Komentari

obrucnabacvi.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • NEMA RAJA NA ZEMLJI

    Tako bi bilo dobro.
    Tada ne bismo morali gledati crvenokmerske preplašene obrazine koje se gurkaju...

    avatar

    19.11.2014. (11:31)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Kad je nekome pogreb, je li itko zabranio kome da dođe!? Neka svatko postupa po savjesti, samo ne bih da političari budu u prvom planu, a jučer nisu ni bili!

    avatar

    19.11.2014. (15:26)    -   -   -   -  

  • NEMA RAJA NA ZEMLJI

    sjećanja i osvrti, druga je stvar s običnim pogrebom.
    Ali oni koji su Hrvatsku i Hrvate prezreli dok su hrvatski rodoljubi kovali i krvlju zalijevali hrvatsku slobodu za svakoga, ne samo za Hrvata, oni koji su čekali u zaštićenim prostorima ishod, oni koji ne vole hrvatski narod i ne žele mu dobro, oni koji sustavno nastavljaju koljačinu u nekakvoj drugačijoj klaonici, oni koji žele izbrisati hrvatsko ime i iz rijeka, i iz mora, i s kamena i sa zemlje, i na nebu, i na zemlji...nemaju šta tražiti u koloni suza, boli, rana, nada, čežnja za komadićem kosti sina svoga, kćeri svoje, muža svoga...
    Ni Milanko ni Joseph nemaju hrvatskoga borbenoga ni sućutnoga srca.
    Baš ih briga, nit su kopali, nit su orali,,,ali zoblju li, zoblju...
    Pogledajte onu kratku Vestu, ni pameti, ni lipote, ni glasa, ni stasa, a hrvatstva u kapilari ili aorti koliko i kapljice rose u drinovini od stotinu godina. Ali ona dreči i puni, ka i drugi, kese cekinima.

    Trebamo shvatiti da nijedna dosadašnja hrvatska vlast nije učinila velike stvari za Hrvate, naravno poslije Franje Tuđmana. Unatoč tome, njegova bista nema mjesta nigdje, a ona koljača Joshua osvjetljava pute i Mesaru i Josephu..
    Na Dan Vukovara kolona mora biti čista kao suza hrvatske majke paćenice i hrvatskog muža junačkoga srca.
    Svi farizeji, sebičnjaci, idioti...na tronu ili uz pasji tron neka igraju Žikino kolo u svom dnevnom velikom boravku. I nek ne prde. I nek ne izlaze.

    avatar

    20.11.2014. (20:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...