Komentari

plasticno-je-fantasticno.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Lastavica

    ...još kad bi netko iskoristio snagu bure, bilo bi struje koliko voliš!

    avatar

    25.05.2015. (16:44)    -   -   -   -  

  • lion queen

    a u velikim gradovima bi se moglo natjerati ljude u autobuse i tramvaje, te na bicikle, pa evo uštede na gorivu i zdravstvenom sustavu. eh, moglo bi se svašta, samo kad bi bilo sluha.

    avatar

    25.05.2015. (17:40)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Čuj, ne da mi se čitati sve to, ali pravi stručnjaci, a ne lupetala, vele da mi nismo zemlja za vjetroelektrane. Tu, ili ga nema, a kad ga ima tak je zajeban, da se moraju zgasiti, inače odoše u pičku materinu. Ulupati pare u nekaj kaj bu 50 dana u godini delalo?????
    Niskozemska DA, tam je uvjek isti i konstantni vjetar, laganica, taman koliko treba...........tak daaaaa, solarne kolektore je neisplativo postavljati na Aljaski, btw.

    avatar

    25.05.2015. (17:43)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    Brojke su egzaktne i ne lažu, usprkos nemilosrdnoj propagandi:

    http://wattsupwiththat.com/2014/09/06/analysis-solar-wind-power -costs-are-huge-compared-to-natural-gas-fired-generation/

    avatar

    25.05.2015. (18:20)    -   -   -   -  

  • Piše - Branko Stojković

    POLITIKA KAO SREDSTVO ZA ISPIRANJE MOZGA

    1.) Traže od obespravljenog čovjeka da bude pokoran i lojalan totalitarnom državnom sistemu koji propada u svim pogledima.

    2.) Sustavno i često prisilno eliminiranje iz čovjekova uma već formiranih ideja, osobito političkih, kako bi drugi sklop ideja mogao zauzeti njihovo mjesto; taj proces, shvaćeni je kao svojevrsno prisilno preobraćenje, kojem neki totalitarni režimi podvrgavaju političke disidente.

    3.) Sistem putem medija i policije "nasilno" potiskuje u ime represivne države, svaku slobodnu misao čovjeka, međutim to je "ispiranje mozga". Namjera je "nametljivo" promijeniti um, tako da njegov vlasnik postane živa lutka – ljudski robot – a da se ta strahota ne vidi izvana.

    4.) Kroz “ispiranje mozga” čovjeku se oduzima pravo na slobodnu misao i kritiku, ili bolje rečeno na svaki moralni ili drugi otpor... Takve metode rabe još uvijek diktatorski režimi. To je kao svojevrsno mentalno silovanje. Ljudi moraju živjeti po njihovim "klišejima" u ovakvoj nakaznoj Hrvatskoj.

    5.) Ispiranje mozga više je od neuroze ili psihoze. Takva stanja mogu upravo dolaziti i mogu biti izazvani u sklopu procesa ispiranja mozga. Duhovna "klistiranja", tj. "ispiranje mozga" karakteristično je isključivo u negativnom smislu.

    6.) Od čovjeka žele napraviti praznu ploču kako bi "oni" na nju mogli "lakše" upisati svoja (nova) uvjerenja - takvu ploču možemo nazvati lažna “reforma uma”. Politika i religija i druge nametljive dominacije, koje se skrivaju iza Ustava i zakona i "tobožnjeg morala"- nasilno vrše pranja i čišćenja ljudskog uma, duha ili duše.

    7.) Individualni um treba "zgaziti" u njega treba utisnuti otrov s kojim treba ubiti svaku mudrost. Na ovakav način je upitan ljudski opstanak na Planeti Zemlja.

    8.) Republika Hrvatska u svom kaznenom zakonu ima članak 140/3 "Nametljivo ponašanje", to je samo još jedan dokaz i " stepenica ušutkavanja" i "Ispiranja mozga", odnosno, kontrola čovjeka, i njegove slobodne i volje, pa čak i identiteta.

    9.) Na, ovo mogli bi reći da je; sve nametljivo ponašanje: od Biblije i evanđelja i popova, i politike i policije,.., koji ostvaruju s ljudima ne željene kontakte... No ispiranje mozga nije samo niz tehnika. Ono je također i
    san, vizija krajnje kontrole vladara.

    ---------------------------------------
    Branko Stojković iz Bjelovara
    ---------------------------------------
    http://crostojkovic1958.bl og.hr
    23. svibanj 2015. (subota)
    ŠTIT - Udruga
    Erste banka : HR 482 40 200 611 00 732 757
    Tel/mob: 0958148290
    URED. Ul. Masarykova 8. BJELOVAR, 43000
    brankostojkovic152@yahoo.com
    Članaka; 2591.

    avatar

    26.05.2015. (01:34)    -   -   -   -  

  • proricatelj

    Čestitke B. Stojkoviću. Izvrsno razmišlja. A što se tiče obnovljivih izvora energije koji to nisu već prirodni izvori promjenljivog kapaciteta, jučer sam čitao da je Austrija uvela porez na Sunce. Naime natjerali su ljude subvencijama da uvedu solarce, pa su potpore ukinuli a sada traže čini mi se 1,25 c po kWh.

    avatar

    26.05.2015. (07:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...