Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (36)

Marketing


  • modrinaneba

    takvog hrčka sam imala i sama doma to je ruski hrčak koji živi malo...a frizurica mi se dopadne...možda kad če ponovo ljeto....

    avatar

    25.09.2014. (15:25)    -   -   -   -  

  • Igniss

    :D :D :D :D :D :D

    avatar

    25.09.2014. (17:19)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Znaš kaj, imao sam prilike tri mjeseca gledati što sve dolazi na jedrilice engleske čarter kompanije. Jebote, plastični brodovi su počeli hrđati od ružnoče engleskih komada koje su kročile palubom! Ak neka na nekaj liči, ta je iz kolonija! Stvarno, nije pretjerivanje, ali takvu koncentraciju akrapa nisam nigdje susreo, užas!...:)))))

    avatar

    25.09.2014. (18:46)    -   -   -   -  

  • The Artist Formerly Known

    Emma je talking head ko i druge glumice. Cita ono sto joj daju, prica sto PR i sponzori kazu.
    Prije par godina se zalila kako je "morala" napusititi tadasnji faks. Kaze, zezali ju. Nazivali imenom likuse koju je glumila koje imala u "Harryu Potteru". Prestrasno :))))
    I kosu je valjda odrezala jer su je decki povlacili za nju pokusavajuci zadobiti paznju.

    Kolumnistica od 30+ godina koja preko Vecernjeg trazi tipa. Opisom onako kombinacija bad boya i supka. Garantirani problemi i uzbudjenja. Dominantan, da se ne da manipulirati i da proizvodi "tingles".

    To je definicija "normalan" kako ga zamisljaju zene, a ne ono sto si zabriju prosjecni muskarci u masi. Oni su zenama nevidljivi, jel?
    Gdje su nestali svi dobri muskarci trolzolzolozzozo

    I Hitler je imao curu, a ti si sama!?

    Rasprava o tome kakvog muskarca samice s 30-40 zele:

    Uspješna samica između 30-40, ima li u njenom životu uopće prikladnog mjesta za muškarca?

    I za raspravui

    avatar

    29.09.2014. (12:19)    -   -   -   -  

  • Tzar

    najnoviji hit - jeste li znali da je pretilost ustvari virus i da nisu ljudi krivi šta žderu toliko?

    http://znanost.geek.hr/clanak/otkrivena-nova-vrsta-virusa-s-kojom-z ivi-polovica-ljudi/

    ali fora je u tome da je virus star koliko i ljudi, znači svako ko se ikad prežderava nije on kriv nego virus i ništa se tu nemože... i patrijarhija je kriva šta nam daje krivu sliku o ženama jer normalno je da imaju 120kg kad nisu one krive nego virus...

    avatar

    29.09.2014. (20:18)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Previše umirem od smijeha na ove linkove da bih išta komentirao :D :D :D

    "Uspješna samica između 30-40"

    Oksimoron.

    avatar

    29.09.2014. (20:29)    -   -   -   -  

  • Zoni

    Čitam prvi TAFK-in link kad naletim na:
    Ja volim mačke jer su svoje, divlje i ne možeš ih dresirati. Ali se maze najslađe. Ne bih ni voljela da ju dresiram jer volim njen slobodan duh, posebna je i svoja.
    Pa tko bi rekao da je sama u tridesetima? Retoričko pitanje, naravno.
    Međutim, tek u nastavku teksta slijedi festival hrčka. :D
    Neću kopirati i taj dio, ali isplati se pročitati. Smijeh je zajamčen.

    avatar

    29.09.2014. (22:36)    -   -   -   -  

  • Piton

    http://www.jutarnji.hr/-napravis-to--uzmes-novce-i-nastavis-sa-zivotom--is povijest-studentice-koja-fakultet-placa-seksom/1223809/

    "Mrzim riječ 'prostitutka' jer, kad pomislite na prostitutku, mislite na nekog tko stoji na ulici i sinonim je za nepriliku. Ja nisam takva: ja studiram, volontiram, i ne drogiram se. Ja sam normalna osoba."

    Hrčak je jak u njoj :D

    avatar

    30.09.2014. (04:30)    -   -   -   -  

  • D.

