Komentari

hocemocenzuru.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • durica

    sve persu, al osobno ne volim baš ta muzičarska pljuckanja prek pjesama. em mi nije kolegijalno, em mi nije ni baš kreativno, više mi zvuči kao nedostatak prave inspiracije.

    avatar

    19.05.2014. (19:58)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    durice, a zašto ne? na kraju krajeva sve je to reklama. ja nisam njima baš tolko oduševljen kao oćemo cenzuru, ali u načelu pušim takve projekte na tragu zappe i razna sprdanja alla butthole surfers i tako to. brkovi mi idejno se malo previše oslanjaju na let3 ,ali teško je full biti cool i za sve seljake svirat narodnjake. što se tiče recenzije, korektno i solidno, ali jasno ti je da je txt presubjektivan da bi mogao bit objavljen u nekom rock magazinu.

    avatar

    19.05.2014. (21:04)    -   -   -   -  

  • durica

    dogg, sve je to meni više neg simpatično, sam velim, nije mi potrebno to prepucavanje i prozivanje drugih muzičara kroz pjesme. mene, zapravo i ne zanima kaj netko misli o nekom drugom kolegi, a i kad bi me zanimalo mislim da bih uspjela to i sama izčitati bez podcrtavanja. čemu to naglašavanje mi smo kao drugačiji. svatko piše, pjeva, svira o onome o čemu najbolje zna i može, netko o žicama, netko o maslačkima, a netko o kabanicama.

    avatar

    19.05.2014. (22:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...