Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Demetra

    Eto imam potrebu reći koju riječ. Ja sam pjesnik, ne baš neki posebno zapažen, ali to i nije bit poezije. Oni koji me prate reagiraju upravo jednako kao i oni na fotosajtovima. Kako ne objavljujem često (izgleda sam izuzetno kritična prema svojoj poeziji) vrlo malo me ljudi prati na tim sajtovima poezije. Nije da se zbog toga osjećam loše, nego upravo što si rekao za fotke vrijedi i u spisateljskom miljeu. Ponekad poželim napisati komentar u smislu kako bi bilo bolje da je stranica ostala prazna, ali onda odustanem jer ne želim nikoga povrijediti. Fotografija mi je tek želja bilježiti trenutak, a ne stvarati umjetnička djela. Imam nekoliko uspjelih koje su znalci ocijenili kao dobre, ali za dobru sliku treba i znanje uz kvalitetan aparat. Volim sve slikati ručno postavljenim postavkama i tada (kako nemam naobrazbu fotografa) napravim desetak istog kadra sa različitim opcijama. Kada si budem uspjela nabaviti bolji aparat (možda za koju godinu, ako poživim), a želja mi je, samo što živim po prioritetima, i fotke će vjerujem biti nešto bolje. Dug je ovo komentar, ali istinu si napisao pa sam imala potrebu komentirati. Pozdrav.

    avatar

    08.07.2015. (09:07)    -   -   -   -  

  • Zack

    Ja radim svoju selekciju al nekak uvijek imam dojam da moje fotke nisu ni blizu nekog profića. Kad skupim veću lovu možda si priuštim i neku školu da naučim kako raditi dobre fotke. ;)

    avatar

    08.07.2015. (20:43)    -   -   -   -  

  • NF

    Erich Fried je po broju objavljenih pjesama jedan od najproduktivnijih pjesama, eminentni kritičar je konstatirao da je ogromna većina pjesama loša uz par remek djela, među lošima je i "Samo ne" sa stihovima koji su u nekom smislu odredili moj život "(život bi bio mnogo i nteresantniji da te nisam sreo/samo što to ne bi bio moj život"). Također bih rekao da Hirakawa nema loših fotografija mada ih zna ponekad izbaciti na društvenim mrežama više dnevno, čak i u mom broju, naravno da neće sve ići u monografije ali to je već druga priča.

    avatar

    09.07.2015. (07:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...