Komentari

iiitennessee.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • The Page

    ...

    avatar

    07.11.2014. (23:16)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Vdeo killed the radio star ... ,)

    avatar

    08.11.2014. (00:29)    -   -   -   -  

  • dobričina

    Ne mogu se složiti s tvojom tvrdnjom. Uvijek kada se pojavi neki novi medij proriče se propast starijeg, sličnog medija. Po stilu pisanja i interesima rekao bih da si mlada osoba, vjerojatno tinejdžer, pretpostavljam da se nekih stvari ne sjećaš, točnije: ne možeš se sjećati jer su se događale prije tvog rođenja.

    S pojavom televizije proricana je sigurna propast radija. Znamo da se to nije dogodilo. Prema predviđanjima ni novine nije čekala svjetla budućnost. Pojava interneta trebala je također pokopati i radio, i novine i pozatvarati sve kino dvorane. Ni to se nije dogodilo.

    Zašto internet neće pokopati radio? Stariji, ozbiljniji slušatelji žele čuti živu riječ, ne samo glazbu skinutu s YT, ili bilo kojeg drugog servisa, žele čovjeka, a ne stroj s kojim će komunicirati.

    Vidim iz posta da ti je prioritet glazba, slažem se, svi volimo glazbu, netko manje, netko više, ali ju volimo. Također se ne mogu složiti s tvojom paušalnom ocjenom da su vijesti dezinformacijske, neinformativne i slično. Radio je za one kojima treba promptna informacija i kontakt sa živim ljudima, a ne gledati u pravilu debilne videe raznih grupa i pjevača.

    avatar

    08.11.2014. (12:38)    -   -   -   -  

  • The Page

    @dobričina, odlična kritika, hvala za nju :)

    Ja govorim o vijestima koje su na samo par radia, ovisi na kojoj smo valnoj duljini sada, što se tiče vijesti na HRT-ovim kanalima, to ja zovem vijesti, ima jedna tvrdnja u časopisu gdje piše da bi vijesti trebale trajati 10 minuta, ne 2-3 minute, što čovjek saznaje iz njih? I tko kaže da bi trebale biti svaki sat, to jest, pola sata?

    Da, upravo to je radio, ali mene je strah da radio ne postane ono što je internet u nekim segmentima ; pun dezinformacija i ostalih gluposti, želim da radio ostane ono što je, kao što ste rekli - za one kojima treba promptna informacija.

    Internet neće ovom generacijom pokopati radio, ali jednoga dana hoće, jer slušatelja koji žele ljudski, a ne strojni kontakt, biti će sve manje, s obzirom kamo mi evoluiramo.

    avatar

    08.11.2014. (19:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...