    Razumijem da ne volite pretile djevojke, ali ovaj tekst o virusu uopće nije imao tu poantu i doista postoje istraživanja i mogućnost da je dijabetes posljedica virusa. Za pretilost i virus ne znam (znanost.geek.hr i nije nešto relevantna stranica), ali naravno da poanta teksta nije da je prehrana nevažna, nego da postoji više faktora, od kojih nismo sve upoznali.
    Naravno da nitko tko "gladuje" neće postati pretio, osim u ekstremno rijetkim slučajevima.

    Što se Emme tiče, možete reći što god hoćete, ali ne možete da nije prekrasna (ne znam nijednog momka kojem nije savršena - lijepih crta lica, vitka, elegantna, šarmantna u intervjuima) i još uvijek daleko bolji uzor (nema skandala, završila fakultet) mladim djevojkama nego vjerojatno bilo koja druga slavna mlada žena poput, ne znam, Rihanne.
    Čak trenutno ni nema kratku kosu, a i što ima loše u tome da mlada djevojka eksperimentira s frizurama? Mlada je, lijepa i sumnjam da joj je nedostajalo udvarača i kao kratkokosoj. Pa i Audrey Hepburn, ultimativna kraljica stila i ženstvenosti je imala kratku kosu, ne znači odmah da je "loša žena".

    avatar

    30.09.2014. (11:29)    -   -   -   -  

  • Tzar

    a jel ti isto imaš kratku kosu?

    btw evo malo o kraljici stila i ženstvenotsi - ovaj section Marriages, relationships and children je must-read...

    avatar

    30.09.2014. (13:12)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Piton: uistinu, podsjeća me na bisere koje sam obrađivao na našem blogu kao što su bile Belle Knox i Catarina Migliorini. Jadno nam je doba ako prostitutke imaju još veće racionalizacijske hrčke nego obične žene. Barem su one bile na glasu po obrnutom, tj. po iskrenosti.

    S tim rečenim, uistinu postoji veliki atak na prostitutke u vidu modernog feminizma, koji ih sve pokušava prikazati kao žrtve koje nemaju kontrolu nad svojim životima. Mislim da su njeni komentari ipak više usmjereni na obranu od toga nego na attention whoring kao kod navedenih primjera. Ne bih bio nešto oštar prema njoj.

    @D: Činjenica da je dijabetes uzrokovan virusom me ne bi iznenadila. Ali koji tip dijabetesa?

    Type 1 (Prevalence 10%): "Most affected people are otherwise healthy and of a healthy weight when onset occurs."

    Type 2: (Prevalence 90%): "Type 2 diabetes is due primarily to lifestyle factors and genetics.[27] A number of lifestyle factors are known to be important to the development of type 2 diabetes, including obesity (defined by a body mass index of greater than thirty), lack of physical activity, poor diet, stress, and urbanization.[11]"

    Ako misle na tip 1, to bi bilo sasvim razumno. Ali ako misle na tip 2, bojim se da će to i dalje ostati samo "contributing factor" u odnosu na već (dobro utemeljenu) povezanost s prehrambenim navikama. U odsustvu daljnjih dokaza, kao i javnosti koja će istraživanje uistinu uzeti kao opravdanje za pretilost a ne na razuman način koji ti ističeš, bojim se da moram prema njemu biti skeptičan dok se ne dokaže suprotno.

    Emma Watson je dok je imala dugu kosu uistinu bila prekrasna. Uistinu puna prirodne ljepote i savršenog tijela. Ali jednom kada ju je skratila, stvari koje bih inače volio (potpuna vitkost, male čvrste grudi, etc) su poprimile drugačiji kontekst i sada više sliči dječaku u pubertetu. Usporedi prvu sliku s ovom (iz ruskog izdanja magazina Elle, barem tako kaže izvor).

    Ako išta, to je dokaz da ne postoji ta količina prirodne ljepote koja može izdržati nalet namjerne zlobe prema vlastitom izgledu i ženstvenosti. Naravno da bi mogla izgledati još puno gore, ali to je slaba utjeha.

    Ostavljam mogućnost da postoji manjina muškaraca kojima je ona sada i dalje jednako ili čak više (lol) seksi nego prije. Non gustibus disputandum est.

    Što se Audrey tiče, iskreno meni nije jasno zašto je ona kraljica tih stvari. Što se ženstvenosti tiče, ne znajući njenu osobnost izvan filmova, mogu je ocjenjivati jedino po podacima o njenom osobnom životu, koji je bio prilično neuredan (moj dojam je da je imala u sebi puno ženstvenosti na početku, ali da ju je žrtvovala zbog karijere i zbog toga proživjela određena razočaranja - npr. velik broj spontanih pobačaja). Je li se to isplatilo zna samo ona, ali ne mogu reći da je to posebno ženstveno.

