Komentari

obrucnabacvi.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • NEMA RAJA NA ZEMLJI

    Dug je i težak put do istine.

    avatar

    04.05.2014. (11:22)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Sve ovisi o tome tko ga traži!

    avatar

    04.05.2014. (14:16)    -   -   -   -  

  • NEMA RAJA NA ZEMLJI

    kontrašu, Hrvati nisu bilo tko! Živi Hrvati traže istinu!

    BLEJZALICE, ne volim razgovarati s komsotonisticama. Ali...
    Žedna si? Popij si nekaj vrućega, toplega...kak si se navikla.

    U svojoj knjizi "1oo KRVAVIH GODINA--XX. stoljeće u hrvatskoj povijesti"
    DUBRAVKO JELČIĆ ističe i jednu povijesnu istinu kako su partizani u Bosni odijevali ustaške uniforme i klali Srbe u srpskim selima kako bi Srbe okrenuli protiv NDH i Hrvata. To su srbočetnici radili devedesetih, opet u Bosni, da bi zavadili Hrvate i Muslimane.

    Knjiga ti ima blizu 4oo stranica.

    kontrašu i blejza, pomirbe nema, klonite se ove stranice, dok se ne ispovjedite Bogu i ne priklonite svetoj katoličkoj vjeri ili bilo kojoj drugoj svetoj vjeri koja vas može očistiti i pokazati vam pravi put u kratkom ljudskom životu. Ne gubite vrijeme, ne tratite dane i ne uzrujavajte se previše zbog moždanog mogućeg udara ili infarkta.
    Uživajte u životu bez mržnje, a živim Hrvatima pomozite u otkrivanju istine o komunističkim zločinima nad nedužnima, naravno, ako možete i hoćete.

    Toliko. Ne želim vas na mojoj stranici.
    "jaki" ste na virtuali. I tu ostanite.Ne trujte stvarni život svojim bijesom i mržnjom
    Živjet će moja Hrvatska! U kojoj ima Hrvata! HRVATA! ŽIVIH!!!

    avatar

    05.05.2014. (00:27)    -   -   -   -  

  • NEMA RAJA NA ZEMLJI

    Gospođo puca mi prsluk, da ste uz ...sumanitih fašistoida...dopisali ili napisali i...sumanitih komunistoida...socijalistoida, mogao bih vas uvrstiti u grupu dostojanstvenih objektivnih i hladnokrvnih raspravljačica kojima naša hrvatska povijest ne počimlje od NDH (kao drugovima milanu, josipu i sl. koji se "diče što je Hrvatska prva genocidna zemlja u svijetu" i u kojoj "još sikće opasna ustaška zmija..."), već odkako moj maleni hrvatski narod postoji i grčevito se brani na vlastitom hrvatskom tlu od "vukova s istoka", dodao bih, sa svih strana...

    Ovako, morat ćete se smiriti da vam prsluci ne pucaju od neobjektivnosti, bijesa i jednosmjerne ulice mržnje, a onda se može dogoditi ispadanje dragocijenosti prsne "draguljarnice".

    1. Čovjek nosi u sebi suprotnosti Svemira (dobro-zlo, ljubav-mržnja, svjetlo-mrak...)
    2. Čovjeka je Bog protjerao iz RAJA. Prije dolaska (doleta) čovjeka na Zemlju, tu je vladao Raj, sada ga nema jer ga je čovjek pretvorio u PAKAO na Zemlji.
    3. Život na Zemlji počiva na nasilju, zlosilju i krvološtvu, uništavanju drugoga.
    4. Ljudsko razbacivanje u nazivljivima društveno-političkih sustava je razmetno, a nijedan sustav nije pošten niti počiva na pravdi i Božjim zakonima.
    5. Fašisti, antifašisti, socijalisti, komunisti...(isti-isti-isti-isti...) imaju nazivnik ISTI, izrabljivački, neljudski, zločinački.
    6. Samo neznalice, nedobronamjernici, luđaci...negiraju zločine, prikrivaju zločine i optužuju zločincima druge, prethodnike ili suvremenike. Svi zločini su-zločini. Protiv Boga, čovjeka, životinja, prirode.
    7. I u NDH činjeni su stravični zločini. Imenujte mi na Zemlji državu u kojoj nisu činjeni zločini.
    8. Nad mojim malim hrvatskim narodom vrše se golemi zločini stoljećima, a u zadnji stoljeće i više od srpskih koljača i rušitelja neprekidno i uporno, do genocidnosti. Od osnutka KP (u Jugoslavijama pa sve do 1995. do istrjebljenja Hrvata), od Lenjina, Staljina do Tita i poslije njega, a danas aktualna vlast čini sve da se Hrvati isele, a dosele antihrvati...
    9. Da nije bilo NDH, hrvatskog naroda danas ne bi bilo, jer bi ga s površine zemlje izbrisale horde srpskih avara kojima je i u budućnosti glavni cilj ostvariti svoje osvajačke zamisli.
    10.. Moj mali hrabri i neuništivi hrvatski narod pokazao je u Domovinskom oslobodilačkom ratu protiv srpskog agresora da je jači i da može i zna čuvati svoju vjeru i svoje miroljubivo poslanje.
    11. O zločinima u NDH pisano je dosta, do iscrpljivosti mnogih patogenih kreatura koji su postali pravi umjetnici i u izmišljotinama.
    12. O zločinima komunista tek se počelo pisati, tek su se počeli otvarati dokumenti i iskazivati slobodnije iskazi, činjenice i svjedočenja.
    13. Neprirodno je i neprimjereno prenaglašavati hrvatske zločine u NDH, a komunističke umanjivati ili, čak, brisati. Zločini se ne mogu izbrisati! To je iskonska Božja poruka.
    Duboka perfidnost i ogrezlost komunista u stravičnosti zločina nad Hrvatima ne može se zataškati, prekriti zemljom, kamenjem niti dubinama jama i oceana.
    Posebno je pitanje hoće li komzločinci biti kažnjeni. Na ovoj Zemlji.
    Kako bi Zemlja bila sretna planeta da nije zločina, posebice komunističkih koji se i danas događaju u nekim državama...

    Ovdje bih stao. Gospođo puca mi prsluk, idite svojim putem. Ja znam da ste prisiljeni braniti stvoreno ozračje u svom miljeu. Ako ne možete biti objektivni, može vam Bog pomoći, samo ga dozovite u svoju dušu.

    avatar

    05.05.2014. (17:14)    -   -   -   -  

  • NEMA RAJA NA ZEMLJI

    puca mi prsluk, komunističko-fašističkih zločina, utuviti treba to u glavurdu svaka zločesta oštrica komlajavica.
    Povijesno nepismena, neizlječiva, neodgojena tmina odlazi...

    avatar

    05.05.2014. (23:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...