Komentari

voltaren-salt.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • voltaren

    Nebula-split! S čokoladnim preljevom posutim mrvicama zvjezdanog vjetra :) Nije mi nikad palo na pamet da bi kućica na stablu mogla biti sklopiva i prenosiva! Ali to je odlično, tako se uvijek može premještati na drvo koje ti taj tren odgovara, no - zapovjedna soba u jednoj takvoj je do sada najveće otkriće!

    Ako će ovdje stvarno biti kakvih krava, livade na kojima pasu zapravo ne treba čistiti, a gdje stane ovakav vrt, stat će i nekoliko livada za jedno stado, tako drugih nastamba koje bi trebalo uređivati neće ni trebati jer ovdje pod staklenim krovom je klima idealna i bez za kravice neugodnih oborina. Jedino bih možda mogla naučiti kako ih pomusti, ali na taj sam pokušaj spremna samo ako ćeš ti paziti što za to vrijeme krava radi s rogovima, točnije - trebao bi je čvrsto držati za rogove, inače ne idem ni blizu, a bojim se da ni kravlji rep nije baš bezopasan nego da je moguće njime pošteno ošinuti smetala. Svakako mi se to čini prilično opasnom pustolovinom, ali da to uspijemo stalno bismo imali domaćeg vrhnja za kolače, žgance i slično. Od pravog mlijeka znam napraviti čak i nekoliko vrsta ukusnih sireva. A gdje u dubokom svemiru kupiti pravo, domaće mlijeko? Možda još na Mliječnoj stazi, ali dalje... da, možda je dobro da povedemo i krave.

    avatar

    17.02.2014. (18:42)    -   -   -   -  

  • voltaren

    nebula-split! da te čuje jedan moj prijatelj koji ima sto više ili manje realizirano/nerealiziranih ideja u vezi restorana i ugostiteljstva, bio bi oduševljen :) zapravo jako dobro zvuči.

    sjetio sam se da se sklopiva i prenosiva kućica zove šator. ali drvena na drvetu je ipak nešto puno zanimljivije.

    vidiš kako je to kad gledaš izdaleka - dio naše galaktike izgleda kao mliječni put. ali što se više približavamo kraju ili početku tog mliječnog puta, kako uzmeš, to se bolje vidi da je taj put zapravo toliko razvodnjen koliko ni jedno mlijeko u našim trgovinama - jedno veliko prazno putovanje na kojemu uvijek susretneš druge, ali iste zvijezde. zato moramo imati pogon na maštu, a ne warp, jer warp u praznom ne vrijedi ništa, a s maštom možeš svašta i ako se ne makneš iz svog dvorišta.
    nego - a koje boje bi bio brod? obično budu bijeli - valjda jer bijelo odbija svejtlo pa se manje zagrijava. ali zašto je onda svemir crn? zamisli da je svemir sav bijel... ili ljubičast, kao milka.

    avatar

    26.02.2014. (11:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...