Komentari

hera-stellar.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • Prinčipesa ne da guze!

    Ovo se ne odnosi isključivo na predsjedničke izbore, svima nam je jasno da su oni samo uvod u ono što će se dešavati za vrijeme parlamentarnih.
    Moć je u rukama naroda, ne u rukama pojedinaca na vrhu. Uspjeli su ono što su željeli, da zaboravimo da su i jedni i drugi govna iz istog šupka. Ne mislite li da je vrijeme da pustimo vodu?
    Je*ala nas takva demokracija gdje sami biramo svoje diktatore.

    https://www.youtube.com/watch?v=zZRbP-0BuFQ

    avatar

    15.01.2015. (18:05)    -   -   -   -  

  • brenninger

    Bila si mi sumnjiva od pocetka :)) Principesa moli savjet oko rodjakinje, ma da, bas...!
    Ali, iako sam prema dvjema glavnim strankama i sam razvio poprilicno gadjenje, ja sam od onih koji su vrlo sumnjicavi prema raznoraznim trecim putevima koji se nude.
    Prvo su se ponudili laburisti. Ali taj tip stranke moze funkcionirati samo kritizerski, kao galamdzije iz opozicije. U njihovu stvaralacku sposobnost nitko me nece uvjeriti.
    Onda se ponudio Pernar (jel se tak zval?) i njegovi fejsbuk setaci. Zadrzal bum za sebe kaj mislim o vodji: dovoljno mi se gadi sama cinjenica da u tim pohodima zajedno izmedju ostalih, setaju i nezadovoljni ultraljevicari ruku pod ruku s nezadovoljnim fasistima. Believe me, ta kombinacija nemre zavrsit dobro.
    Sad imamo Zivi zid. Njihov kandidat me, kao prvo, zastrasujuce izgledom podseca na onog Sudca s krizem na celu. :) No ono kaj je vaznije, njihov vidokrug i njihov interes je uzasno uzak. Ono kaj je izvan toga ne zanima ih i o tome nemaju pojma. Kad neki ludjak pod prijetnjom delozacije zatoci obitelj prijeteci da ce ih sve dignuti u zrak, za zivi zid on je i dalje samo zrtva sistema i nista drugo. Pitaj istu tu obitelj je li to bas tako. Ako prezive bombu.

    avatar

    15.01.2015. (18:51)    -   -   -   -  

  • OuKajĐiEf

    Narod se odgaja za birače kao i za apstinente - ne godinama - nego desetljećima! Mislim da bi jebačkog posla imala ta treća opcija koja bi smijenila ove dvije s dominantne pozicije za vlast u kolikom smo dreku. Nisam za pesimizam, ali ovo stanje mi se čini beznadežnim. Sve se prodalo inozemnom kapitalu i zadužilo nas za dvije-tri generacije unaprijed. Narod glasa kao da je nafiksan.

    avatar

    15.01.2015. (18:52)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Zeznila si me prvim postom . Sad ne komentiram

    avatar

    15.01.2015. (18:59)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Zanimljivo. Ali, ono vrijedi i za vukove i za ljude.

    avatar

    15.01.2015. (19:19)    -   -   -   -  

  • Prinčipesa ne da guze!

    Priznajem da se ne možemo pohvaliti alternativom. Ali ja se nekako stalno nadam da će se prišuljati neki novi ljudi koji neće biti inkarnacija Tuđmana, Račana i sličnih. :) Ima ih, samo se trebaju ohrabriti.
    Ovaj se malac pogubio, biti će zrel tek za koju dekadu, ako ne angažira stručnjake, ili PR u najmanju ruku.
    Što se tiče toga da će imati jebačkog posla, hoće. Imao je i SDP, al je sjebo i šefa i stanicu i 20m pruge, što bi rekli. Svi smo bili svjesni da je trebalo uvesti neke sankcije i rezove, možda bismo i bili spremni na njih da nije bilo Milanovićevog intelektualnog snobizma, kolektivne bahatosti i socijalne neosjetljivosti.
    Sada najčešće čujem "ali prije ovih sam bar imao/la posao". Jesi, ali je HDZ, onaj kojem ćeš sada dati glas, razjebao državu do te mjere, da bi trebale godine da se nešto popravi čak i da smo imali sposobnu vladu. To su oni rezovi koje su spominjali, a mi smo kimali glavama. S druge strane, nisu mogli voziti Škodu Superb, nego Audi A8.

    Anabonni, ne se ljutiti :( :*
    Lastavice, za sve zlostavljače. :)

    avatar

    15.01.2015. (19:30)    -   -   -   -  

  • Frederick

    Zlato daj shvati da su političari samo izoštrena slika nas samih lopovi, neradnici, nesposobnjakovići na egotripu, što misliš Da finci šveđani ili nijemci svoje nabavljaju na e bayu, njihovi su preslika njih, u italiji je bio kriminalac berlusconi, jer su oni takvi prevaranti, u francuskoj rasista sarkozy jer su oni rasisti, e pa.naši će se promijenit kad se mi promijenimo
    Jer ni.mi svoje ne kupujemo na e bayu oni su mi ili mi smo oni svejedno

    avatar

    15.01.2015. (19:44)    -   -   -   -  

  • svasta nesto i vise od toga

    Ma kako ona nas navukla samo tako :)) A mi bili spremni pomoci rodakinji sa ljubavnim problemima :))

    avatar

    15.01.2015. (19:53)    -   -   -   -  

  • Prinčipesa ne da guze!

