Komentari

blueveki.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Bergaz

    "Sâma sam!. Usred ničega".
    O kako dojmljiv minimalizam...!

    avatar

    27.02.2015. (08:32)    -   -   -   -  

  • blueveki

    Da GP_ZG, fakat je minimalizam, no minimalizam komunikacije Nažalost tome je stvarno tako. Klinci se ponašaju kao da su svi autisti. Reagiraju samo na "informacijske" podražaje preko "novih tehnologija", razgovor, druženja, izleti, to im je čista egzotika! Izgubljeni su u gužvi informacija :(

    avatar

    27.02.2015. (09:29)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Da da , paradoksalno... Uz svu tu tehniku nikad nije bio jadniji nivo komunikacije - dovoljno je da u tramvaju načuješ plitkost "teme" takvih razgovora, podštapalice, prenemaganje... Čisti larpurlartizam - "razgovor radi razgovora" - jer se ne zna šta bi bez te stvarčice u ruci čovjek "radio" sâm sa sobom.
    Fotka je inače luda! Po odrazu "svjetlarnika" predmijevam da je NSK, ali tamo nisam čest gost pa ne poznam raznolike svjetlosne manifestacije u tom interijeru.

    avatar

    27.02.2015. (10:03)    -   -   -   -  

  • Špagica - vodič za mlade roditelje

    pozerica :)
    inače, klinci danas kao da preskaču neke osnovne razvojne karakteristike, pa postoji neki miš-maš svega i svačega, ali sve nekaj svugdje šteka. prema mom iskustvu najveći problemi su u govoru i krupnoj motorici. vjerojatno pod utjecajem telke, neta, premalo boravka na otvorenom, u parku i prirodi, a sve više po zatvorenim igraonicama i šopingcentrima.

    avatar

    27.02.2015. (14:47)    -   -   -   -  

  • rusanpatrik

    Pozdrav iz Češke! Pročitajte ovo -> http://albafos.blog.cz

    avatar

    28.02.2015. (10:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...