    A njen stil - pa, pustit ću usporedbu Audrey s dugom i kratkom kosom da govori sama za sebe. Nitko nije rekao da je to loše samo po sebi naravno, ali uočili smo da često ima veze s drugim stvarima koje jesu loše. Nisam ja kriv za to :)
    p.s. njene haljine su lijepe i elegantne, ako na to misliš

    Iako je istina da su sve navedene osobe "bolje od drugih slavnih", s obzirom na to koliko je nizak prag za tu titulu, ne mogu reći da ih smatram uzorom. Svakoj ženi bih preporučio da se kloni takvih primjera.

    avatar

    30.09.2014. (13:17)    -   -   -   -  

  • D.

    Imam dugu kosu, gotovo do struka. Njegovanu, prirodne lijepe boje. Uostalom, Igniss me upoznao i zna kako izgledam i mislim da neće reći da sam ružna, debela i ogorčena.

    Visoka sam, vitka (u okvirima onog BMI-ja za kojeg na testu dobiješ najviše bodova), dugokosa, sretno zaljubljena u najboljeg momka kojeg uopće poznajem i koji me drži kao kap vode na dlanu i nemam nikakvog razloga napisati nešto ovdje, osim s najboljim namjerama, u obliku pristojnog dijaloga. :)

    Hoću reći da u svijetu u kojem se ja krećem, kraća kosa lijepoj djevojci neće donijeti nikakve muške penale. Nekome se sviđa, nekome ne, ali nije faktor odluke. Odrežeš ju, držiš kratkom, naraste natrag, nikad nisam primjetila da ide uz karakter nego više uz to je li djevojci praktičnija, kako joj stoji, je li u modi i sl.

    Pa Audrey Hepburn je ikona svog vremena i to nitko ne može osporiti. Ne kažem da bi svaka žena trebala živjeti njezin život niti mislim da je itko svet (kako žene, tako muškarci), ali da je ostavila svoj trag u povijesti - jest. I da je lijepa - jest. Bi li se itko od vas bunio imati djevojku lica Audrey Hepburn, s kratkom kosom?

    (Mislim, gledajte na dugu kosu kao conditio sine qua non, ali šteta ako vam promakne lijepa mlada žena koja je nosi kratku jer je, eto, sportašica ili joj se tako sviđa. Zato ne razumijem tu strogoću.)

    Što se tiče dijabetesa, na to sam već odgovorila gore. Medicinski članci na lošim stranicama jednako su relevantni kao i savjeti o muškarcima za žene na lifestyle stranicama, tj - nisu.

    avatar

    30.09.2014. (14:44)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Evo jednog primjera koliko je lako raspoznati je li kratka kosa u redu ili nije: trenutno gledam seriju "Extant", u kojoj je glavni lik astronautica Molly (Halle Berry). Molly je ranjiva ali hrabra, nikada ne stvara dramu radi drame, i ponaša se razumno, toplo i ljudski. Mora imati kratku kosu jer bi u okružju bez gravitacije duga kosa bila katastrofa.

    Meni je Molly fenomenalna i vrlo privlačna. Iz njenog ponašanja je vidljivo da njena kratka kosa A) nije znak manjka karakterne kvalitete, B) ne predstavlja "protest", "izjavu", "identitet", "modu" ili slični bullshit nego striktno profesionalnu nužnost, i C) nadograđeno je na ljepotu u drugim pogledima (lijepe crte lica, vitko tijelo, nema tetovaža ili piercinga...).

    E sad, iskreno pitanje: koliko znaš žena s kratkom kosom koje ispunjavaju sva tri uvjeta? Ja se ne mogu sjetiti niti jedne.

    Ne vjerujem da bi itko ovdje odbio ljubaznu i ženstvenu sportašicu zato što ima kratku kosu. To nije strogoća, samo razumna razina opreza.

    "Hoću reći da u svijetu u kojem se ja krećem, kraća kosa lijepoj djevojci neće donijeti nikakve muške penale."

