Komentari

narodnapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • antun

    These are the days... dalje neću! Kad skupim dovoljno materijala (glede ove epizode) sve ćeš dobiti poštom, emajliranom, najvjerojatnije. Pa ćeš me čut!

    avatar

    19.09.2014. (23:45)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Samo ti pucaj, prijatelju! Zato smo tu!

    avatar

    19.09.2014. (23:52)    -   -   -   -  

  • OuKajĐiEf

    Nevezano za najnoviji post moram se javit da čitam 'SPIG' od početka i da sam trenutno na 12. mjesecu 2010. i već sam skoro proplakao od smijeha na drugom-trećem postu. Više negledam pola ure torturokulture na hrt-u nego čitam isključivo SPIG.. baš ste mi otkriće. Čitam dalje...

    avatar

    20.09.2014. (12:51)    -   -   -   -  

  • Cio

    Rodijače, sad si ga pretjera. Nisam čita tvoj blog misecima i onda naletim na ovakvu epizodu. Odlično napisana, ali mi stvarno nije trebala.

    avatar

    20.09.2014. (13:17)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Gorane, znam da ideš kronološki, al' evo ti jedna moja preporuka. Kad budeš od volje uguglaj 'Obračun u Lakes Cityu' 1. i 2. dio pa ćeš mi drugi put reći što si vidio.
    Cio, jebi ga, zašto bih samo ja bio u banani kad to uvik mogu podijeliti sa dragim ljudima.

    avatar

    20.09.2014. (13:39)    -   -   -   -  

  • OuKajĐiEf

    Na početku 'Obračuna u Lake Cityju' mi nije bilo baš sve jasno ali brzo sam se konektao u priču. Možda ne baš sasvim ali u dobroj mjeri uspio sam se identificirat sa likom Patrika Wildinga. On je čovjek koji je kao Zagor bio netko poznat kao pravi čovjek - junak - a danas je blago potonuo, podbuo, bezvoljan i van forme uopće. Zamišljam ga neobrijanog sa bradom od tjedan dana i s mirisom po travarici (s pokojim zubom manje) Otkako ga je Debeli ostavio ni vrijeme nije šta je bilo; na putu u Lake dok priča vic malome i mami mu ovi ga nepovjerljivo i bljedo gledaju, a i poso je ispao jedan veliki lažnjak. Ovaj Patrik stvarno me podsjeća na agoniju koju i sam pomalo osjećam. Djelujem si nekad tako naivan dobričina za šankom dok me priglupi urođenik tapša po ramenu dobroćudnim lijenim naglaskom.
    Hehe, vidim Patricka Wildinga ko nekog ko danas može samo kupovat stripove o mitskome sebi po štandovima na hreliću.
    Ma priča mi je super, bez zajebancije, dirljiva, osim šta je mitska i duboko autoironična i satirična.

    avatar

    21.09.2014. (14:14)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Patrick Wilding je ime koje Zagoru piše u dokumentima. Patrick je Zagor glavom i bradom, a to je zadnja epizoda koja zorno dokazuje da je dalmatinska zagora dobila ime upravo po njemu.

    avatar

    21.09.2014. (22:01)    -   -   -   -  

  • OuKajĐiEf

    To je.. a Zagorje?

    avatar

    22.09.2014. (11:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...