Komentari

proglasi.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Proglasi

    ?

    avatar

    18.03.2015. (10:26)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT

    VIBOR DIKLIĆ JE DOBAR DEČKO ALI UPADA STALNO U NEKAKVE GLUPOSTI (1)

    Pročitao sam na službenim stranicama policije Bjelovarsko-bilogorske uprave u Vijestima: "Dvojica muškaraca uhvaćena u krađi".

    Između ostaloga ovako nadalje piše:

    U srijedu, 23. ožujka, poslijepodne, u Bjelovaru, na Trgu Eugena Kvaternika, iz prostorija jedne pravne osobe, 40-godišnjak i 32-godišnjak su ukrali dva kaputa sa vješalica u kojima su bili novčanici sa osobnim ispravama, bankovnim karticama i nešto novca. Tom prilikom su ukrali i više boca raznih alkoholnih pića.

    Istina je drugačija iz moga "pera"

    U policiju su u "marici" pod pratnjom još jednog policijskog vozila privedeni Vibor Diklić i Kristijan Šomoši - Šom, što su dotičnog dana (oko 18,30 sati) ušli u Biskupiju Rimokatoličke crkve u Bjelovaru, i iz jedne prostorije (gdje svećenici su nešto slavili) sa stolova su pokupili nekoliko boca sa alkoholnim pićima. Svećenici bili su se povukli u drugu prostoriju, a ovi su iskoristili njihovu nepažnju.

    Otkriveni su na taj način što jednom od njih je ispala iz ruke boca i razbila se, da bi svećenici potom se u-strčali i zvali policiju... Navodno je tom prilikom jednom od svećenika iz kaputa nedostajalo 800 kuna, koji su uzeti iz novčanika u kojem su bile i bankovne kartice.

    Privedeni u policiju su ispitani i izvršeno je nad njima alko-testiranje. Diklić je napuhao 1,6, dok njegov kolega napuhao 2,2 promila. Njih dvoje zadržani su 024 sata na trežnjenju. Jučer 24. ožujka, popodne su pušteni van, tj. kući.

    Evo, meni osobno nije ovo jasno - zašto policijski inspektor Đuro Kalinić "Livada", može uzeti od V. Diklića njegov osobni mobitel i zaključati ga u svoj ormar. S kojim to pravom čini Kalinić? Mobitel nije ukraden niti je predmet kriminalne radnje... Diklić nije od Kalinića dobio nikakvu potvrdu o oduzimanju stvari. Ako su ovi dečki u prekršaju ali i Kalinić kao policajac se svašta dopušta...

    BRANKO STOJKOVIĆ
    Tel/Mob: 095 814 82 90

    HRVATSKA / BJELOVAR
    25. 03. 2016. godine
    -------------------------------------------
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    --------------------------------------------
    brankostojkovic152@yahoo.com
    --- -----------------------------------------
    Članaka; 3041.

    avatar

    25.03.2016. (13:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...