    To što prisustvo mase žednih Beta muškaraca znatno ublažava penale ne znači da oni ne postoje. Isto bismo mogli reći i za debljinu, godine, djecu iz prijašnjih brakova i sl. - sve to "ne donosi nikakve penale"... dok ih jednog dana ipak ne donese. Za svakog na svijetu postoji kap koja će preliti čašu :)

    avatar

    30.09.2014. (15:49)    -   -   -   -  

  • Zoni

    @D. Ima djevojaka i žena koje (barem meni) super izgledaju s kratkom kosom. No to je unatoč kratkoj kosi, ne zbog kratke kose. Drugim riječima, dotične bi mi izgledale sto puta bolje s dugom kosom.
    Što se tiče Audrey Hepburn i Emme Watson, obadvije izgledaju bolje s dugom kosom, sudeći prema slikama koje sam ja vidio. Posebice Emma koja s kratkom kosom izgleda kao dječarac. Znači prosječnom heteroseksualnom muškarcu jako neprivlačno.
    Nije duga kosa conditio sine qua non, jednostavno je stvar u tome da duga prirodna kosa ukazuje na uhranjenost, zdravlje i plodnost. A ljudi su, koliko god se to nama ne sviđalo, usprkos tehnološkom razvoju, ništa više od malo naprednijih primata i zato nas privlače ta "primitivna" i naizgled nebitna obilježja poput duljine kose.

    avatar

    30.09.2014. (16:40)    -   -   -   -  

  • Tzar

    ja sad puštan dugu kosu iz protesta - boli me kurac...

    avatar

    01.10.2014. (01:06)    -   -   -   -  

  • D.

    Mogu shvatiti da je nekome nešto ljepše, to je sasvim u redu, ali procjenjivati karakter prema frizuri mi još uvijek nije baš nešto prepametno. Znam divne djevojke s kratkom kosom, imale su i kratku i dugu i nije utjecalo na njihovo ponašanje.
    I zašto je moda nužno "bullshit", zar nije lijepo biti lijepo odjevena, sa stilom, uredna, mislim da se i za to dobe neki bodovi u testu. :P

    I, ovaj, Halle Berry nije austronautica za stvarno :D, samo ju glumi, a gotovo cijeli život nosi kratku kosu, vjerujem, upravo iz mode i jer je lijepa tako (naravno, bila bi i s dugom kosom, ali kad si Halle Berry, vjerojatno te nije briga što misle drugi - s pravom).

    Idem počešljati svoju duuuugu kosu.

    avatar

    01.10.2014. (10:15)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @D. ovo se svodi na "beating the dead horse" - koji dio riječi "korelacija" je ovdje nejasan?

    Isto kao i za broj partnera, praktički ne postoji apsolutno pravilo ljudskog izgleda ili ponašanja koje kaže da je X = Y. Ali povezanost itekako postoji.

    Astronautice su samo navedene kao primjer zanimanja koje bi objektivno stvarno moglo zahtijevati kratku kosu (druge stvari koje mi padaju na pamet su radnice u nekakvoj tvornici, plivačice ili vaterpolistice, i sl.).

    Dobro da si se dotakla pitanja odijevanja i ostalih aspekata uređivanja. Nužno je razaznati kritičnu razliku između "mode" i "stila".

    Moda je ono što je trenutno u trendu i svodi se na slijeđenje neke (naizgled) globalne preferencije iz eksternih razloga. Mogli bismo reći da je trenutno kratka kosa u modi, zato što je mediji promoviraju kao sexy, chic, emancipirajuću, samopouzdanu i sl. Moda je u osnovi ponašanje krda i bilo tko je može u bilo kojem trenutku prihvatiti. Naravno, to ne znači da je moda loša sama po sebi - neki aspekti mode su praktički vječni (npr. odijela i kravate, duge bijele haljine za vjenčanja...) i univerzalno privlačni - no po svojoj prirodi je moda bezumni konformizam.

    Stil je individualni način prezentacije koji se nužno vezuje za osobine ostale atribute (npr. visinu, tjelesnu građu, boju kože, boju kose, gustoću kose, jezik tijela). Stil nije moguće prihvatiti ili promijeniti tijekom noći, već je rezultat životnog iskustva i samo-poznavanja, i gradi se pomalo. Recimo, kada jedan Mystery obuče cilindarski šešir, čizme s mamuzama i svjetlucavo odijelo na crvenoj košulji, on može s time izgledati intrigantno jer je on vrlo visok, profesionalni mađioničar, i po prirodi vrlo ekstrovertiran. Kada se neki njegov učenik (ili ja) obuče na isti način, izgleda kao loš klaun.

