Komentari

dramskaumjetnica.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Fly without wings

    Moja glumice, pa ti si se vratila. :')
    Naravno da se sjetim, nekako mi je uvijek bilo najdraže čitati tvoje komentare i misli, jest da je dugo prošlo, ali nisam baš tako zaboravna :) iskreno, nisam očekivala da ćeš pogledati blog, barem ne tako brzo nakon mog komentara. Jako mi je, jako drago. I nemoj više izbivati tako dugo, molim te.

    Suze su mi došle na oči dok sam ovo čitala. Već dugo nisam čitala nešto toliko snažno i blago u isto vrijeme. I ne mogu ti reći koliko sam sretna što si ga pronašla, što ste pronašli jedno drugo. Mogu samo zamisliti taj osjećaj. Uživaj u svakom danu, u svakom trenutku s njim. Koliko inspiracije proizlazi iz Ljubavi :)
    Nadam se da ćeš tu i tamo svratiti, i da ćeš pisati uskoro jer su mi falili tvoji divni tekstovi :)

    avatar

    03.06.2015. (18:27)    -   -   -   -  

  • Fly without wings

    Draga glumice, hvala ti na krasnim riječima, divnim pohvalama koje još ljepše zvuče kad ih kažeš ti koja pišeš nesvakidašnje lijepo :)
    Pretpostavljam da je onda ta nekadašnja simpatija bila inspiracija u postovima. Divim ti se na snazi da voliš toliko dugo nekoga tko to ni ne zna... I da nisi odustala, koliko god je to sigurno bilo teško. Ali Bog ti je našao nekoga tko sve to vraća, sve što je izazivalo tugu i patnju... Sad imaš njega radi kojega se svih tih osam godina isplatilo, svaka suza i svaka misao. :) Svaka ti čast na hrabrosti što si stavila osjećaje tako na pladnju.. Baš te misli "što bi bilo.. Kad bih nešto poduzela, makar nešto sitno i naoko nebitno, tek da me se sjeti" kod mene se bore s mislima "da je vrijedno, dogodilo bi se samo od sebe, došlo bi samo.. On bi nešto napravio." i tako to ide danima. Bojim se išta poduzeti da se on ne povuče i zatvori pred bilo čime, jer mislim da bi mogao biti takav... Ne želim da dođe do toga zbog moje brzopletosti i nepromišljenosti. Nekako se ufam da će nas put ponovno spojiti, dovoljno navrijeme da se svega sjećamo i da još uvijek osjećamo.

    Da znaš da sam ponovno pročitala tvoj post, iznova me oduševljava. Najljepši zapis koji sam u zadnje vrijeme pročitala. :)
    Uživam na otoku :)) čudno mi je to, da se ne znamo, a zapravo znaš moje najdublje misli. :) i ja bih voljela, malo je ljudi koje znam a koji kriju toliko blago u sebi.
    Uživaj u ljetu! :)))

    avatar

    29.07.2015. (00:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...