Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Plastik

    Krenuo ti u posvemašnju edukaciju. Neka, neka, edukacije nikad dosta.

    avatar

    14.06.2015. (16:13)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Mene posebno užasva skretanje udesno na raskrižju, dok je pješacima zeleno svjetlo. Vidim pješake, stanem, propustim, ali bicikliste ne možeš vidjeti dok ti ne nalete. Tako se pješački isprazni, ja krenem, a biciklist doleti s desna. Nisam ga mogla vidjeti, jer je dojurio iza drveća. Skoro sam ga pokupila. Od tada imam noćnu moru, kada trebam prijeći preko takvog raskrižja. Ne znam što bih trebala, izaći van iz auta i eventualno pogurati auto preko zebre, da bih bila sigurna da mi neće naletjeti biciklist.
    Ja bih mijenjala zakon na način da se pješački prijelaz smije prelaziti isključivo pješke, kao što mu i samo ime govori. Znači, biciklist bi morao stati na pješačkom i prevesti bicikl pješke preko prijelaza. Na taj način bi bio uočljiv, kao i svi ostali pješaci. Ili jednostavno, neka za skretanje udesno uvedu posebno vrijeme, na kojem bi vozači za skretanje udesno imali zeleno svjetlo, u vrijeme kada je pješacima crveno. To bi malo produljilo trajanje semafora, ali bi barem bilo sigurnije. Ovako je vozač uvijek kriv, čak i kad je ni kriv ni dužan. Prestrašno.

    avatar

    14.06.2015. (16:48)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Voze po pješačkoj zoni...
    Komunalni redari nemaju ovlasti urgirati, a policija ne želi imati ovlasti. Jedan policajac nam je na naš upit zašto se po pješačkoj zoni bicikli slobodno voze rekao da pitamo gradonačelnika!

    Voze neoprezno, među pješacima prebrzo, ne vodeći računa da je reakcija pješaka kudikamo sporija nego bi oni željeli, ne uvažavajući da netko u pješačkoj zoni ne mora razmišljati o nekim vozačima (koje god vrste) te da, npr. sluša muziku dok hoda .

    Voze preko pješačkog prelaza...

    Ali, nereda ima na svim drugim mjestima , pa zašto i bicikli ne bi vozili kud god hoće, kako god žele....

    avatar

    14.06.2015. (18:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...