Komentari

goto.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Goto - šumski čovjek

    e!

    avatar

    05.10.2014. (00:58)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Evo što je zajedničko SDP-u i HDZ-u: Udbaško-partijska prošlost, kriminal i borba protiv referenduma ... hHehehe ... S pravom ste u strahu. Markička bu vas sve sredila.
    Go Markićka Go!

    avatar

    05.10.2014. (08:36)    -   -   -   -  

  • Goto - šumski čovjek

    strah od ovakvog referenduma (??) pa tim referendumom ja (koji nisam član nitijedne strankre ili partije imam nastavak političkog obespravljivanja iako sam jedan od preko 4 milijuna hrvata koji su pravi nositelji vlasti ... od tuđmanove smrti niti jedna zakon izglasan u Saboru nije išao u moju korist) imaš li namjeru i dalje tvrditi kako ja gubim referendumom kao pobornik protivljenja referendumu ...?zanimljiva je teza o zabrani predizbornog koaliranja (iako je političko djelovaneje Ustavom zajamčeno), interesantna je volja upravljati političkom strankom izvana (unatoč Ustavnim slobodama), interesantno je pa sastavljanje liste nije ušo ureferendum (a imali smo titove izborne iste ... koje nisu u političkom smislu ništa dorboro donijele)
    i sve to zbog lijenosti sastaviti vlastitu istu (kime vam drago) jer zakon omogućava i nezavisne liste ...
    stvarno me strah (markićke i njenih kilograma; prisilan sex ostavlja fizičke traume)

    avatar

    05.10.2014. (14:30)    -   -   -   -  

  • dobričina

    Ono što se je događalo na ovim prostorima bio je klasičan primjer građanskog rata. Uostalom, u stranoj literaturi se skoro bez iznimke govori o jugoslavenskom građanskom ratu. Možda agresija nekome ljepše zvuči pa se u javnim medijima uvijek govori o agresiji. A i Domovinski rat je vrlo nezgodno izabran naziv, mislim da bi prikladniji bio Oslobodilački rat ili nešto slično. A sa šumskim čovjekom se ne slažem da su Hrvati pravi nositelji vlasti. U demokratskoj bi zemlji to morali biti svi državljani, a ne samo pripadnici većinskog naroda kojeg sam i ja dio.

    avatar

    05.10.2014. (15:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...