Komentari

belator.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Wall

    moja fobija: ružno tmurno kišno hladno fuj vrijeme, čime mi stalno prijete meteorolozi

    avatar

    05.11.2014. (15:53)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Dragi moj prijatelju, i ja ti bolujem od te fobije. Ma to je već preraslo u bolesnu fobiju. Imaš li kakvog antifobičara da nam pomogne? Ima li lijeka tome, jer stvar se pogoršava iz dana u dan?

    avatar

    05.11.2014. (16:35)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    wall@ ..... :)))

    Plastik@.......dakle, ima nas.....nije da mi je drago, bolje da nemaju ljudi tu fobiju :))....načuo sam da lijek postoji, samo kod nas nije dostupan, a kad će ne znamo......kao i sve, vani ga ima u nekim zemljama........jedina za sad terapija bi bila otići u te države na neko vrijeme (kako kod koga ...5, 10, 15 godina), tamo živjeti i liječiti se.........nakon toga, straha od kvarova ne bi smjelo više biti.....tako kažu stručnjaci :)))......

    avatar

    05.11.2014. (16:49)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Imamo istu mašinu,sad ti mora bit malo jasnije zašto toliko vremena provodim na blogu :-))))
    Sjećam se tvojih popravaka roleta a najviše one kave na prozoru,zapravo to je jedino što sam zapamtila :-)))

    avatar

    05.11.2014. (16:58)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    ...hahaha...za sve je kriva mašina :)))))....centrifugalni postovi :))...sad mi je sinulo : pa ta fobija mogla bi se zvati - centrifugofobija !!

    avatar

    05.11.2014. (17:12)    -   -   -   -  

  • jelen

    Ako skače, a u vagi je, možda se otpustili šarafi koji drže onaj betonski uteg unutra? Ili je otkopčala opruga na utegu, ili su možda jednostavno amortizeri gotovi (nadam se da nije to) Klimu, perilicu suđa i mikrovalnu nemam :-) Nemam ništ protiv kvarova koji mi omogućavaju da šarafam nešto i da od priručnih dijelova (metodom štapa i kanapa) otklonim kvar. Vrag je kad se mora obratiti nekom profi "majstoru" serviseru, ja od toga imam fobiju!

    avatar

    05.11.2014. (17:20)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    jelenko@......na tu fobiju i mislim :))...onu kad popravak uključuje kupovinu nečega ili isplatu majstoru.....hvala ti za savjet, otvorit ću pokolopac da vidim :))......

    avatar

    05.11.2014. (17:42)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    čitajući ovo, podsjetio si me...mislim da nas puuuno više boluje od te fobije nego kaj si misliš...

    nego, imam i ja jednu novorazvijajuću naviku od koje imam fobiju..kad mi živci popuste (a to je često ovih dana) lupam nogom u sve pred sobom, ako još i kaj razbijem, olakšanje je veće..ali, postaje me strah tog nekontroliranog temperamenta...ima li doktora na blogu!???

    avatar

    05.11.2014. (18:32)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    Lilinke@....svakoga dana taj broj se povećava....bit će nas na milijune....ne znam jel ma doktora na blogu, ali pazi na ozljede ili imaj neke cipele bar, kad lupaš........bilo bi dobro da ima neka terapija lupanjem i razbijanjem :))...ono kao što ima terapija smijehom, tak da otvore terapiju razbijanja stvari........polaznici biplačali dolaske, a oni bi nam dali neke stare tanjure i stvari da razbijamo i bacamo i lupamo :))

    avatar

    05.11.2014. (19:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...