Komentari

mekon.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Mekon

    ..samookidač...razmeš ....... 10 sekundi i ..fertik ...

    avatar

    06.01.2015. (17:38)    -   -   -   -  

  • stara teta

    jaj, jaj, spet si ti prešel f politiku, i kmete i rajs kaj bi tu trebale saditi kak šenicu, i navek se nekaj srdiš, jedino ti paše kad se rešiš svojij ženskih, a i ondak prigovarjaš da su ti nofce spuknuli z geltašna. i deš ti smeta kaj curi z krov, a maš se veselit kad ideš na pijaču z pajdašmi.

    viš mene čudi kaj više tu nema polugolih žejnskih, oni kaj imeju madeže i bradavice po vratu, i kaj se tu naslikavaju, pa im se onda mora pisat kak su fajn. i nema više pesmica o sličuhanju, i slikica kak su neki trejti išli nekam vun pa su poslali kipece, pa bi se sad svi trebali diviti, i tak. ma ovaj blog je prestal biti interesantan, tu i tam si spogledam par nickova kaj pišu nekaj pametnejše i onda me to zbiljam veseli. viš, kad sem ja pisala svoje pričice, si su me tak grdo špotali, a kad drugi pišeju i još prozivaju naglas (napismeno) onda se sam tu i tam koji uvredi! ccc, nebi se niš čudila, i meni su pisali majlove da nesmem ovo pisat, nesmem ono pisat, nek skinem ovo, pa skinem ono. a ja se ne bi štela nikak drukče skinut nek na plaži, u garderobi i tak još nekakvim prigodnim trenucima. tu i tam je ostala koja pesmica, sad ovakva, sad onakva, sad jednoj, sad drugoj, morti i trećoj, a morti se pod nekim desetim nickom na nekom trećem blogu isto tak guguta i šaljeju pusike. tak treba! ljubavi! zagrljaja! tepanja oj ti moja grličica! sam da se več jemput zdomisli s kojum bu. svekoliko občinstvo pomno prati tok radnje. ma stoput bolja trakavica nego suljoman i huremija, ha, ha.

    jesi se ti to nekak popunil za vreme ovih praznikov? ili je to samo optička prevarka (si se meknul u tih 10 sekundi, kaj?). naj bit cmizdrav, nova je tek počela, buš imal cajta za još puno komentarof i špancirunga. a da se dobro držiš, kaj je -je.

    nisem opče ni znala da si kaj zblokiral pa odblokaval, pardonček, odblokiral. ali sem zela onaj odgovor u sveziglede jutra poezije i objavila, tak da znaš. i rekli su da je dobro. ne, ne, nisam te opće spominjala, sam sam rekla da je bilo kritika da sme tam kak pijanci. a moreš me proveriti v subotu: ja ti nič od alkuhola ne pijem. a mogel bi zeti koj i kartu više za ščelkunščika, bum ti vratila peneze, časna reč!

    avatar

    06.01.2015. (18:58)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Haloo..Teta...
    Znaš.. vse kaj sam ja dozdaj tu naškrabal al bum v buduče.. je z dobre vole.. dragosti i spoštivanja..i zafrkancije.. Nek se slobodno javi negdo koga sam ja vredil.. oštetil al tak nekaj.. Ono o pjesnikima.. pa sam ja več nekolko put i prije znal zafrkavat ove naše pjesnike..pa su oni to tak i shfatili.. Barem mi nigdo nikak ni zameril.. Ti si jedina našla za zgodno meni objašnjavat kak to zapraf zgledi.. Ha.. pa zakaj Ti misliš da sam ja bedak..pa ništ o tem neznam.. A med pjesnike sam ja dolazil po našemu Zgarebu.. i kod Žnidaršiča.. i v TinglTangl..i v Blato i pri Kokotu.. i v Grozd.. da zdaj vse ne spominam... Makar ja nigdar sebe nebum nazval poetom.. makar fort pripovedam da neznam stihe škrabat.. budi brez brige.. imam i ja tega dost v rezervi.. No.. me to ništ ne dela posebnim..i of čas nek bu tam gde je....
    A to kaj sam spominal pjesnike kak klošare..skitnice.. vagabunde.. nobelofce i idijote.. aaa.. kaj moremo gda i tega vsega ima i je bilo i bu.. Pa nigde nis naškrabal da su vsi takšni..
    A to kaj Vi.. barem oni kaj ih Ti hočeš zagovarat ništ ne pijete.. ne ločete.. malo penez potrošite pri Žnidaršiču.. to Vam nikak ne pe v dobru stranu.. Pa vlasnik brtije si nemre nit fasadu pofarbat jer nema penez.. A zakaj ih nema.. Pa stoga kaj Vi vsi skup niste pijanci.. A se dobro zna da pijanci potrošiju i zajdni filir na pijaču...ha ... Serbus.. mi je drago bilo ............

