Komentari

briggs.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • .

    Odbacili su Boga, i od tud sva zla. Ako se ne drzi Boga, covjek se prepusta svom zlu i to je citavi problem kroz citavu povijest. Kad se covjem drzi Boga On postaje mjerilo svega i covjek se zeli mijenjati prema tom mjerilu. Tada, ma koliko slab i gresan bio, ima savjest koja ga usmjerava. Ta savjest usporedjuje vlastite misli, rijeci, djela i propuste s onim sto Bog trazi. Grijesi i dalje, ali se obuzdava, odrice sebe i svojih zlih nagnuca i krci put prema svjetlu.

    avatar

    30.01.2015. (10:04)    -   -   -   -  

  • .

    Inspirirao si me ovim postom pa sam prosirila komentar na post, trenutno na fejsu, al kad ubacim kvacice prebacit cu na blog.

    avatar

    30.01.2015. (11:09)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Drago mi je kad naiđem na blogove prožete kršćanskim shvaćanjima.
    Mi, nažalost, nemamo kršćansko-demokratske stranke.Tu je krivo računanje isključivo ljudskom logikom kad se preporučalo glasati za "veliku" stranku, da nam se ne "ospu" glasovi pa je stranka Ivana Cesara propala, a u tobožnju kršćansko demokratsku stranku (kakvu glumi HDZ), su pohrlili mnogi radi interesa. Tako smo ovih dana imali prigodu čuti V. Š. Ožbolt kako u Piramidi lije suze što u zakonu ne stoji da se u bolnicama MORAJU vršiti pobačaji. Veliki postotak pučanstva, nažalost, unatoč deklariranoj vjeri, podliježe utjecaju hedonističkog shvaćanja života i morala. A čak i najvjerniji ne vjeruju u Isusovu prispodobu o gorušičinom zrnu, pa zato, napr. nije mogao prosperirati ni HRAST...
    Što se tiče ekonomskog blagostanja i boljitka nacije, tu su svi koji su do sada bili na vlasti isti, tako da ne bi trebalo ni glasat. Jedino što me "vuče" na birališta je procjena da netko neće agresivno promicati protukršćanske ideje, kao što su pripadnici sadašnje vladajuće garniture činili prigodom referenduma o definiranju obitelji.
    A sad nešto ipak važno: treba paziti na pismeno izražavanje , kvačice i interpukcije, izbjegavanje tuđica (osim kad se piše u lokalnom govoru), jer je jezik važan pokazatelj kulture i nacionalne samobitnosti.

    avatar

    30.01.2015. (14:19)    -   -   -   -  

  • lion queen

    to je zato što su ljudi odbacili Boga i okrenuli se zlu. prestrašno. a sve gore i gore.

    avatar

    30.01.2015. (22:01)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    Pozdrav u Kristu

    lijepo je doći na blog na kojem se osjeća poniznost i svjesnost vlastite nemoći, zaista živimo u takvome svijetu kako pišeš. Ali mi sami tu ništa ne možemo, zato imamo Isusa, On nam daje snagu s Njim smo nepobjedivi, On nam daje snagu da hrabro svjedočimo za život, da nahranimo gladne da pomognemo nemoćne da bez ustručavanja rečemo da je pobačaj ubojstvo ako nas netko to pita, svaka situacija u našem životu u našem dnevnom životu je prilika da svjedočim,o Isusa, koji je Ljubav, Dan traje 24 sata stalno nam se nešto događa stalno smo u nekim situacijama kada možemo biti kršćani kao Isus ili ići linijom manjeg otpora. Naravno nismo savršeni uvijek može bolje ali zato imamo Isusa da nam pomogne da se ispravljamo, zato je jako bitna molitva. Preko molitve naučimo prepoznavati volju Njegovu, dopustimo mu da nas vodi, ispravljajmo svoju savjest na dnevnoj bazi.

    LP i BB

    avatar

    30.01.2015. (22:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...