Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • borivoj

    Red fukara, red budala, a pameti nigdje ni za lijek

    Osjećam se kao Pale sam na svijetu. U rijetkim trenucima nije to loš osjećaj.... jer znači neki odmak od ludila, nepripadanje cirkusijadi i topla izdvojenost u samo svom, po mojoj mjeri stvorenom svijetu. No, taj osjećaj ne može biti trajan... pa ga redovito zamijeni osjećaj straha, nelagode, bespomoćnosti i očaja. Bliže nam se izbori i svaki normalan pojedinac osjeća svoj dio odgovornosti za društvo u kojemu živi, piše Dona.
    Nikada nisam bježala od obaveza i odgovornosti. Školu sam završila bez ijednog neopravdanog sata, odradila sam već skoro tri desetljeća bez bolovanja, nikada mi ne stižu opomene za neplaćene račune, ne sudjelujem u začaranom krugu mita, korupcije i nepotizma.... nerijetko sam tvrdoglavo išla i do krajnjih granica izdržljivosti pa čak sam skoro i bez života ostala, ali nisam pristala sudjelovati u tom zlu. Sve što imam i sve što znam stekla sam predanim radom, upornošću, marljivošću i znatiželjom.

    avatar

    02.06.2015. (08:39)    -   -   -   -  

  • borivoj

    PREDdadaRI, 06.06.2015. u beach baru Morski Prasac na Kantridi

    subota
    at 18:30
    4 days from now · 31°C / 20°C Vedro

    Prikaži kartu
    Morski Prasac beach bar
    Pulska ulica, 51000 Rijeka, Croatia

    Pridruži se · Možda · Odbij
    Poziva te Barba Franko Bušić

    Događaj 3. Projekt: „ŠIRENJE ORGANIZACIJE“
    RIJEKA: „PREDdadaRI“, 6.6.2015. u beach baru Morski Prasac (Pulska ulica) na gradskoj plaži Kantrida u Rijeci s početkom u 18,30.

    Umjetnici iz Splita, Pule i Rijeke izvode društveno-angažirane skupne i pojedinačne performanse, plesnu monodramu, rad koji je kombinacija gestualne poezije i fizičkog teatra, predstavljaju tri albuma eksperimentalne glazbe, teatralno kazuju senryu poeziju... a sve s početkom u 18,30 kad 4 člana udruge DADAnti iz Splita u moru izvode performans Pjesničko sučeljavanje.

    U programu sudjeluju: Franko Bušić (Split), Željko Barišić (Split), Mario Krajinović (Split), Hrvoje Bubić (Split), Velimir Foretić – Delonov (Split), Aleksandra Mandić (Pula), Marko Gavranović (Pula), KARMA BUS BITCH aka Marija A. Štrajh (Rijeka), Branko Cerovac (Rijeka), Tajči Čekada (Rijeka), Borivoj Bukva (Rijeka), Davor Dundara (Rijeka) i Zvonimir Grozdić (Lovran)

    Događaj služi i kao pilot projekt za „dadaRI“ festival (Dani DADE u Rijeci) kojeg udruga DADAnti namjerava organizirati svake godine tijekom kolovoza na gradskoj plaži Kantrida u suradnji s Multimedijalnim centrom Rijeka.

    Pa se vidimou što većem broju!

    Lp, Borivoj

    avatar

    02.06.2015. (08:58)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Hvala! :)

    avatar

    02.06.2015. (09:39)    -   -   -   -  

  • borivoj

    "NA KONKURSU LAZOVA PRVU NAGRADU
    JE DOBIO COVJEK KOJI JE GOVORIO ISTINU". IQF

    avatar

    02.06.2015. (10:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...