za sve vrste izleta - od stolica, stolova, posuđa, ... Lako se održava, može se kompaktno pakirati i što je navažnije jednostavno održava. ;)

    avatar

    24.07.2015. (14:17)    -   -   -   -  

  • Mela

    Dragi Plastik napomeni dizajnerima plastičnih stolica da moraju izdržati i veću masu od 100 kg. Ja sa strahom sjedam po kafićima jer sam jednu doma rasčetvorila.

    avatar

    24.07.2015. (15:00)    -   -   -   -  

  • lion queen

    baš ti je došlo kao na volej... obukli dinine prsluke i kacige i zatvorili i dinu i dioki... zbilja možeš pisati hvalospjeve... imaš i čemu.

    avatar

    24.07.2015. (18:26)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Eh, da se sruši sve, kaciga bi sačuvala glavu... Setila sam se kako su kad se pojavila atomska bomba predavali da se može sačuvati kad se legne pokrije glava rukama i ne gleda prema ispaljenoj bombi...
    Ipak, zaštita je zaštita...:) )

    avatar

    24.07.2015. (22:17)    -   -   -   -  

  • Okijevac Savo

    ZNA SE tko je upropastio Dioki i doveo do svega ovoga, i ne samo Dioki i Dinu. Lion Queen ako te više zanima pogledaj OVU STRANICU i OVAJ VIDEO i OVAJ VIDEO, a nakon toga, ako imaš volje za istinom pogledaj forum na OVOJ ADRESI.

    avatar

    24.07.2015. (23:12)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    I moji starci su sljakali u Oki-ju...koja je to firma bila..sad kad prolazim onuda stegne me u grlu:-( Za zastitu na radu (kao i na oprez opcenito u zivotu) vrijedi ona:"bolje sprijeciti nego lijeciti". I naravno, izvrsno je svako toliko podsjecati (kao ti ovim postom):-)

    avatar

    25.07.2015. (07:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...