Komentari

plasticno-je-fantasticno.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • proricatelj

    Svaka čast R. Deši! Skupljao je i skupljao podatke i izvrsno ih predstavio javnosti. Samo kada bi ona bili razumna da prihvati argumente.

    avatar

    03.06.2014. (21:25)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    Plastik, ČESTITAM !!!

    avatar

    03.06.2014. (21:52)    -   -   -   -  

  • White Lilith

    Ovo je ozbiljna i znanstveno opravdana tema, ali ja nešto nisam u tom filmu večeras. meni pada na pamet: biti ili ne biti, ptit ili ne piti, angie ili brad?! (bez ljutnje molim . posjetom postova biće jasnije asocijacije) ! :)

    avatar

    03.06.2014. (22:10)    -   -   -   -  

  • Plastik

    @Proricatelj i @Čuvarice - hvala na pohvalama.
    @Lilith - moj izbor: biti, piti, Angie. No hard feeling :-)

    avatar

    03.06.2014. (22:17)    -   -   -   -  

  • NF

    čini mi se da stranke zelenih počinju konkurirati demokršćanima kojima su zabrane nešto prirodno, socijaldemokratima svejedno, oni bi samo uvodili red otkazima.

    avatar

    03.06.2014. (22:22)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    zaista je plastično i meni FANTASTIČNO!!!

    avatar

    03.06.2014. (22:25)    -   -   -   -  

  • White Lilith

    mo hard feeling anytime .)

    avatar

    03.06.2014. (22:43)    -   -   -   -  

  • Plastik

    @NF - znaš li da su plastičari i njihovo Društvo za plastiku i gumu i tada politička stranka Zelena lista, koja je sada ušla u ORaH, na ovim činjenicama i razumijevanju oko ovih podataka, koji su izneseni u ovoj prezentaciji, potpisali sporazum o suradnji. Čini mi se da je to bio možda i prvi sporazum takve vrste u svijetu između vječitih oponenata - plastičara i zelenih. Više o tome može se pročitati u postu Povijesna suradnja plastičara i zelenih. Ovaj sporazum dokaz je da niti su plastičari antiekolozi, dapače, niti su zeleni protiv plastike, dapače.

    avatar

    03.06.2014. (23:07)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Jako puno toga si napisao u promidžbu plastičnih vrečica. A ja bih kratko rekao na sve skupa: Treba djecu od malih nogu učiti da ako nešto može stati u jednu vrečicu, nije potrebno uzimati dvije ili tri. I sam znaš da se sa tržnice ljudi vračaju sa desetak vrečica jerbo za glavicu luka dobije jednu, za vezicu prešina drugu vrečicu, pa kilu sardela u tri vrečice da slučajno putem ne curi krv i vonj riblji. Dakle, ja sam za učenje kulture korištenja plastičnih vrečica. U principu sam protiv zabrane svake vrste.

    avatar

    04.06.2014. (01:38)    -   -   -   -  

  • kamena

    doista ti treba i čestitati i zahvaliti na prezentiranju i podučavanju... za one tube iz prethodnog posta sam i ja davno bila dobila nekakav mail, i mada tada nisam imala ni saznanja, ni određenog mišljenja, čemu uopće služe te crtice, znam da mi je tumačenje bilo nekako nelogično, i nisam mu bila sklona vjerovati... sad si ti sve zdravorazumski objasnio, i dobro je to znati...
    a volila bi čuti tvoje mišljenje, ako smijem :), vezano uz planinarenje i nedavnu diskusiju, kako je štetno i nezdravo višekratno koristiti plastične boce ili bočice, svejedno, za nošenje vode za piće (postoje i zepterove, navodno zdrave, ali skupe k'o sv. Petra kajgana :)))
    eto, mene ili nema, ili me ima u velikim količinama :)

    avatar

    04.06.2014. (10:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...