Komentari

voltaren-salt.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • rascijepano srce

    molim Vas ako možete proslijedite dalje
    Hvala Vam

    avatar

    20.06.2014. (08:25)    -   -   -   -  

  • Penny Dreadfull

    uvijek škicaj tamo negdje nešto čeka, sjedi, trepće okicama i onda ti pomuti um jer upravo takvi primjerci ljudi sa svojim šarenim svijetovima čine život boljim =)

    avatar

    20.06.2014. (17:57)    -   -   -   -  

  • voltaren

    Vjerujem da bi mi moglo biti drago, pogotovo ako je iznenađenje bilo i ugodno :) Zapravo se jedino to i promijenilo, da više ne možeš nešto napisati baš meni. Mislim, možeš formalno, nasloviti za mene i slično, ali ne i da to više mogu tako doživjeti. Svakako, ako nešto napišeš - znaš da te volim čitati. Ping-pong je i dalje moguć, samo je nova tehnika nešto drugačija jer se loptice sad dobacuju i publici koja ih više ili manje uspješno hvata i vraća u igru. Možda je reakcija takve nepredvidljive aktivnosti još bolja nego ona nepomičnog zida u skvošu. Nova disciplina, skvoš!-ping!-pong!

    avatar

    23.06.2014. (23:19)    -   -   -   -  

  • voltaren

    da, sviđa mi se ta slika - ping pong u kojem sudjeluje i publika :)

    sad, sve se na ovome svijetu mijenja, evoluira, nešto brže, nešto sporije, pa je bilo pitanje vremena kad će se isto dogoditi ovdje. a onda kad se dogodilo bilo je iznenađujuće :)

    koliko je samo vremena prošlo od kada sam zadnje bacio pogled na neki drugi blog. sada opet. pronašao sam svašta.

    avatar

    24.06.2014. (23:25)    -   -   -   -  

  • voltaren

    Zbilja, svašta ima. Vidjela sam ljepote samo takve i sto čudnih čuda, ali i neka mjesta gdje sam zažalila što nemam barem ručni fazor za samoobranu u džepu jer me iskreno spopao neugodan strah, bit će da je to samo prirodna reakcija na još nepoznate oblike života. S fazorom ili ne, tamo više ne odlazim sama.

    Eto vidiš, nešto smo svjesno odlučili napraviti, pa kad smo napravili - onda smo ostali zatečeni time :) Vidim da sam dugo bila u zabludi kad sam mislila da su tebi za iznenađenja potrebne jače senzacije nego meni. A možda ipak nisu, nego se i ti svaki dan iznenađeno obraduješ nekim novim starim posve običnim sitnicama? Znaš, onako... ugledaš svjetlost na istočnom obzorju i naslutiš zoru, pa se u sebi nasmiješiš - Evo je, evo je opet :)

    O promjenama - čini se da više neću pronaći zamjensku bateriju za mobitel, svud mi vele da ih čak ni u Kini ne proizvode za uređaje starije od preko 10 godina :(

    avatar

    25.06.2014. (18:09)    -   -   -   -  

  • voltaren

    kako je stiglo ljeto ustajem između 6 i 7 i jako mi se sviđa rani dan, kad je baš pravi dan-dan-dan, a još je rano i do 9 ili 10 je moguće učiniti svašta. ili samo uživati u jutru.
    to razmišljanje ti je pun pogodak.

    mislim da najljepše iznenađenje bude ono kad ti zbog nečeg naizgled običnog jednostavno bude milo oko srca. npr. kad vidiš nekog i ništa više.

    vidio sam neki dan kako se mala djeca igraju sa starim mobitelima, i bio je među inima čak i jedan blackberry koji je ne tako davno bio predmet želje mnogih. ne znam jel pokvaren pa su ga otpisali i odlučili iskoristiti za dječju igru, ili možda još i radi, ali više jednostavno nije dovoljno dobar. podsjetilo me to na crtić o igračkama - kauboju i astronautu. a zamisli, nedavno sam vidio reklamu u kojoj kažu da možeš zamijeniti stari mobitel novim nakon samo 6 mjeseci. sad, ne znam kako nešto što je staro 6 mjeseci može biti staro, ali tako je to valjda s tehnologijom.
    ali nije to loše, biti predmetom dječje igre. možeš i ti tako sa svojim.

    avatar

    02.07.2014. (20:35)    -   -   -   -  

  • voltaren

    Gledala sam taj crtić, nedavno. Vidjela sam i reklamu. Više mi se svidio crtić.

    avatar

    09.07.2014. (21:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...