Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Bio je prekrasan kad su magnolije procvjetale :-)).

    avatar

    15.04.2014. (01:13)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Neke od tih instalacija (pa i spomenutu autoricu Tonku Maleković) popratio sam svojevremeno i u svojim postovima jer ih se jednostavno "ne smije" ne zapaziti ili zaobići.
    U cijeloj priči žalosti me što ama baš svaka takva akcija - koja odmiče granice ispraznosti življenja - ili izaziva vandalske reakcije upravo takvih, ispraznih i niškoristi ili je s vremenom prepuštena neodržavanju i propadanju (vertikalni vrt je već tokom jeseni bio jadno zanemaren, nezalijevan, sasušen...).
    Ne znamo ni čuvati ni njegovati "minuli rad" i ideje koji nisu probitačne, tj u kojima nema izravnog, opipljivog, šuškavog "probitka".

    avatar

    15.04.2014. (10:02)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    izvrsno!

    avatar

    15.04.2014. (10:49)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    GP, posve točno zapažanje ... kad se napokon i učini nešto novo i originalno, onda se, na žalost, tako često to prepusti propadanju umjesto da se čuva i ponosi učinjenim!

    avatar

    15.04.2014. (12:05)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Baš zanimljivo... šteta za to umištavanje, nisam nekak začuđena... nadam se da će netko što saditi u onaj zid i ove godine!

    Ona crta kao mozaik baš je fora!! Obavezno ju slikaj kad bude cijela gotova :)

    avatar

    15.04.2014. (15:49)    -   -   -   -  

  • lion queen

    zanimljivo i inspirativno. mene su prošle godine iznenadile i razveselile oči na stablima na zrinjevcu. netko je dobio fenomenalnu ideju da na stabla prikači oči, neke usmjerene, neke razroke, smiješne, tužne....bilo je to nešto predivno. sutradan sam to htjela fotkati i staviti na blog, ali je već bilo skinuto. vesele me neočekivane stvari, intervencije u prostoru...moja susjeda je okućnicu zgrade ukrasila instalacijama od školjki i kamenja...

    inače,,često se pitam zašto umjesto drvoreda platana, topola ili tako nečega ne sade orahe, šljive, jabuke i drugo drveće od kojeg bi siromasi imali neke jestive koristi...

    avatar

    15.04.2014. (16:10)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Lilianke, zaista bi bila šteta da zid ove godine ostane pust!

    Lion Queen, jest, i ja sam vidio te oči ... odlična ideja!
    Ovo sa voćkama je dobra ideja - nisu one pogodne za baš svaku ulicu, ali u nekim parkovima bi se to moglo napraviti (recimo, u Parku Stara Trešnjevka ih već ima!).

    avatar

    15.04.2014. (19:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...