    Jebiga, Cy, nemam protuargument. Kad si u pravu. Ali pusti me da budem mali optimist :)

    avatar

    15.01.2015. (19:53)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    ...ja ti skidam kapu na ideji posta :))....ostajem pri onom što sam i na prošlom postu napisao : odjebat obojicu, tj. i HDZ i SDP......za njih nisam glasao već jako, jako dugo...ali slažem se sa Cy-em, jer je to stvarno preslika nas samih....zapravo mi se neda sad o tome, jer i pisao sam o toj promjeni potrebnoj nas samih...tek onda može biti ono slično što se događa sada u Metkoviću..lijepi pozdrav.....

    avatar

    15.01.2015. (20:09)    -   -   -   -  

  • Neverin

    sviđa mi se kako si ovo napravila. Ovaj drugi post je samo ogledalo tih istih :) kako bi rekao se sade: moja je jedina krivnja što sam im držao ogledali, a njima se nije svidjelo to što su vidjeli u njemu

    avatar

    16.01.2015. (10:32)    -   -   -   -  

  • Prinčipesa ne da guze!

    @svašta nešto itd. - nisam sinoć uočila tvoj komentar, ušuljao se. Znam, i zato sam vam zahvalna :))
    @20 do asa, hvala! :) Naravno da ostaješ pri napisanom, jer to je jedino ispravno. Što se tiče promjene, što više razgovaram s ljudima, sve više gubim nadu u neke promjene. Ide, ali strašno polako. Nekako mislim da će zadrtih i ograničenih uvijek biti previše. :/
    @neverin - dobro rečeno. Sad sam se sjetila reakcija djece na bajku Carevo novo ruho. Bilo je jezivo slušati ih, kao da slušam njihove roditelje. Samo je jedan mali rekao "Pa netko im je trebao reći da je Car gol, kad već sami ne vide!", a jedna se djevojčica složila. Ostale reakcije su bile tipa "pa zašto ga nisu ostavili da misli da je odjeven, ovako mu je samo bilo neugodno". Tema za sebe, ali sam se sjetila sad toga. :)

    avatar

    16.01.2015. (11:15)    -   -   -   -  

  • Neverin

    nevjerovatno mi je da nitko ne uspijeva napraviti paralelu između svakidašnjeg lopova koji nam mazne novčanik iz džepa i ovog u stranci koji nam to isto napravi ali nam uništi fabriku, izbaci ljude na ulicu itd...

    avatar

    16.01.2015. (12:19)    -   -   -   -  

  • Prinčipesa ne da guze!

    Ja napravila kako bih baki objasnila! :) Mislim da sam napisala negdje, ali evo..
    Svaki tjedan ti dolazim u posjet i uvijek ti iz novčanika uzimam po 100 kn. Ti si svjesna toga, jer imaš malu penziju, teško je ne primijetiti da ti nedostaje novac. Ipak, ništa mi ne govoriš, pa ja nastavljam. Treći put premjestiš novčanik, ali ja ga lako pronalazim i uzimam ti sada 150 kn.
    Da mi kažeš bilo što, ja bih prestala s uzimanjem, ali ti šutiš a ja šutnju shvaćam kao odobravanje. da te uistinu smeta, lupila bi šakom o stol i otjerala me iz kuće.
    Tak nekak'. :)

    avatar

    16.01.2015. (12:34)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    ...i ja se tak nekak osjećam kad slušam ljude, gubim bespotrebno energiju....za sve što se događa sam si mogu napraviti malu anketu...samo poslušam malo ljude oko sebe, iz familije, susjede, negdje u birtiji i imam onda rezultate izbora....tak da ni nisam sad u drugom krugu ni glasao... u stvari jesam : za Robin Hooda....pisao sam o tome sad i ovdje nedavno i o "car je gol", ali velim ono što i ti : prezadrti, izmanipulirani, bez svojeg "ja" - to je naš narod, to smo mi...pozdrav :)))

    avatar

    16.01.2015. (13:22)    -   -   -   -  

  • Prinčipesa ne da guze!

    Upravo me ta familija najviše iznenadila, da ne kažem šokirala. Jučerašnja, od jedne bliske osobe: "Ma neću njima dati glas, sve su to djeca iz miješanih brakova!"
    Govori to meni koja sam udana za (izvanrednog!) muškarca koji je rođen u Beogradu, kao i njegov otac, a majka Makedonka.
    Okružena sam šovinistima, jebote. A da nisam ni znala.
    Izmanipulirani su samo iz razloga što nisu u stanju koristiti vlastiti mozak, kako nismo i mi ostali izmanipulirani!

    Idem čitati kod tebe o Caru! Pozdraaav! :))

    avatar

    16.01.2015. (14:41)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    ..pa da, zaboli me što je netko srbin, srnogorac ili makedonac !!...to sve politika radi od ljudi, naravno tko dozvoli da to radi ne koristeći svoju glavu i mozak !!...ak je čovjek čovjek, to je to, i tak bi trebalo biti !....ma stvarno je gadno kad se počne o tome, odmah shvatiš okruženje u kojem živiš, a to nije baš tak lijepo.....neću više :))))))

    avatar

    16.01.2015. (15:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...