Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • G r i c k o

    Nabavka službenih vozila, posebice luksuznih Audi A6 vozila za Vladu i Sabor, izazvala je brojna zgražanja i kritike u javnosti.

    avatar

    18.02.2014. (23:22)    -   -   -   -  

  • CRNI

    Policija provjerava kako je Stjepan Mesić kupio stanove

    Hrvatska Kancelarija USKOK za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala provjerava navode iz anonimne prijave protiv bivšeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića o sumnjivoj kupovini dva luksuzna stana u Zagrebu.

    avatar

    22.02.2014. (22:13)    -   -   -   -  

  • OHGGHJK

    NAPETOST I DALJE RASTE - ESKALIRALI SU I NEMIRI

    Pokopane su žrtve brutalnih ubojstava u četvrtak u naselju Radišini blizu grada Skopja. Od četvorice mladića i 45-godišnjaka oprostile su se stotine ljudi, zastave su u gradu spuštene na pola koplja, a u skopskoj općini Butelu proglašen je dan žalosti.

    Obdukcija je pokazala da je za ubojstva odgovorno više osoba, te da je u žrtve pucano iz neposredne blizine, iz tri tipa oružja. Službeni rezultati istrage očekuju se u utorak (17.04.2012.). Počinitelji još nisu pronađeni.

    Građani su uznemireni i traže hitno pronalaženje krivaca, postavili su i barikade i noćne straže. Svirepa ubojstva izazvala su napetost između Makedonaca i Albanaca koji žive tamo kao državljani. Policija osigurava sva područja. Ima uhićenja s obje strane, jer vriju netrpljivosti.

    avatar

    22.02.2014. (22:24)    -   -   -   -  

  • Redar-ZG.

    JADRANKO ČEŠČKAR UPAO U POLICIJSKU KLOPKU

    Htio opljačkati dućan, opkolila ga policija pa je zatočio ženu

    Zagreb: Jadranko Č. (45) iz Bjelovara htio je opljačkati dućan Prehrane na Prisavlju. Ušao je i tražio od prodavačice da zaključa vrata. Držao ju je zatočenu sat vremena

    Nedjelja, 20. 1. 2013.,Gotovo sat vremena trajali su pregovori s policijom

    Dečki, obucite pancirke, čula sam inspektora kako govori policajcima. Sve je izgledalo kao u filmu. Sa svih su strana došli policijski auti. Trgovina je bila opkoljena, kaže stanarka zgrade na zagrebačkom Prisavlju.
    Jadranko Č. (45) iz Bjelovara, naoružan pištoljem, u trgovinu Prehrane u prizemlju zgrade ušao je u subotu oko 19.40 sati. Unutra je bila samo radnica Anita H. (22). Zaprijetio joj je i natjerao je da uđe u zahod pa ju je tamo zaključao. No nije primijetio da je prodavačica imala mobitel. Nazvala je policiju, koja je ubrzo opkolilla trgovinu. Anita je sa zahoda nazvala i prijateljicu kojoj je šapćući ispričala što se dogodilo, da je zarobljena u zahodu. Navodno je Jadranko imao i pomagača s kojim je bio u kontaktu walkie-talkiejem. On mu je i rekao da su ga opkolili.
    No pljačkaš se nije odmah predao. Gotovo sat vremena su trajali pregovori s policijom. Onda je Jadranko odbacio pištolj, izašao i predao se. Policija je oslobodila djevojku iz zahoda. Bila je u šoku. Stanari kažu kako joj je ovo bila već treća njena proživljena pljačka. Jadranko je već od prije poznat policiji. Istražitelji sada tragaju za njegovim pomagačem.

    avatar

    22.02.2014. (22:54)    -   -   -   -  

  • ŠTIT

    "NOVI ZAVJET - ŠTITOVE ISTINE"

    Postoji samo jedno rješenje za izlazak ove opljačkane i osiromašene zemlje iz krize - izlazak na ulice i širenje bunta...

    Želim barem ovdje, javno, pljunuti u lice novinarskim kurvama i "sivim ljigavcima" koji su prodali svoju obraz i dušu Đavolu. U Hrvatskoj je opasno govoriti istinu a nitko je i ne želi slušati. Fuj, gamad lažovska i krivokletnička! Kriminalistička partija i medijsko podzemlje uništavaju Hrvatsku državu. Lijepa Naša Domovina Hrvatska - puna si izdajnika i ratnih profitera,.., ološa i nitkova... Obični seronja Karamarko (HDZ) svaki dan se javlja i tobože on je opozicija vladi od Milanovića (SDP), a isti su raskalašena banda lopovska... U dubokom ponoru smo nemilosrdne krize - koga ova vlast obmanjuje?! Birokracija kupili se je službene luksuzne aute. Nije ih briga kako nezaposleni i obespravljeni ljudi žive...

    ---------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    ————————————–

    avatar

    23.02.2014. (14:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...