Komentari

plasticno-je-fantasticno.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Bergaz

    Da da! Čeka svoje porinuće...

    avatar

    10.04.2014. (13:48)    -   -   -   -  

  • Euro

    prva fotka

    avatar

    10.04.2014. (13:49)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    i meni se sviđa prva fotka

    avatar

    10.04.2014. (14:06)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    ja sam za krugove (život), iščekivanje ljeta ima neku težinu,
    kao da se ulje prolilo, a ostavljena nije dovoljno naglašena
    pogled leti na brodicu :)

    avatar

    10.04.2014. (14:14)    -   -   -   -  

  • Zack

    Život u krugovima. :)))

    avatar

    10.04.2014. (16:38)    -   -   -   -  

  • kamena

    prva... jer volim te odraze u vodi... imam i ja neke još ljepše... haha, svaki cigo svoga..... al' nema plastike na njima :)))

    avatar

    10.04.2014. (17:50)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Lijep detalj iz Fužina

    avatar

    10.04.2014. (20:28)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Još malo i tu je :)

    avatar

    10.04.2014. (21:44)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Fotke su doista krasne no treću bih ipak nazvao 'zagađenje'.
    Ko je vidio dno nakon par godina zna o čemu govorim.

    avatar

    11.04.2014. (00:15)    -   -   -   -  

  • NF

    dobre

    avatar

    11.04.2014. (10:19)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Švrljajući "unatrag" po prispjelim radovima Natječaja... i komentarima... ne mogu se oteti dojmu da se inicijalno odlična ideja (vizija, misija, ...) Natječaja u međuvremenu nekako izjalovila.
    a) Bespotrebno i beskrajno rastegnut "rok" doveo je (barem kod blogo-pučanstva) do tipičnog preferiranja i glorifikacije novijih uradaka na štetu ranijih, logično već zaboravljenih...
    b) Takvim pristupom i kontinuitetom objavljivanja pristiglih radova na blogu pojavili su se i tipični copycat-ovi što se odrazilo na koncept i kvalitetu fotki te izrazito razvodnilo cijelu priču. A da o potpuno promašenim slučajevima i ne govorim.
    c) Mogućnost da svaki autor sudjeluje s čak petnaest fotki prebacilo je "odgovornost" samokritičnosti autora na jadni žiri koji će se time baktati. Po meni, autor koji ne stoji iza jedne jedine (ajd' dobro - neka bude tri) slike zapravo cilja na "mamac" metodom APP (ako prođe prođe), a to mi je onako... blj...
    d) Sve više vidim da je ikakvo javno objavljivanje (namjerni pleonazam) prije objave službenih rezultata bila loša ideja!

    Ja toliko.

    avatar

    11.04.2014. (12:36)    -   -   -   -  

  • Plastik

    GP-ZG - tvoje misljenje svakako treba uvaziti. I sam sam nekoliko puta govorio suradnicima i sudionicima (ne javno) o tome da je napravljena greska u koracima s moje strane kao idejotvorca. Medjutim, bazna misao i ideja vodilja nije foto natjecaj sam po sebi, vec je on gotovo spontano dosao. Osnovna ideja je vec odavno ispunjena, a to je prikazati taj svijet plastike koji nas okruzuje. Medju prispjelim radovima (za sada negdje oko 220 fotografija) vidjeti ce se sva sarolikost, korisnost i sveprisutnost plastike. Od ponedjeljka krece "zesce" objavljivanje - 2 puta dnevno.

    A kako realizirati ovu baznu ideju? Kako povezati ljude koji ne citaju blog da navrate na blog, kako blogere navesti da se okrenu malo oko sebe i pogledaju svu tu plastiku? Pokusao sam to objediniti "fotografijom na blogu".

    Slazem se, neke odlicne fotke iz "Fotonatjecaja koji to nije" nisu u ovom natjecaju, ali samo odlukom autora, a ne organizatora, i mislim da je to steta. Mozda jos do kraja roka, koji je uvjetovan vanjskim razlozima, i oni se jave sa svojim novim ili starim radovima.

    I na kraju, osobno sam vrlo zadovoljan citajuci komentare nekih dragih blogera kojima je sva ova ideja ipak promijenila misljenje o plastici i svakodnevnim plasticnim predmetima i sada na sve to malo drugacije gledaju.

    I zakljuciti cu. Siguran sam da ce ziri moci i imati odakle izabrati cetrdesetak fotografija koje ce biti na izlozbi - pocetkom srpnja u Rijeci u Fotoklubu i krajem kolovoza u Omislju - u jednom od izlozbenih prostora, da ce te fotografije biti spoj fotografske kvalitete i osnovne ideje natjecaja. I svakako, sljedeci puta, bude li ga bilo, zasigurno ide sira konzultacija koja pod obavezno ukljucuje i tebe.

    Hvala ti na konstruktivnom komentaru.

    avatar

    12.04.2014. (08:21)    -   -   -   -  

  • Plastik

    PS - da, zaboravio sam. Ipak sam se nadao nesto vecoj podrsci administratora blog.hr-a. Ona je, meni iz nepoznatih razloga, izostala, a vjerovao sam da ova ideja zasluzuje barem malo vise paznje i promocije. Ali, sto je, tu je.

    avatar

    12.04.2014. (08:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...