Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Za prave uspomene na Trst fale cipele i traperice :-)).

    Vjerujem da je ideja odlična :-)).

    avatar

    29.04.2014. (19:35)    -   -   -   -  

  • Martina

    Kolko je naporna staza? Usponi? Za lijenguze, recimo. :)

    avatar

    30.04.2014. (10:17)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Ma joj, svagdje se može samo u Našoj uvijek nešto zapinje! Čisto mi je čudno da je naša (slična) istarska Parenzana uspješno ostvarena...!
    Odličan putopis... i šire.

    avatar

    30.04.2014. (11:23)    -   -   -   -  

  • ivan

    Jel ima bicikla za unajmiti?

    avatar

    30.04.2014. (12:45)    -   -   -   -  

  • Neverin

    bome si mi pokazao jedan sasvim drugačiji Trst. Odmah mi je palo na pamet kako bi se isto dalo napraviti za staru prugu koja ide po obroncima istočne Učke od Plomina sve do Lupoglave, bilo bi bogomdano.

    avatar

    30.04.2014. (13:42)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Martina, nije ti jako naporno, uspon je pravi željeznički, blag ... ali, znoja ipak ima! ;o)

    GP, mislim da je fora u tome da se trasom Parenzane kod nas nitko nije koristio pa je trebalo samo očistiti ju .. a u Trstu je, to je ipak gradski teren, ona valjda već zauzeta lučkim postrojenjima, cestama ...

    Ivane, nisam vidio bicikle za unajmiti, ja sam dovezao svoj na autu iz Zagreba, parkirao sam na pola trase, otišao biciklom do slovenske granice i malo još dalje u SLO i zatim se spustio do Trsta, vozikao se po gradu, parkirao bicikl i otišao busom do sela u kojem sam parkirao auto i zatim se autom spustio po bicikl. Pomalo logistički komplicirano, ali mi je to garantiralo maksimum užitka u to malo raspoloživa vremena ... ;o)

    neverin, tako je, to bi se isto moglo! Ima još dosta tih napuštenih pruga ... slovenci rade dobar posao, već se može biciklom od Mojstrane do tarvisia i od Slovenjgradca do Dravograda!

    avatar

    30.04.2014. (15:58)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    gledam u sloveniji koliko biciklista ima, rekreativaca na cestovnim, brdskim, treking biciklima. gledam njihove biciklističke staze, u većim i manjim gradovima, dok putujem do nekog planinarskog odredišta. gledam obiteljske biciklističke izlete s klincima razne dobi, glledam označene biciklističke staze po planinama, gledam panoramske alpske ceste, gledam bicikliste u planinarskim domovima koji imaju cestovni prilaz. gledam i pitam se ... da lii je moguće da i kod nas nešto krene u tom smjeru.
    lijepa ti je ova tura u/oko trsta.

    avatar

    01.05.2014. (22:45)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Je, šumarKA, vrlo lijepo je tamo - i za planinarenje! A što se biciklista tiče, slovenci su tu ispred nas, no na čelu su ipak, a tko drugi, nijemci i austrijanci ... s time što austrijanci imaju prednost prekrasne prirode, puno lijepih rijeka i jezera ... bit će uskoro i jedna slična reportažica iz Austrije, sa klincima sam pred dva dana biciklirao uz Muru između Bruck/Mur i Graza!

    avatar

    04.05.2014. (12:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...