Komentari

mikrozadaci.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Merka

    Pozdrav uradio sam prvi Job i accuracy mi je bio 88%, na drugom Jobu sam samo uradio 1 task i odusto accuracy mi je 12%. Koliki ce mi bit accuracy?

    avatar

    21.01.2015. (21:35)    -   -   -   -  

  • mikrozadatak

    Kompletan pregleda stanja se vidi na Crowdflower dasboardu (slika odmah iznad vašeg komentara). Ako tamo stoje sve nule editujte svoj profil, upišite ime i snimite. Tada bi se trebala pokazati ukupna statistika (broj job-ova, taskova i ukupan accuracy).

    avatar

    22.01.2015. (10:44)    -   -   -   -  

  • Nodi

    Postovani,

    Citajuci vas blog dosao sam na ideju da se i ja pocnem baviti ovim jer nemam trenutno stalno zaposlenje. Ali imam osjecaj da u vrijeme kad ste vi pocinjali stvari su bile mnogo lakse i jednostavnije. Dobio sam level 3 nakon 10 dana radom i upornoscu i onda su mi ga sa nekim morbidnim objasnjenjem oduzeli, a pri tome nisam imao nikakvu zastavicu, niti sam krsio pravila ni nista, i tako me sa level 3 prebacili ponovo na level 0. Da li znate sta bi mogao biti konkretan razlog sto se to desilo? I da ne spominjem kako raja kuka da uplate kasne po mjesec dana, a citajuci vas blog to je ko s pjesmom islo. Hvala na odgovoru i veliki pozdrav

    avatar

    17.12.2015. (16:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...