    avatar

    06.01.2015. (21:09)    -   -   -   -  

  • stara teta

    ha, ha, ha, viš kak se razmemo! živili!
    meni je to tvoje dobro došlo da napišem jen štiklec i o tomu kak se za poete misli da su si pijanci. a nisu. i sam veliš da nisu i svi se slažemo da nisu, kaj ne.

    je, zbiljam, ni dost naškrabat par pesmicov, a ni puno pesmicov nema smisla ak nisu dobre, ak nemaju dušu, ili nisu pismene. ima ih koje jesu drugo i treče, ali nisu ono prvo. i zato ja sebe zbiram med stihoklepce i stihoklepice. dok mi nešči jako dobar u tomu ne veli: čuj, stara, ovo ti je zbiljam dobro. i k tomu ne mislim na to da mu se sviđa, jer se moji versi sviđaju mnogima. možda slična životna tematika, kajaznam. no ne znači da su pravo pjesništvo. i uzalud one teorije: poezija je sve ono što osjećamo kao poeziju. hja, i ja osjećam svašta pa to ne znači da je sve oko mene poezija ak ju ja za takšnu držim.

    je, je, jugovina pritišče, osečam v kostima... ;)

    avatar

    06.01.2015. (21:24)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    :) njive prazne, snijeg se topi, kmeti od Tahija su bili bogatiji, nego ovi danas u 21. stoljeću...

    ma, neka se snijeg otopi, jer ga baš ne volim....jučer je bio pun Mjesec, moji lunarni dani kad sam najosjetljivija... a volim južinu, naslućujem tople dane, iako je još previše zimskih dana ispred nas i ne znam kako će biti

    dobro si ispal na fotki, kak i navek..
    Serbus i ugodna večer,
    Shadow

    avatar

    06.01.2015. (21:47)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Pozzz.. Teta ....
    Je.. razmemo se Ti i ja ... rad ja imam pjesnike.. pa ne vse koji nekaj naškrabaju..al su si umislili da su pjesniki.. Od pjesnika do pjesnika je veeeeelki korak.. .. i puno taštine ...
    Pa si gruntam.. zakaj se negdo gdo za sebe veli da je pjesnik..al pjesnikinja.. bavi poezijom.. a ne pjesništvom.. vrag ga zel.. pa imamo tak lepi naš Horvacki jezik ....
    Bok.. Teta..sam se Ti javi.. me veseli ....

    avatar

    07.01.2015. (11:50)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Serbus... Dušica ....
    Jezušek... nis nit primetil da je puni Mjesec.. imam zpuštene roletline.. Al.. nikaj se ne brigaj.. nisi Ti Viking da bi se plašila da ti nebo i mjesec opadnu na glavu.. A južina.. dobra je ak bu odnesla teg snega z vulica..al kaj ak ga spet donese.. ha .. Čuj.. a morti bu zimi konec hitrejše došel neg si gruntamo.. tak je i lani bilo..

    avatar

    07.01.2015. (11:59)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    in Memoriam Tesli... eto poklopilo se... a mreže će ubrzo nestati... nebo će se objaviti u punoj ljepoti... divne su tvoje špancirancije... a fotka tebe... umrežih je u pamćenje... za trenutak kada prođeš pored PIF- a ... često sjedimo u izlogu... zazvat ću te... :)

    avatar

    07.01.2015. (12:34)    -   -   -   -  

  • Fancy

    Hvala Mekon!

    avatar

    07.01.2015. (13:02)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Velki pozzz..Dijana...
    Aaa.. v PIfu sedite često..a gdo to vse sedi tam... ha.. i to v izlogu.. Jezušek.. sam ja gledel one ..hmmm.. persone... kaj su po Štutgartu al Frankfutru po izlogima sedele.. Eeee.. No.. to je nekaj drugaj..
    Čuj.. gor ober Pifa stanuje moj šul kolega z osmoljetke.. oni kompozitor..aranžer i muzičar.. Zoran Markulj.. Negda davno.. tam v šezdesetim.. je sviral v VIS Stranci po plesnjakima....................

    Pozzz.. Pjesmo ....
    Baš Te lipo vidit u moju butigu... Zdrava i vesela bila ....

    avatar

    07.01.2015. (16:48)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    jednoga dana... nadam se... kada prođeš pored Pifa... prepoznat ću te... zagrlit ću te... a Zdenko će ovjekovječiti taj zagrljaj... pusa ti... a ono sa Servantesom i Shakespeareom... to bumo rešili... znam...:)

    avatar

    07.01.2015. (19:55)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Maaa.. Dijana... mam pem v Pif.. po pusu se razme.. Fučka se meni kaj bu Zdenko delal... sam da ne smeta ..... ha ....

    avatar

    08.01.2015. (11:59)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    joj, joj, pa kak mi je mogel promaknuti tvoj post, a i kreativni komentari....morti i bolše....sam sad onak polahke čitala i uživala....bi još tu kaj i nadodala, ali nesmem.....;-)

    avatar

    09.01.2015. (08:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...