e pa sad si ga pretjerala, mora biti, dakle pleh, dvostruka mjera da drugima nešto ostane. Što se štrudla od sira dotikavle brzo ne bi ostalo ništa jer bih ti se pridružio. Čokolada prolazi u prahu, a cigarete su tempi pasati, i ne vidim da baš imam novaca bez njih :) mjesto kave može čaj? kad se vidimo...
29.05.2014. (10:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ma sve što voliš može biti slatko kao čokolada.. čokolada je sinonim postala za nešto što nas privlači svjom posebnošću... pa i boja tvoga bloga podsjeća na čokoladu prošaranu dimom...
29.05.2014. (11:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjećam se salon bombona. Ja čokoladu volim, ali zaštz bi je ti morala voljeti? Svatko ima svoj ukus.
Na naslovnici imaš izbor admina za čitanje, zove se: Vijesti s bloga. Tu si prilično često izdvojena. I danas si. Mnogi ne gledaju naslovnicu, pa primijete da su izdvojeni tek kad im netko kaže, najčešće pablon i ja. Nisi izuzetak.
29.05.2014. (15:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ne uzimam ju često, ali mi je stalno u ruksaku za svaki slučaj, uz suho voće. Eh, ni serotonin ni resveratrol nisu za bacit, a tko je vidio čo'eka bez poroka, he.
29.05.2014. (23:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tjoj, ono se zvalo salon bonbon? Nisam znala, a sjećam ih se itekako...ako su to oni srebrni s bijelim krajevima što su se vješali na bor... A što se poroka tiče, sram me i spomenuti pušim više od dvije kutije dnevno, obožavam slatko (pleh mi je mjera), obožavam slano (isto čitaj - pleh/padela/lonac), začinjeno (začinima s cijelog na planeta, you name it), sve ljubavi su mi fatalne i doživotne (...), čitam (opsesivno, na granici patološkog, od malih nogu) kako sam još uopće živa, nemam pojma ;)))))))
30.05.2014. (09:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ja sve po čudnim fazama, sad sam nakon pivske, te pušenja prije, na sladoledima svakodnevno preko cijele godine, a dan startam nakon limunade s malo tamne čokolade, one jeftine alpinelle, a u vrijeme te mladosti što spominješ sam eksperimentirao sa zabranjenim stvarima.
30.05.2014. (18:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
e pa sad si ga pretjerala, mora biti, dakle pleh, dvostruka mjera da drugima nešto ostane.
Što se štrudla od sira dotikavle brzo ne bi ostalo ništa jer bih ti se pridružio.
Čokolada prolazi u prahu, a cigarete su tempi pasati, i ne vidim da baš imam novaca bez njih :)
mjesto kave može čaj? kad se vidimo...
29.05.2014. (10:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
analiza
Ma sve što voliš može biti slatko kao čokolada.. čokolada je sinonim postala za nešto što nas privlači svjom posebnošću... pa i boja tvoga bloga podsjeća na čokoladu prošaranu dimom...
29.05.2014. (11:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Valcer
Sjećam se salon bombona. Ja čokoladu volim, ali zaštz bi je ti morala voljeti? Svatko ima svoj ukus.
Na naslovnici imaš izbor admina za čitanje, zove se: Vijesti s bloga. Tu si prilično često izdvojena. I danas si.
Mnogi ne gledaju naslovnicu, pa primijete da su izdvojeni tek kad im netko kaže, najčešće pablon i ja. Nisi izuzetak.
29.05.2014. (15:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Ne uzimam ju često, ali mi je stalno u ruksaku za svaki slučaj, uz suho voće. Eh, ni serotonin ni resveratrol nisu za bacit, a tko je vidio čo'eka bez poroka, he.
29.05.2014. (23:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mayday
Tjoj, ono se zvalo salon bonbon?
Nisam znala, a sjećam ih se itekako...ako su to oni srebrni s bijelim krajevima što su se vješali na bor...
A što se poroka tiče, sram me i spomenuti
pušim više od dvije kutije dnevno, obožavam slatko (pleh mi je mjera), obožavam slano (isto čitaj - pleh/padela/lonac), začinjeno (začinima s cijelog na planeta, you name it), sve ljubavi su mi fatalne i doživotne (...), čitam (opsesivno, na granici patološkog, od malih nogu)
kako sam još uopće živa, nemam pojma ;)))))))
30.05.2014. (09:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
O moj Bogo koje ogledalo? Ma sve stoji... ali pušenje...ponekad, ne?:))
30.05.2014. (14:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
ja sve po čudnim fazama, sad sam nakon pivske, te pušenja prije, na sladoledima svakodnevno preko cijele godine, a dan startam nakon limunade s malo tamne čokolade, one jeftine alpinelle, a u vrijeme te mladosti što spominješ sam eksperimentirao sa zabranjenim stvarima.
30.05.2014. (18:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...