Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Annaboni

    Nervirala me ova vijest a i tvoj tekst , ponovo.

    Tko god da je formirao grupu ( a kažu maloljetnik ) nije imao pedofilske sklonosti , ali je imao pubertetske potrebe da eksponira i sebe i svoje vršnjakinje.

    Pitanje je ogromno i ne želim ga elaborirati ( a tiče se roditeljstva ) kao i sve modernijeg tzv. selfija kod ovih mladjahnih djevojčica koje već sad misle, da je tijelo žene najbolje orudje napretka.

    PreŽalosno!

    avatar

    22.04.2014. (07:23)    -   -   -   -  

  • Zack

    90% klinaca ne zna namjestiti postavke privatnosti i ne razmišlja o tome kakve ljude ima kao prijatelje i koji ih dodaju. U tome je najveći problem. Drugi je taj što su danas trendovi previše fokusirani na guzice i sise te opčenito seks, a klinci imaju svoje idole i ne razmišljaju koliko glupi mogu ispasti kopirajući ih...

    avatar

    22.04.2014. (11:08)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    annaboni, mene nerviraju pogrešne defnicije u službi senzacionalizma, kao i ljudska glupost općenito... Moglo bi se o ovom problemu nadugačko i naširoko.

    pablon, velika većina klinaca koji imaju profil na Facebooku ima postavke profila i albuma na "public", što će reći da ih mogu vidjeti svi.

    avatar

    22.04.2014. (16:05)    -   -   -   -  

  • Simplica

    "No zapravo, glavno ishodište ovog problema nije toliko u samim zlonamjernim kreatorima grupe (iako su njihove akcije za svaku osudu), koliko u ljudima (u ovom slučaju teenagerkama) koji ne paze kakve slike sebe stavljaju na Facebook i internet općenito. "
    U potpunosti se slažem....Uz to ću dodati da su i curice i dečko kreator grupe, maloljetnici, a da za maloljetnke po zakonu i dalje odgovaraju roditelji, Prema tome, problem treba tražiti upravo u roditeljima i odgoju i današnjim prilikama u kojiam djeca i roditelj žive, a ne u par klinaca.

    avatar

    25.04.2014. (09:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...