Komentari

blogdogg.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • blogdogg

    teatar

    avatar

    23.01.2015. (15:23)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ŠTRACA

    ne znam kakva je kazališna zajednica, ali mislim da kazalištu trebaju i Severina i Žižek i Frljić, ne nužno tim redosljedom...

    avatar

    23.01.2015. (16:46)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    ma to sa sukobom Frljića i Vitomire Lončar se pretvorilo u sapunicu. s jedne strane pomalo iritira taj njegov obračun sa svima jer frajer forsira i služi se kazalištem u svrhe osobnih sukoba i frustracija, ali opet je istina da je hr teatar 90-ih bio to što im Frljić spočitava. opet-mislim da Šnajdera i Banovićku nikako nije smio trpat u taj tor.

    avatar

    23.01.2015. (17:09)    -   -   -   -  

  • lion queen

    frljić je ispolitizirao kazalište i zaboravio je ono osnovno o čemu bi svaki poduzetnik morao voditi računa, da su mu klijenti razni s lijeva i desna, pa ako želi dobro svom kazalištu, a vidimo da ne želi, onda se nije trebao baviti politikom u kazalištu, ionako je ljudima bio pun kufer politike u izabranim kazališnim komadima, pa nije još i fasadu kazališne zgrade morao nagrđivati osobnim pamfletima. prestrašno kako si netko uzima za pravo privatizirati javnu ustanovu, kao da mu je ćaćevina, a za čije održavanje svi mi izdvajamo novac na ime poreza. nevjerojatno.

    avatar

    23.01.2015. (18:22)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    dok ga Obersnel plaća on će udarat po "svome". time je ta njegova šarada neukusnija-s jedne strane glumata nonkonformistu i krležijanca, a sa druge strane uživa sinekure moćnih političkih otaca

    avatar

    23.01.2015. (19:08)    -   -   -   -  

  • durica

    ma, svi skupa mi idu na jetra. ponašaju se kao da je njihovo ekskluzivno pravo baviti se umjetnošću, a svi ostali mogu samo kopat kanale ( dok oni više - manje kopaju nos, jer žive na nekoj staroj slavi ).
    tak je u glazbi. nedajbože da se neko ko svira pop bavi i nečim drugim, ili da zbor njeguje raznovrsnost u žanrovima, ak si glumac, nemaš kaj pisat ili režirat, odmah ne valjaš, jer si se usudio dirati u njihovo. da ne velim, ak ti se, recimo, kao izvođaču ne sviđa pjesma nekog prehoh autora, pa ne želiš uzeti njegovu pjesmu. ne buš više nikad mogo raditi. kad se snima album, onda producenti i autori uzimaju svoje ljude za snimanja, a kad se treba truckati u kombiju po bosni, srbiji i crnoj gori, onda su dobri i šljakeri. ak imaš autorsku pjesmu reći će ti da ne valja ( jer je previše jazzie, nedovoljno komercijalna ), pa će dijelove te iste, tvoje pjesme sklepat u drugu o potpisat sebe. gade mi se svi po redu.

    avatar

    24.01.2015. (08:29)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Dvije riječi: Echo Chamber

    avatar

    24.01.2015. (12:13)    -   -   -   -  

  • Decy

    Rat u farmaciji; rat u izdavaštvu; rat u teatru....strašno !

    avatar

    24.01.2015. (16:53)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ne može Severina, ne može Žižek, ne može Frljić ali, ukoliko se ne varam, može proslava "Dinama".

    avatar

    24.01.2015. (17:59)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @LQ, dok god Frljić puni kazalište nažalost nacionalisti i dušebrižnici koji su nam dali ovaj divni kapitalizam se mogu samo križat jer je ispunio onu njihovu najbitniju stavku. Tako da iako mi je Frljić dosadan ko LET 3 jednostavno mislim da i jedan i drugi moraju raditi to što rade dok i zadnji moralizator ne shvati da mu je džabe kolutat orbitama.

    Vidiš Lion Qeen kako je kad netko obrče tvojim parama. Tako ti je meni već od srednje škole kad sam shvatio da se hdz igra s mojim,tvojim i kešom onih koji još rođeni nisu :) eto, dobrodošla u demokraciju :)

    @Blogdogg, već je puno da se prosječna hrvatska seljačina lati za riječ "kazalište" i da mu je to tema. Tko bi rekao... u svakom slučaju pedagoški učinak :)

    avatar

    24.01.2015. (19:53)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Potpisujem i post i Neverina. Netko, bila to Mani Gotovac, bilo Frljić, trebaju razbiti tu učmalu kastu i progovoriti o stvarnim temama.

    avatar

    25.01.2015. (20:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...