Komentari

alteregoist.blog.hr

Dodaj komentar (0)

Marketing


  • Daily minefield

    ustvari sam u prolazu i u nekom čudnom trenutku sam postala svjesna koliko "vrijeme na blogovima" sporo teče, a brzo prolazi... kojih sedam godina se čitamo, a kad čitam neki od postova (neovisno o datumu vezanom uz taj post), čini mi se kao da smo negdje (ne mogu uopće definirati), lebdimo u zraku, u trenutku...konstantno. i taj tren kada sam to shvatila, postao mi je baš čaroban (podsjetio me na Božić :D).

    nego, ljubav mora biti lijepa, bez obzira koliko emocija je u tome svemu umiješano i bez obzira koliko sve kaotično bilo. moramo razaznati što je posljedica nekih međuljudskih odnosa, što su naši strahovi (ali oni s kojima se borimo neovisno od postojanja druge osobe) i u krajnjem slučaju, na kraju dana, da li osjećamo istinski mir zbog te ljubavi ili smirujemo samo svoju 'ludu glavu' jer osjećamo tu osobu blizu sebe.

    ( makar mi 'lude glave' baš volimo 'čeprkati' sve dok ne nađemo tu iglicu, onu na koju se najbolje navučemo, ali ništa zato, barem ćeš sam sebe iznova upoznati, nakon što se ponovno nađeš. ;) )

    avatar

    05.03.2015. (23:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...