Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Sfera

    Ukrajina, Sirija, Libija, Venecuela su samo države gdje Zapda na jednoj a Rusija i Kina na drugoj strani odmjeravaju snage.
    Po meni situacija u Ukrajini nema nikakve veze s raspadom Jugoslavije. U Ukrajini nije toliko važna nacionalnost i manjine već je zemlja čisto postala poligon za ispitivanje snaga svjetskih sila.
    Glede odnosa Europe, Rusije, Kine i SAD to jest najjači svjetski aktera, situacija podsjeća na vrijeme prije prvog svjetskog rata.
    Naime Zapada ( SAD EU JAPAN) je doslovce vladao svijetom i uspostavio poredak gdje se zna tko je gazda ( SAD)
    Kina, Rusija, Indija i neke druge zemlje jednostavno neće prihvatiti svijet gdje je Zapad glavni tako da je neka vrsta sukoba neizbježna.
    Baš kao u prvo svjetskom ratu kad nakon ujedinjenja Njemačka nije htjela prihvatiti svijet gdje vladaju Britanija i Francuska tako isto sada Kina neće prihvatit svijet gdje vladaju SAD i Europa.

    avatar

    09.06.2014. (21:18)    -   -   -   -  

  • NF

    Čitao sam nisam više siguran na kojem njemačkom portalu povodom proruskih demonstracija ponedjeljkom (navodno za mir, sic) da od svih neonacističkih organizacija u Europi Putin ne podržava jedino one ukrajinske, djeluje mi prilično uvjerljivo.

    avatar

    10.06.2014. (07:29)    -   -   -   -  

  • Neverin

    a i ukrajni i prorusi na terenu ne izggledaju bogznašto bogato u onoj svojoj odjeći koja podsjeća na Čaušeskovo doba. Bit će da je ljudima opet bitnije koje si vjere nego da li imaju što u frižideru.

    avatar

    10.06.2014. (09:12)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    @neverin: da, to je nažalost ta dinamika. :-(

    avatar

    10.06.2014. (12:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...