Komentari

gollynbossy.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • VladKrvoglad

    Lep kutak, zaista! Priroda je popunila ono sto je vreme izandjalo. A i znimljive skulpture vidim po zelenilu?
    Inace, "najcudnij jela" je cileanski bor, (lat. Araucaria araucana) iliti zmijobor. Retki su po bivsim republikama: ima jedna velika u Mostaru, nekoliko mladih po Zagrebu i nesto malo vise mladica od metar-dva po raznim gradovima Hrvatske, Bosne, Srbije... Kao obozavaocu mi je duznost da te s tim upoznam! :)

    avatar

    23.05.2015. (19:21)    -   -   -   -  

  • stara teta

    nevjerojatno! ovo je fantastično. i tužno. godine sam provodila radeći na velesajmu, uviejk dinamika, gužva, društvena zbivanja, raskoš u suhoparnim strogim poslovnim prostorima. i nikad mi nije palo na pamet gledati zelenje okolo, ni stabla, ni spomenike. i tek sad vidim, očaralo me kako ste fotkanjem ušli u srž postojanja ovih prostora. što bi zg bio bez velesajma, njegovih zastavica, eh, sjećam se i doba dok nije bilo one velike plave zgrade ispred, bila je obična ograda s kućicama za naplatu ulaznica. ko klinci smo "organizirano" od škole dolazili gledati što sve postoji u svijetu, bila su to čudesa, nedostupni prizori zbog izvjesnih političko-bla-bla razloga, najljepši su mi bili austrijski i kineski paviljon, indijske drangulije, sjevernokorejsko razmetljivo dijeljenje knjižica o napretku i komunizmu i papirnatog cvijeća. i nekakva tehnička čuda zapadnih zemalja o kojima smo razmišljali kao o sajnsfikšnu.

    a onda vi podastrete pogled na prekrasni mirni perivoj, kontemplativni prostor u kojem se događaju i jeseni i zime i proljeća i ljeta...

    avatar

    25.05.2015. (15:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...