Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • borivoj

    I ja mislim da bi u normalnim okolnostima država trebala pomagati siromašnima jer ju zato i plaćamo, ali slučajna država poput naše koja postoji samo radi sebe upravo radi beskorisnosti potiče formiranje ovakvih inicijativa. Što dovodi ponekad i sam smisao postojanje takve države.

    Neverin @ Demetra1

    avatar

    29.01.2015. (16:31)    -   -   -   -  

  • borivoj

    dragi svi,



    službena pozivnica još nije složena, ali datum je utvrđen, pa dajem na znanje:

    fotografizirani sjenopisi (slideshow-podsjetak) odskitaše s brača i skrasiše se u splitu, da bi bili izloženi u galeriji fotokluba split u marmontovoj - počam od noći muzeja, pa još koja dvatjedna (možbitno kojidan duže)! nekima od njih ta destinacija nije strana (upoznaše je pred tri zime)... ponovo neću osobno nazočiti otvorenju, ali postoji vjerojatnost dodrndanja video-linkom i slanjem tradicionalne makovnjače (baš kako je bilo ljetos u bolu i onomad u fks), no otompotom! koristim priliku i jošjedared zahvaliti ekipi udruge kurc et al., koja je i započela ovo drndanje, realiziravši postav i izloživši ga (svibanj 2014.) u svojem tadašnjem naoko nespretnom a zapravo čarobnoprikladnom prostoru! (nedugo nakon toga financijske nedaće su potakle zamrzavanje aktivnosti udruge do daljnega, želim im čim brži dolazak boljih vremena!) ovom izložbom vjerojatno prestaje tamo započeta mini-turneja tog postava pa nakon nje dosadašnja serija zaslužuje dometak ('caverna magica_1')!... nastavak dolazi uskoro, nadamse! dotad vas sve pozivam da svratite pogledati izložbicu u galeriju fks - splitno+okoličnoboraveća čeljad glavobradno+nogopružno, oni udaljeniji dobromisleno, dobrodošli!... ;-}

    bok, draš



    dakle:

    draško regul - dr.nda: 'caverna magica', izložba fotografiziranih sjenopisa

    u: galeriji fotokluba split - marmontova 5, split

    otvorenje: 30.01, 20h

    trajanje: vjerojatno do 18.02.











    draško regul

    ivane lang 3

    10360 sesvete-novi jelkovec

    croatia



    fiksni tel.:

    4003 721



    mobi (sms!):

    095 9 115 114



    e-mail:

    dras@rnda-drnda.org

    drnda42@gmail.com

    drasko.regul@zg.t-com.hr



    web:

    www.rnda-drnda.org

    www.negovor.hr

    drnda.fotozine.org

    drnda.fotoklub.hr

    avatar

    29.01.2015. (16:47)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Popapala maca! Prvo pa muško! Gdje je predsjednica danas kada stanovnici drage nam domovine trpe nepoštene udare bankarskog lobija. Zanima me da li će imati hrabrosti imenovati one koji su dovodili u propast hrvatske banke? U pravilu, ovako pripremljene banke je država dokapitalizirala i, PRODALA ZA MARKU ILI KUNU. U žaru zanosa upirala je prstom u nesretnike koji su prevareni - sada je MUK. Brine se da dođe Obama na prisegu, mora biti 15. februara - numerološki gledano ? Sretno, poštovana predsjednice Grabar Kitarović!
    Prvo obećanje Kolinde Grabar Kitarović sada bi joj se moglo obiti o glavu
    Vlada će na današnjoj sjednici donijeti odluku da se rezidencija u Visokoj ulici, za koju je sada nadležan Ured za upravljanje državnom imovinom, daje na...
    danas.net.hr

    avatar

    29.01.2015. (16:48)    -   -   -   -  

  • borivoj

    "BITI KRIV ZA NESTO VELIKO,
    TO MOZDA JESTE PRIVILEGIJA,
    TO NE MOZE SVAKO.
    ALI BITI ZASLUZAN ZA NESTO MALO,
    TU MOGUCNOST SVI IMAMO". Dusko Radovic

    avatar

    29.01.2015. (16:58)    -   -   -   -  

  • borivoj

    29. siječnja 2015.

    Postoje tri načina učenja: slušanje (sravana), promišljanje (manana) i duboka meditacija, odnosno razumijevanje (nididhyasana). Doista, ono što ste slušali ne može se lako shvatiti i razumjeti samo slušanjem. Morate učiniti mananu, to jest dobro promisliti iznova i iznova, i tek onda usvojiti ono što ste slušali. To je nididhyasana, razumijevanje. Jedino ako učinite sve troje, možete uživati u plodovima onoga što ste slušali. Hoćete li utažiti glad ako samo gledate u ono što se kuha? I kad ste pojeli ono što je skuhano, hoćete li istoga trena biti u stanju iz toga izvući potrebnu snagu? Samo kad probavite hranu koju ste pojeli, možete dobiti snagu. Kao što su kuhanje, jedenje i probavljanje tri bitna procesa kojima se postiže konačni rezultat, isto tako tri bitna procesa učenja – sravana, manana, i nididhyasana –moraju slijediti jedan za drugim da biste mogli usvojiti neke oblike spoznaje Sebstva (atmavidya).
    (Ljetni pljuskovi, 22. poglavlje, 1974.)

    Ispravnost i duhovna mudrost (dharma i jnana) dva su posebna oka koja su vam dana da biste otkrili svoju božansku prirodu. (Baba)

    https://www.youtube.com/watch?v=OCrAwz9W7SY

    avatar

    29.01.2015. (16:58)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Branko MIJIĆ
    Hrvatski GARDALENT

    EKSKLUZIVNO! Donosimo sinopsis ustoličenja i prisege nove predsjednice Republike Hrvatske, gospođe Kolinde Grabar Kitarović. Petnaesti veljače. Anno domini 2015.
    KADAR PRVI: Konjanici laganim kasom stižu na Markov trg. Mrka lica krase brčine, sablja za pojasom, a rubac svezan u čvor oko vrata... ...

    ---------------

    iz novog lista

    avatar

    29.01.2015. (18:18)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Umorna sam od života samo da pozdrav ostavim

    avatar

    29.01.2015. (19:37)    -   -   -   -  

  • borivoj

    maslackova kruna


    borko,
    hvala ti sto me podsjecas
    pusa

    tvoj maslacak

    ----------------

    margus@centargerbin.org



    Dragi Boro,
    uvijek ce biti svega pomalo, najvaznije da ne krenemo u neke ekstreme. Stvarno je tesko konstantno odrzavati Srednji put, ali vec sami pokusaji, zrtve, htjenja da zelimo tim pravcem-puno znaci!
    Neka te prati zdravlje i sreca junacka!
    Mario Slosar

    -----------------

    dragoj maslačkici i mariu veliko hvala!

    borivoj

    avatar

    30.01.2015. (08:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...