Komentari

belator.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • 20 do asa

    .....želja, vizualizacija = ostvarenje........kažu da ako imaš želju i ako je zaista možeš vidjeti ostvarenu onda je to prava želja....ona ostvariva....

    avatar

    13.08.2014. (19:59)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Neka vas je, uradite to...neverin je o nečemu sličnom razmišljao, može biti od koristi kao konsultant.

    avatar

    13.08.2014. (20:09)    -   -   -   -  

  • jelen

    Ne da je mačeta, to The Mačeta :-D Izgleda original, Tramontina je legenda, to je alatka koja ima pravi kultni status. I ja imam baš ovakvu brazilsku Tramontinu, to mi je prijatelj kupio u Zagrebu još prije 15-ak godina. Onda neko vrijeme ih je nešto bilo nestalo s tržišta i veli taj frend (koji se stvarno kuži u svakakve alate, noževe i sjekire) da tu Tramontinu nek čuvam ko oko u glavi, jer da se više ne proizvode! E sad to je bilo prije par godina, zanima me gdje je kupljena ova vaša mačeta?

    Posao vam je pravi, svaka čast! zadnja slika mi je genijalna, ma to nije krigla to je stakleni hamper :-) joj kad te takvo što čeka na kraju posla odmah je motivacija visoka :-))

    avatar

    13.08.2014. (21:11)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    Valcer@......jedva čekamo.....kao mala djeca kad se vesele lunaparku ili novoj igrački :))

    jelenko@......točno kako si opisao !!.....ova mačeta je vrhunska.....išo sam u Pevec ( taj dan kad smo išli u šumu) vidjet što ima od alata....kak sam bil zadovoljan onim vinjakom, zapravo sam išao njega tražit.....ali nema više takvih...a onda sam vidio njih !!....mačete na hrpi.....pogledam cijenu, kad ono 50 kn....odma sam je uzeo, a kad sam vidio da ne piše China kao na većini proizvoda bio sam začuđen.....ne kužim se u te marke, ali pokazala se stvarno jako dobra......reže ko luda, čak sam i travu kosio s njim :)).....i grmlje i drveće......ma strašna je.......mislim daje bilo i dužih iste marke....uopće ne znam kako je zalutala tamo na poljce među samim kinezićima !!???.....moguće da je Pevec nakon onog pada ponov o stao na noge, jer tamo je i nekad bilo alata od smeća da vrhunskog alata.... hahaha, stakleni hamperi mogu poslužit i za navodnjavanje, zaljevanje :))......

    avatar

    13.08.2014. (21:30)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Svaka vam čast ekipa. Ali, ono što mislim da je najvažnije jeste ta poveznica zajedničkog posla i prijateljstvo. Oće li biti lješljaka više ili manje (a siguran sam da će ih biti) nije ni važno. Onoliko koliko ih bude prodati ćete Luki Rajiću da ih gurne u svoje čokolade, a od zarade okrenuti odojka ili janjca. Ma divota, zavidim vam.

    avatar

    13.08.2014. (23:47)    -   -   -   -  

  • cyrano

    Samo hrabro :)))

    avatar

    14.08.2014. (00:09)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    Plastik@........upravo tako :)).....u svakom slučaju ostaje zajedništvo.....što god ispalo imamo jedni druge.....

    cyrano@......nema predaje :))).....

    avatar

    15.08.2014. (17:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...