Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Obrušavati se na jedan žanr, bez obzira koliko se slažem sa autorom, mi se ne sviđa. To ti je slično poput obrušavanja na ljubiće. Da, ne vrijede, da u njima nema nikaj pametnog, ne, muškarci se tako ne ponašaju i bolje ti je da se čuvaš muškaraca s ružama (il' tuče il' vara il' niš ne vrijedi) :-)).
    Možemo to isto tako primjeniti na sve, od filozofije na "niže".
    No, svejedno ću pokušati uloviti knjigu baš me zanima :-)).

    avatar

    16.04.2014. (20:35)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Tako se autor osobito obrušava na prodavače self-help literature i promotore „pozitivnog razmišljanja“, „uspjeha“ i sličnog.
    Da li bi se složila s mojim skromnim mišljenjem da u taj rang pisaca spada i naša spisateljica prof Mirjana Krizmanić sa svojim self-help literaturom.

    avatar

    16.04.2014. (22:29)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @Zlica - odnosi se to na onaj prokušani recept za postajanje slavnim piscem, kakav propagira i naš self-help guru, Sanjin Frlan, mislim. Moguće je da ima i vrijednih djela u tom žanru (konačno, i sama sam si ispomagala sa "Lako je prestati pušiti"), ali je što vrijeme dulje prolazi, sve mi je teže razlučiti što je korisno, a što je smeće.

    @semper contra - da, čini mi se da se i Mirjana Krizmanić ukrcala na isti vlak :)

    avatar

    17.04.2014. (10:06)    -   -   -   -  

  • pauker

    Wow, autor mi je, putem tvojeg prikaza, zaista pobrao simpatije. Zainteresirala si me.

    avatar

    17.04.2014. (17:00)    -   -   -   -  

  • \ - ?

    LIKE.................Jednom prilikom je neki moj prijatelj rekao: Danas je više nego ikad u prošlosti moguća afirmacija novog autora....................On je pod tim mislio na književnost (umjetnost) koja ima vrijednost, međutim, mislim da je to danas čak i teže nego u vremenu otvorene cenzure (npr. od strane Crkve). Cenzura demokratije je ovdje puno efikasnija.

    avatar

    19.04.2014. (13:28)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @pauker - hvala, to je bio i vilj :)

    @/-? - ha, to je vjerojatno točno... neki ekonomisti sad zagovaraju tezu da demokratski višestranački poredak nije nužan za uspostavu humanog/socijalnog kapitalizma, pa navode makroekonomske primjere iz komunističke Kine, koja prednjači i nad svojim navodno osviještenijim parnjacima...

    avatar

    21.04.2014. (20:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...