    Ili recimo hipsteri koji prekrivaju "pasty" mekano tijelo opakim tribal tetovažama kako bi pokazali koliko su oni "edgy", "dark", "cool", "alternativni" i sl. - to neminovno djeluje retardirano jer svi njihovi drugi atributi nisu u skladu s tim ukrasima.

    Stil je, u suprotnosti s modom, promišljena, detaljna i softisticirana akcija.

    To odražava i ovo pitanje iz testa:

    25. Kako bi se moglo opisati tvoj modni stil?

    a) Nosim isključivo marke: -1
    b) Nemam ga, nosim pidžame i japanke: -1
    c) Nosim casual odjeću koja odgovara mojoj figuri: 0
    d) Imam dobar stil i odabirem raznovrsnu odjeću/kozmetiku koja poboljšava moj izgled: +1


    Bezumno slijeđenje mode je u prosjeku - minus.

    E sad, kako se sve to uklapa u kratku kosu na ženama?

    Postoje (dopuštam) žene koje bolje izgledaju s kratkom kosom - više seksi, ljepše naglašenih crta lica, u skladu s tijelom, i sl. Za takvu ženu bi bilo razumno reći da kratka kosa znači da ima dobar stil.

    No za onu većinu žena kojima kratka kosa ili A) degradira izgled i čini ih da izgledaju kao dječaci u pubertetu, znatno starije od svojih godina ili na drugi način tjelesno neprivlačne i sl. ili B) poklapa se s agresivnom, narcisoidnom, impulzivnom i na drugi način neugodnom osobnošću - imanje kratke kose jednostavno znači da nemaju stila. Ili se njihov odabir stila ne poklapa s ostalim elementima, ili se poklapa ali u vrlo lošem smjeru (a cilj stila je definitivno biti privlačniji, ne odbojniji).

    Dakle, odabir kose nije sam po sebi "dobar stil", i pojam stila treba razlikovati od pojma mode.

    avatar

    01.10.2014. (11:42)    -   -   -   -  

  • D.

    Nije moda nužno loša sama po sebi.

    Zar je loše što volim pogledati revije od, npr. Burberryja i vidjeti što je zanimljivo i naći inspiraciju o tome što ću kupiti u trgovini koja mi je cjenovno pristupačnija?
    Mislim da samo imamo različit pristup modi. :) Moda je vrsta umjetnosti, zabavna i naravno da nije nešto čemu slijepo pristupam.

    Sve i da hoću slijepo kupovati marke, ne mogu jer sam student, a nemam bogate roditelje. :D

    Za sebe sigurno mogu reći da imam stila, ništa napadno, neka vrsta mladenačke klasike, komadi koje uvijek mogu nositi, zanimljivi detalji i sl. Prijateljice često posuđuju odjeću, i to upravo onu koju sam našla za 150kn na sniženju, a vječnija je od nekog "krika" koji izgleda loše sljedeće sezone.

    Okej, prihvaćam da to misliš za žene s kratkom kosom i neću ulaziti dalje, iako nisam nikad upoznala nijednu ženu koja ima kratku kosu da pokaže da je feministica ili neki "agresivan" stav, više to rade jer im duga kosa bude tanka i "nikakva" ili, npr., jedna moja prijateljica ima dosta rijetku kosu i zato je drži kratku (da, isprobala je različite šampone, vitamine, ali genetski je).
    Ili jer im je praktičnije (ali to više vrijedi za starije žene, mamine prijateljice - moja majka ima lijepu dugu kosu, pa i baka, eto, imam dobre gene).

    S druge strane, od kontakata koje imam na fb, neke djevojke su otvorene feministice i sve se oblače "slatko" i imaju dugu kosu i privlačne su djevojke.

    No hard feelings, stvarno, samo pričam iz druge perspektive. U ranim dvadesetima sam i moje prijateljice su te dobi i ne želim se bahatiti ni praviti pametna, samo pokazati da možda postoji i nešto drugo, izvan "strogih okvira" koje promoviraš ovdje i koje stavljate pred time da žena bude kvalitetna - po tome što vidim među mladim ženama, duljina kose ima malo veze s tim, ali vi samo dajte, meni ni iz džepa ni u džep.

