Komentari

strahodletenja.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • semper_contra

    Vidim, još radiš. Ja sam već pet godina u mirovini i jako mi nedostaje posao. Možda je moj, kao projektanta, bio zanimljiviji od tvog, pa mi zato nedostaje. Nedostaju mi i kolege s posla.
    Imam sedmogodišnji 'radni staž' na blogu. Početni entuzijazam je sve manji. Neću pisati zbog čega i zbog koga.
    Knjige čitam, kako kažeš, kao 'lud'. No za razliku od tebe cijele godine. Obzirom da, nažalost, više nisam u stanu raditi teže fizičke poslove (a volio sam ih raditi), preostaje mi samo blog i knjiga. I po koji (klasični) film na trećem programu HTV.
    Iako me bole, koljena još nisam podvrgao artroskopiji, bojim se da ne bude gore nego sada. Pomažu mi elastični steznici za koljena. No zato imam sijaset drugih boljki, neke i opasnije, no o tome neću.
    Teške ovisnosti o cigaretama riješio sam se (nakon mnogo pokušaja) 1973. godine. Možda bi bilo bolje da nisam. One bi me smirivale, pospješile nastanak raka na plućima i možebitno da bi se već riješio ovog svijeta u kojem se odavno izgubio osjećaj za lijepo, prirodno, društveno...
    Ajd, bilo je dosta. Stoj mi dobro.

    avatar

    01.07.2015. (13:11)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ne nedostaje mi posao... možda tek ona rutina od 38 godina, ali tek sad vidim kako je lijepo biti - slobodna...
    a robovala sam od 19-te godine...

    avatar

    01.07.2015. (13:47)    -   -   -   -  

  • tita

    A kaj ću, stručno trgam meniskuse, tako da mi je oba puta dio ostao zarobljen u koljenu, kad ne možeš do kraja ispružiti nogu, moraš to riješiti, inače mišić stalno ostaje hipotrofiran...da nisam morala, sigurno ne bi 😄

    avatar

    01.07.2015. (13:48)    -   -   -   -  

  • tita

    Shadow, 38 godina? To zaslužuje orden :)

    avatar

    01.07.2015. (13:55)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    hvala, draga @leeloo :)
    kao dijete otišla raditi, a umirovila se 31.12.2013., u relativnoj "mladosti" prijevremeno :)

    avatar

    01.07.2015. (15:10)    -   -   -   -  

  • lion queen

    okrugla obljetnica :) za čestitku!

    inače, kad meni netko kaže da dobivam plaću, onda ja njemu kažem da ću ja onda lijepo sjediti doma, a on nek mi tu plaću svaki mjesec donese kući na stol, pa će onda moći reći da je dobivam. jer ako se za plaću radi, onda je se ne dobiva, već zarađuje.

    avatar

    01.07.2015. (15:17)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    meni posao užasno nedostaje (isto sam kao i ti, na bolovanju, sad već i na rodiljnom), iako sam se nakon tri mjeseca već i pomirila s tim čekanjem (ali svaki dan razmišljam o poslu i zavirim u stručnu literaturu)... valjda je to ta navika, ili baš moraš voljeti posao koji radiš, štajaznam.

    što se tiče čitanja, zar moram tu nešto posebno reći? :) nekad mi je apetitlih, ali u posljednje vrijeme mi nešto teže ide.

    ma odgovor na pitanje što sve radim zbog drugih, a što sve propuštam na svoju štetu... bolje da ni ne razmišljam o tome, iako u posljednje vrijeme nastojim svoj život što više prilagoditi sebi. ovo je ženama vrlo teško, jer svi od žena imaju nekakva... očekivanja.

    avatar

    01.07.2015. (17:12)    -   -   -   -  

  • tita

    lion queen, lajk za komentar (fali mi lajk na blogu :D)

    bookeraj, sretno s bebicom :) da, previše očekuju od žena, ja se sve više pretvaram u muškarca što se udovoljavanja željama tiče :D

    avatar

    01.07.2015. (22:37)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Čestitam :))

    avatar

    02.07.2015. (07:59)    -   -   -   -  

  • j.

    ujutro ustati i imati razloga za to... navečer biti svjestan koliko je lijepo biti... eto... :)

    avatar

    02.07.2015. (08:10)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Lijepa brojka. Nek bude bar još toliko! :)

    avatar

    02.07.2015. (09:32)    -   -   -   -  

  • Zack

    Mogla bi napisati roman na temu toga besmislenog gubljenja vremena. Ima tako lijep recept za ugodan i bezbrižan život, samo kaj to onim ukletim glavešinama ne odgovara.... :)

    avatar

    02.07.2015. (20:51)    -   -   -   -  

  • Ani ram

    Evo, skroz skroz skroz te razumijem u ovom zadnjem odlomku, čak sam se prestala trudit ljudima objašnjavat kako mi je ostanak bez te osmosatne rutine robijanja nešto najbolje što mi se ove godine dogodilo :) a druge dobre stvari koje mi se događaju su samo uzročno posljedično vezane uz to.
    A kad se malo prisjetim, nije mi bio ni neki problem ostavit se cigareta, možda je caka samo u tome da neke stvari trebaju sazrijet, a onda same od sebe sjednu na svoje mjesto.
    Čestitke na blogovskoj obljetnici! ;)

    avatar

    06.07.2015. (09:10)    -   -   -   -  

  • Razmišljanja jedne žene

    čestitke za obljetnicu.
    još malo pa slavim prvu godinu mirovine. Ništa mi ne fali. Ljudi sa kojima sam bila tih 37 godina, imam ih i sada. Fino na kavici.
    Uz vježbe za koljena bilo bi dobro uzimati NODOL kapsule. Na prirodnoj su bazi i pomažu obnavljanju hrskavičnog tkva. Provjereno. Moj muž je imao probleme s koljenom. NODOL se kupuje bez recepta. Dva mjeseca pije se po dvije kapsule dnevno, a onda po jednu. Pitaj u apoteci. Meni su to preporučile moje apotekarice.

    avatar

    06.07.2015. (22:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...