Komentari

lebov.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Demetra

    Pa MMF nam je stalno prisutan iako ga ne spominju stalno već tu i tamo po potrebi, tako da promjena i neće biti.

    avatar

    17.10.2014. (13:09)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    Ajde, bit će ipak barem zanimljivije!

    avatar

    17.10.2014. (14:28)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    Ja mislim da bi svaki građanin trebao imat svoju jednočlanu partiju, svog predstavnika, zastupnika, predsjednika i premijera prema isključivo svojim preferncijama, koje bi hranio, oblačio, obuvao, plaćao im dnevnice i PR-agencije (dobro, to je danas preko Interneta skroz jednostavno i jeftino). To bi bilo onako baš preferencijalno. Zabranila bih udruživanje više od jednog i pol građanina, jer dvojica/dvoje/dvije bi već bila konspiracija, a vidjeli smo da to ne valja. Od predloženih kratica MMF, EK i ECB najoštrije protestiram protiv MMF-a jer ima dva M i već se na prvi pogled vidi da tu nešto ne štima, a s obzirom na vječnu unutarnju i vanjsku borbu među spolovima, jasno je da je riječ o tome da netko nekome uvaljuje dva para muda pod bubrege.
    Nadalje, EK mi se ne sviđa jer mi zvuči kao: "Ej, kume!", a i to mi nekako ima previše vonja na konspiraciju.
    ECB je nekako najsimpatičnija jer ima tri slova od prvih deset valjda svake latinske abecede u Europi, tako da ju mogu naučiti i prvašići već u prvom pologudištu prvog razreda, ali to onda dovodi druge dvije u nepovoljan položaj jer se djeci već od prvog razreda nameće kao najjednostavniji izbor.
    Ali ni to nije dobro jer je opet nijh više od jedan i pol. Zato bi ja da se svak registrira sa svojim inicijalima. Ako bude više istih inicijala, onda se stavljaju wingdingsi uz to i lijepo se svi registriraju s R u kružiću i sami odgovaraju za sva sranja koja izvrše, izgovore i napišu. Samo nek' mi netko ne kaže da bi takav sustav preferencijalnog glasanja preskupo koštao. Ne kupujem!

    avatar

    17.10.2014. (19:30)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Budimo iskreni, "tehnokratski" i nedemokratski izabrani vođe su ispali još gori od ovih uobičajenih. Pogledajmo samo što se dogodilo s Mariom Montijem u Italiji, koji je najavljivan kao spasilac "temeljen na struci" koji će izvući Italiju iz svega u što ju je uvalio Berlusconi.

    Stoga je teška deluzija misliti da će nam neki diktator iz MMF-a ili ECB-a riješiti probleme. Naposljetku, sam ECB i vodstvo EU (i tehnokratsko i demokratsko izabrano) žive s glavama u pijesku, a svoju "struku" koriste za ignoriranje zakona logike i guranje raznih debilnih ideja.

    avatar

    19.10.2014. (09:05)    -   -   -   -  

  • Neverin

    sadašnji sistem nam je dao Šeksove i Hebrange pa koliko može biti gori od toga?

    avatar

    19.10.2014. (10:09)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Tu sam negdje na tragu @Gorkić...No ipak si zaboravio na velike mogućnosti riječnog prometa. Sigurno će se netko kad tad sjetiti da sjever s jugom poveže i kanalom Drava, Sava, Jadransko more. Pa kad ga sagradimo odmah predložimo monetizaciju kanala i onda započnemo skupljati potpise protiv njegove monetizacije.

    avatar

    19.10.2014. (16:45)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Kako će mi biti bolje ako se uvjerim da to uopće ne ovisi o meni ;)

    avatar

    19.10.2014. (19:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...