    I, za kraj, recimo, u mojoj profesiji je kratka kosa mnogo praktičnija (ionako je na svim vježbama moram vezati u rep, punđe, kopčati da ne pada, nije baš higijenski prići iznad pacijenta i povećati mogućnost da ostane moja kosa nad njim), a ja svejedno imam dugu, iz plitkog razloga - sebi sam ljepša s dugom kosom.

    avatar

    01.10.2014. (12:13)    -   -   -   -  

  • Zoni

    @D. Priznaj, planiraš se ošišati. ;-)

    avatar

    01.10.2014. (18:47)    -   -   -   -  

  • Poskok

    D. sašila si autorima argumentima.
    Bilo je zanimljivo.
    Hvala oboma.

    avatar

    01.10.2014. (20:27)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @D. opet, koji dio pojma "korelacija" ovdje nije jasan?

    Ako netko naiđe na ženu čija je kratka kosa očito rezultat nečeg benignog ili normalnog, naravno da je neće odbiti zbog toga. Tko je to rekao?

    "S druge strane, od kontakata koje imam na fb, neke djevojke su otvorene feministice i sve se oblače "slatko" i imaju dugu kosu i privlačne su djevojke."

    Da, zato što većina žena (danas i ovdje) jesu u nekoj mjeri feministice, i većina žena i dalje ima normalnu dugu kosu, iz toga proizlazi velika šansa da sve feministice koje poznaje neka osoba imaju dugu kosu. Kod mene to nije slučaj, ali kod tebe jest.

    I nakon što ja sam kažem "Naravno, to ne znači da je moda loša sama po sebi", tvoj argument na to je "Nije moda nužno loša sama po sebi." Pa tko to nije već znao? Naravno da se moda i stil mogu povremeno preklopiti.

    Nitko ovdje nije postavio "stroge okvire". Jednostavno nema potrebe stalno ponavljati jedno te isto.

    avatar

    02.10.2014. (10:45)    -   -   -   -  

  • Tzar

    ...te jedno te isto...

    avatar

    02.10.2014. (13:19)    -   -   -   -  

  • D.

    @Zoni - logično. :)

    Znam što je korelacija, rekla sam samo da je ne vidim, da nikad nigdje nisam upoznala ženu koja s kratkom kosom pokazuje svoj feministički stav. Dakle, u mojoj okolini te korelacije - nema. I nisam rekla da je ti ne vidiš ili da je vidiš krivo, samo da je - ja - ne vidim (a živim život mlade ženske osobe koja nije baš zatucana i nesvjesna stvari koje se oko nje događaju).
    Što se tiče strogih okvira, tebi možda nisu strogi, ali kroz blog vidim prečesto naglašavanje nekih stvari koje, opet - ja - ne bih smatrala relevantnim u izboru djevojke, a krećem se među onima kojima će možda baš neki tvoj čitatelj prići.
    Neke stvari, mnoge čak, smatram relevantnima.

    Ako nije u redu napisati što vidim u životu (Zagreb, 2010-e), a nije da napišem bezveze, bez ikakvih primjera ili na neprimjeren način, a možda se pomalo razlikuje od toga što vidiš ti, ovo, ako ti tako želiš, može biti zadnji komentar koji sam ovdje ostavila.

    avatar

    02.10.2014. (17:57)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Siguran sam da moji čitatelji nisu u opasnosti da će promašiti neku super curu samo zato što su kod mene pročitali nešto o kratkoj kosi ;)

    avatar

    02.10.2014. (18:18)    -   -   -   -  

  • Zoni

    @D. Nemoj pretjerivati. Nema tu strogih okvira. Nije kratka kosa znak da od žene treba pobjeći glavom bez obzira, međutim jest signal kako treba uzeti u obzir da joj možda nedostaju neke karakterne kvalitete (ostavimo se toga da veći po mom mišljenju i stoji lošije). Primijeti možda u prošloj rečenici.
    Uglavnom, da ne bi bilo kako pričam bezveze, evo konkretan primjer.
    Na koncu konca, pitaj svog momka što misli o kratkoj ženskoj kosi i da li mu je prosječna žena ljepša s dugom ili s kratkom kosom.
    Također, zar ti se ne čini da je ovo sa "zadnjim komentarom" pomalo djetinjasto?

    avatar

    02.10.2014. (23:21)    -   -   -   -  

učitavam...